Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Alttaki koltuklar olsaydı arada aşağı yukarı 800bin dolar gibi fark olacaktı aslantepe.bizde çok tartışıldı bu konu hala tartışılıyor hatta şantiyeye protesto düzenlenme hazırlıkları bile yapılıyor ortak görüş formaya ya da kombinelere eklesin kulupten çıksın o fark ama o 1990 yılının modası koltuklar takılmasın şeklindeydi bugun gelen habere göre koltuk siparişi verilmiş ve bu model de karar kılınmış hayırlısı olsun takıldıktan sonra görmek lazım birde

Alttaki koltuklar olsaydı arada aşağı yukarı 800bin dolar gibi fark olacaktı aslantepe.bizde çok tartışıldı bu konu hala tartışılıyor hatta şantiyeye protesto düzenlenme hazırlıkları bile yapılıyor ortak görüş formaya ya da kombinelere eklesin kulupten çıksın o fark ama o 1990 yılının modası koltuklar takılmasın şeklindeydi bugun gelen habere göre koltuk siparişi verilmiş ve bu model de karar kılınmış hayırlısı olsun takıldıktan sonra görmek lazım birde

Aynen bu şekilde evet. Durduk yere tartışılan birşey değil bu konu.

Seçilmeyen koltukların tanesi 40$,şimdi takılacak olanların ise 25 $'mış. Arada 15$'lık tane başı fark,tümünde 800.000$'lık fark varmış. Ben maliyetten öte başka bir nedenden dolayı vazgeçilmiş olabilir diye düşündüm. Yani 800 bin doları koskoca GS fark olarak ödeyemez mi?!

Sanırım sözleşmede dayanıklılık maddesi ön planda olduğundan Varyap haliyle bu koltukları numune olarak getirtmiş kendine göre nedenlerle de....

Stadın kalitesi üst düzeyde olduğu için,herşeyin yakışan şekilde yapılması isteniyor . koltuklar konusunda şüphe uyanması ve eleştirilmesi; yapılmaması gereken bir davranış biçimi değil bu manada :)

Koltuk beğenmiyoruz :D bizim burada İsmet Paşa Stadında(Kocaeli) Koltukları bir görseniz :D

Koltuk beğenmiyoruz :D bizim burada İsmet Paşa Stadında(Kocaeli) Koltukları bir görseniz :D

Ben gördüm :) orada bjknin geçen sene 3 1 aldığı maçı izlemiştim hatta bir gün sonra da Galatasaray -fb maçı vardı 0 0 biten bir de üstüne onu izlemiştim futbola doyduğum bir haftasonuydu Türkcell Süper lig hiç bitmesin :D

Hangisinin daha pahalı olduğunu nerden biliyoruz arkadaşlar :D

Yapılmaycak demişsiniz ama aslanlı yol yapılacak ;)

Bence bu koltukların seçilmesi tamam taraftara bağlıdır.Eğer taraftarımızın holiganlığı olmasaydı kesinlikle bunlar seçilmezdi.Mesela şampiyon olamadık diye bizim taraftar da sinirini koltuktan çıkaracak.Yoksa 800.000 dollar için böyle koltukları seçmezdik diye düşünüyorum.

Catiyi neden yapmak istemiyorlar saniyorsunuz? TOKI heryerden kismaya calisiyor. Sözlesmeye bile uymayacaklar utanmasalar.

Aynen ben de bunu dedim ama nerelere çekilde konu :)

Stad kalitesi şuan da gayet iyi ama takip etmek lazım TOKİ'cileri gece :)

Yapılmaycak demişsiniz ama aslanlı yol yapılacak ;)

Aslanlı yol yapılmayacak diyene pek rastlamadım arkadaşım ama ben biraz önce logo yapılmayacak demiştim lafın banaysa ve orayı kasdediyorsan orası gerçekten yok yani yapılmayacak :)

Zaten çok çok lüks koltuk yapılsa bile bunun sonra ki yıllardaki masrafını kulüp karşılayacağı için orta seviye daha uygun ileride bakarız duruma göre :D

Bence bu koltukların seçilmesi tamam taraftara bağlıdır.Eğer taraftarımızın holiganlığı olmasaydı kesinlikle bunlar seçilmezdi.Mesela şampiyon olamadık diye bizim taraftar da sinirini koltuktan çıkaracak.Yoksa 800.000 dollar için böyle koltukları seçmezdik diye düşünüyorum.

Sözleşmede öncelik dayanıklılık ile alakalıymış o yüzden sanırım. Bu serbestlik maddesi olduğundan Varyap numune olarak şu anki koltukları seçmiş...Yalnız VIP için sanırım bayağı kaliteli koltuklar takılacak.

abi gerekirse iskemle veya sandalye goturelim yeterki su stad bitsin biran once.. ;)

Sözleşmede öncelik dayanıklılık ile alakalıymış o yüzden sanırım. Bu serbestlik maddesi olduğundan Varyap numune olarak şu anki koltukları seçmiş...Yalnız VIP için sanırım bayağı kaliteli koltuklar takılacak.

Onları Galatasaray alacak yani kulup olarak biz karşılayacağız o yüzden pek sıkıntı olmaz gibi o konuda

Aslanlı yol yapılmayacak diyene pek rastlamadım arkadaşım ama ben biraz önce logo yapılmayacak demiştim lafın banaysa ve orayı kasdediyorsan orası gerçekten yok yani yapılmayacak :)

Ben o şekilde olacak biliyordum ama yanlış biliyorum sanırım:) aslanlı yol nasıl olacak renktaşım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt