Erkan Doğan
Parçalı Üye
- 21 Kasım 2008
- 3.973
- 0
- 1.306
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
İngilizcende kötüymüş.
İngilizcende kötüymüş.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

yok abi bu millete ne yapsa yaranamaz bu kulüp yani millet şükredeceğine tutturmuş biri çatı , biri kaleye ,uzaklık , biri tribun ,biri koltuk , öbürü duvar diyor hergün onlarca sayfa bunlar tartışılıyor hem sanki Samiyende tüm bunlar 4 4lük yahu kale arkası samiyende 20küsür metre millet hala çok uzak diyor ben daha yakın olmasını bekliyordum diyor bittikten sonra tüm milletin ağzının suları aka aka bakacağı bir stat yapılıyor bu bile yetmiyor millete çok ilginç ...
Noluyo ya? Fikrimizi soylemimi? Nedir su forumda herkesin birbirine laf sokma istegi, gerginlik yaratma istegi? Ikili tartisma istiyorsan gel özelden konus.
daha henüz tuvaleti bile olmayan bir stadda oynarken,böylesine müthiş bir mimari yapıda oynamak,maç izlemek süper olur bence bunun keyfini çıkaralım.okadar çekemeyenler varki yeni mabedimizi,eleştirilerede hak vermek lazım konu galatasaray herkes herşeyin en iyisini değil en mükemmelini istiyor:=)

arkadaşlar bugün ali kırcanın gündem programın da stadın haberini yapmışlar. İnternetten Seyreden oldu mu? Ben bulamadım.
Arkadaşlar koymayın şöyle resimleri arkadaşın staddan haberi yok gösterdim bayılacaktı nerdeyse zor sakinleştirdim photoshop felan diye
Bütün fotolar için çok teşekkürler arkadaşlar.
Çelik çatıyı yerleştirmeye başlamışlar. Bu güzel bir haber![]()