Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

İngilizcende kötüymüş. :asd:

almanca deniyim :D

tud mir leid :D

15 Nisan Fotoğrafları

IMG_8720.jpg
IMG_8721.jpg
IMG_8722.jpg
IMG_8723.jpg
IMG_8724.jpg
IMG_8725.jpg
IMG_8727.jpg
IMG_8728.jpg
IMG_8729.jpg
IMG_8731.jpg
IMG_8732.jpg
IMG_8733.jpg
IMG_8734.jpg
IMG_8736.jpg
IMG_8738.jpg
IMG_8739.jpg
IMG_8740.jpg
IMG_8741.jpg
IMG_8743.jpg
IMG_8744.jpg
IMG_8745.jpg
IMG_8746.jpg
IMG_8747.jpg
IMG_8748.jpg
IMG_8749.jpg
IMG_8750.jpg
IMG_8751.jpg
IMG_8752.jpg
IMG_8753.jpg
IMG_8754.jpg
IMG_8755.jpg
IMG_8756.jpg
IMG_8757.jpg
IMG_8758.jpg

resimlerde emeği geçen herkese teşekkür ederiz bugun resme doyduk çok şükür :)

Tribunlerin daha dik olmasini bekliyordum

yok abi bu millete ne yapsa yaranamaz bu kulüp yani millet şükredeceğine tutturmuş biri çatı , biri kaleye ,uzaklık , biri tribun ,biri koltuk , öbürü duvar diyor hergün onlarca sayfa bunlar tartışılıyor hem sanki Samiyende tüm bunlar 4 4lük yahu kale arkası samiyende 20küsür metre millet hala çok uzak diyor ben daha yakın olmasını bekliyordum diyor bittikten sonra tüm milletin ağzının suları aka aka bakacağı bir stat yapılıyor bu bile yetmiyor millete çok ilginç ...

Tribün dikliği'nin Allianz-Arena ile çok yakın olduğunu düşünürsek gayet güzel bence.Almanya'da giden arkadaşlar olabilir,onlar daha iyi bilir birebir gördükleri için.

Ayrıca koltuklar da umarım Alliaz-Arena'nın koltuklarından olur tabiki kırmızı olarak.

266550700_ba7420433d_b.jpg

2175066370_99536e9d31_o.jpg

398544238_70cb678094_o.jpg

yok abi bu millete ne yapsa yaranamaz bu kulüp yani millet şükredeceğine tutturmuş biri çatı , biri kaleye ,uzaklık , biri tribun ,biri koltuk , öbürü duvar diyor hergün onlarca sayfa bunlar tartışılıyor hem sanki Samiyende tüm bunlar 4 4lük yahu kale arkası samiyende 20küsür metre millet hala çok uzak diyor ben daha yakın olmasını bekliyordum diyor bittikten sonra tüm milletin ağzının suları aka aka bakacağı bir stat yapılıyor bu bile yetmiyor millete çok ilginç ...

Noluyo ya? Fikrimizi soylemimi? Nedir su forumda herkesin birbirine laf sokma istegi, gerginlik yaratma istegi? Ikili tartisma istiyorsan gel özelden konus.

Noluyo ya? Fikrimizi soylemimi? Nedir su forumda herkesin birbirine laf sokma istegi, gerginlik yaratma istegi? Ikili tartisma istiyorsan gel özelden konus.

lafım özellikle sana olsa ya da ikili tartışma istesem dediğin gibi özelden yazardım farkındaysan genel yazdım ne alıntı yaptım ne de senin adın geçti ama bu sende huy galiba sokulan lafları üstüne almak ya da tartışma yaratacak çok söz söylüyorsunki bu cümleyi kullanmışsın yani kısaca benim olayım sen değilsin sana kolay gelsin

daha henüz tuvaleti bile olmayan bir stadda oynarken,böylesine müthiş bir mimari yapıda oynamak,maç izlemek süper olur bence bunun keyfini çıkaralım.okadar çekemeyenler varki yeni mabedimizi,eleştirilerede hak vermek lazım konu galatasaray herkes herşeyin en iyisini değil en mükemmelini istiyor:=)

daha henüz tuvaleti bile olmayan bir stadda oynarken,böylesine müthiş bir mimari yapıda oynamak,maç izlemek süper olur bence bunun keyfini çıkaralım.okadar çekemeyenler varki yeni mabedimizi,eleştirilerede hak vermek lazım konu galatasaray herkes herşeyin en iyisini değil en mükemmelini istiyor:=)

eleştirenlere Samiyende bir maç izleteceksin bakalım ona kaç sayfa eleştiri yazacaklar ama dediğiniz gibi herşey mükemmel olmalı ama yapılanlara da saygı gösterilmeli diye düşünüyorum

arkadaşlar bugün ali kırcanın gündem programın da stadın haberini yapmışlar. İnternetten Seyreden oldu mu? Ben bulamadım.

Arkadaşlar koymayın şöyle resimleri arkadaşın staddan haberi yok gösterdim bayılacaktı nerdeyse zor sakinleştirdim photoshop felan diye :asd:

Bütün fotolar için çok teşekkürler arkadaşlar.

20 nisanı bekleyin diyorum :D

Çelik çatıyı yerleştirmeye başlamışlar. Bu güzel bir haber :)

Stadımızın maaliyeti nedense bana az geliyor . Son yıllarda yapılan stadlara bakılırsa bizim stadın maaliyeti yarısı zor oluyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt