Yusuf Atessonmez
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 936
- 0
- 1.286
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
çatının aparatlarından biri şuanda takılıyor
çatının aparatlarından biri şuanda takılıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Seyrantepe stadının yapımında yeralan firmaların birinde çalışıyorum. Adam kandırıyorlar bunlar. Daha henüz bazı bölümlerin projeleri bile tamamlanmadı ve onayı alınmadı. Gelecek sezona yetişecek diyor GS kulübündekiler ve bu şekilde loca ve koltuk satıyorlar. Halbuki stadın kabasının bile bitmesi aylar sürecek daha. İnce işlerin bitmesi çok daha büyük zaman alacak. Projeyi yakından bildiğim için emin konuşuyorum‚ bu stad gelecek sezona YETİŞMEZ. Ancak ondan sonraki sezon başına yetişir‚ o da çatısız olarak. Çatı için henüz hiçbirşey kesinleşmemiş durumda. Zaten otomatik çatıdan da vazgeçecekler gibi.
Fenerliler bizden daha cok takip ediyorlar bu stadyumu.
Bide kendilerini böyle mesajlarla tatmin ediyorlar, cogu kisi bu mesaja cevap olarak; insallah dogrudur ve cok sevindim demisler.![]()
Bide kendilerini böyle mesajlarla tatmin ediyorlar, cogu kisi bu mesaja cevap olarak; insallah dogrudur ve cok sevindim demisler.![]()

Ya doğruysa?
Ya doğruysa?

angutta stadla ilgili olan şaçmalıkları buraya taşıyıp milletin aklını karıştırmaya gererek yok. O gerizekalı çalıştığı firmada hangi sıfata sahipmişte, stadla ilgili ilerleme ve risk raporlarını inceleyebiliryormuş acaba. Yersen martin belli ki ezik.
necati arkadaş bütün resimleri paylaşıyor, gözümüz görüyor durumu
hadi onu da geçtik toki ve yüklenici firmanın bütün üst düzey yöneticileri de mi kolpa yapacak.
Ya doğruysa?
Ya doğruysa?