Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Alttan ısıtma sistemi olacak mı, olmayacak mı ?

Söylediğiğm gibi çıktı Onur. Burası Vıp Araç Giriş yeriymiş. Sanırım Tem'e bağlanacak. Yolun karşı tarfında da bir çalışma vardı. Orayla bağlantı yapabilirler.

2d19qfs.jpg

Kesin Bilica kazmıştır bunu.Yoksa bu kısa zamanda bu kadar çabuk başka kim kazabilirdi ki.

Fatih Altay'lı köşesinde TOKİ tasarrufa gitmek için ince işin (koltuk vs..) olabildiğince ucuz olmasına çalışıyormuş dedi.

Eğer böyleyse hevesimizi kursağımızda bırakmak için elini sıvamışlar var:mad:

Bende yazıyım o zaman buraya yine :D :p

Koltukların ucuz ve dayanıklı olmasına bence daha doğru.Bunu ucuza kaçmak olarak algılamayın.Bizim taraftarları biliyor herkes.O koltukların üstüne çıkıp,tepiniceksek ve zarar vericeksek.Kusura bakmayın da biz kaliteli ve pahalı koltukları haketmiyoruz demektir bu.

Adam gibi oturmayı öğrenmeyen adam niye koltuğa takıyorki bu kadar

Koltukların ucuz ve dayanıklı olmasına bence daha doğru.Bunu ucuza kaçmak olarak algılamayın.Bizim taraftarları biliyor herkes.O koltukların üstüne çıkıp,tepiniceksek ve zarar vericeksek.Kusura bakmayın da biz kaliteli ve pahalı koltukları haketmiyoruz demektir bu.

İş koltukla bitiyormu? :o

Tek güvendiğim isim Işın Çelebi. O böyle birşeye müsade etmez.:)

Adnan başkanda tabi.

Gördüğüğm kadarıyla koltıklar katlanabilir, dolayısı ile isteyen istediği gibi koltuklara zarar vermeden sevinebiliecek renkdaş... :D

Gördüğüğm kadarıyla koltıklar katlanabilir, dolayısı ile isteyen istediği gibi koltuklara zarar vermeden sevinebiliecek renkdaş... :D

Hiç sanmıyorum :) İsterse katlanıp kibrit kutusu şekline gelsin.Bizim taraftar yine o koltuğun üstüne çıkıp tepinir :)

Fatih Altay'lı köşesinde TOKİ tasarrufa gitmek için ince işin (koltuk vs..) olabildiğince ucuz olmasına çalışıyormuş dedi.

Eğer böyleyse hevesimizi kursağımızda bırakmak için elini sıvamışlar var:mad:

Doğrusu o yazı benide düşündürdü. ama fatih altaylının bu tip çok yazısını okudum. muhalefet olmasıda etkili olabilir ama doğruysa yonetimin tokiye dur demesi lazım...

En çokta bu konuyu seviyorum çünkü ziyaretçilerin sayısı hep fazla oluyor korkuyla takip edin aferin :D Bu konuyu toplam 5 kişi okuyor. ( 2 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 3 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

G.Saray'ın 'Para sihirbazı' Ali Haşhaş SABAH'a konuştu: "TT Arena kulübü uçuracak. Bir tribünün adı Pegasus olacak. İşleyen, gelir getiren varlıklara ihtiyaç var. Benzin istasyonları, otel, rezidans yatırımları planlıyoruz."

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın "para sihirbazı" olarak nitelediği yönetim kurulu üyesi Ali Haşhaş ile sarı-kırmızılıların ekonomik durumunu konuştuk. İşte Ali Haşhaş'ın ilginç tespit ve açıklamaları: TÜRK Telekom Arena inşaatı tam gaz devam ediyor. Bu stat, Galatasaray'ı uçuracak. Reklam ve hasılat gelirlerimizde büyük bir artış yaşanacak. 'Uçmak' sözcüğünü bilerek kullanıyorum. Tribünlerin birinin adı da Pegasus Tribünü olacak. GALATASARAY Gayrimenkul A.Ş. kurulması için çalışmalar tamamlanmak üzere. Şirketin başkanı Işın Çelebi, yardımcısı da ben olacağım. Riva, Mecidiyeköy, Florya, TT Arena ve Büyükçekmece bu şirkette değerlendirilecek. İlk etapta ön yeterlilik için Riva'yı ihaleye çıkaracağız. Satış için değil, talebi görmek amacıyla... Üçüncü köprünün de buradan geçmesi, arazinin değerini iyice arttıracak. Bütün bu gelişmeleri Genel Kurul'da paylaşacağız. IŞIN Çelebi'nin büyük gayretleriyle Riva'nın ruhsatı alındı. Birleşme için de Yiğit Şardan'ın desteğiyle maddi kaynak sıkıntısı çözüldü. Operasyonlar tamamlandı. G.SARAY'DA duran değil, işleyen, gelir getiren, hareketli varlıklara ihtiyacı var. Türkiye'nin her yerinde benzin istasyonları açmak istiyoruz. Kıbrıs'ta otel yapıp işleteceğiz. Gerekirse, rezidans yapılabilir ve bunlardan ciddi gelirler elde edilir. Böylece kulüp kişilerin eline bakmaz. KISA süre içinde futbol takımının yıllık gelirini 135-140 milyon Dolar'a yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu sezon şampiyon olsaydık, 170'i bile görebilirdik. GÖREVE geldiğimizde neyi ne zaman ödeyeceğimizi çok iyi planladık. Bütçe disiplinini oluşturduk. Amatör branşlara 'Gidin; sponsorunuzu bulup istediğiniz transferi yapın' dedik. Taksitlendirilmiş SSK ve vergi borçlarının ödemelerini hiç aksatmadık. Ama en önemlisi personel maaşlarında aylarca yaşanan sıkıntılara son verdik; bunları günü gününe ödemeye başladık. Eğer personel mutlu olmazsa, Florya'da mutluluk olmayacağı felsefesiyle hareket ettik. Bankalara kredi istemeye giderken borcumuza sadık olduğumuzu kanıtladık. Kemikleşmiş borçlarımızı ödedik. Eski yöneticilerimizin alacakları da ödendi. Ivır-zıvır borçları da temizledik. Böylece basiretli tacir olduk. Borç ödeme alışkanlığımızı ortaya koyduk. Bu sayede bankalar kredi için kapılarını açtı. ELEŞTİRİLERDEN etkilenmedik. Benim için 'küskün' diyorlar. Ben G.Saray sevdalısıyım. Tribünlerden geliyorum. G.Saray'a küsülmez. G.Saray'ı sevmezsen yöneticilik de yapamazsın. Bu koltuğa güç edinmek için değil, Galatasaray'a hizmet için geldim. Galatasaraylı olduğum için gururluyum. CEMAL Özgörkey pazarlamada kulübe çağ atlattı. Yönetim kurulunu profesyonellerden kurdu. Düşünceleri ve üretimiyle büyük işler yaptı...

https://www.webaslan.com/haber/37741/stat-galatasarayi-ucuracak/?ref=ABM3

Yine Aslantepe krizi

29 Ekim'de bitmesi beklenen TT Arena, Sarı-Kırmızılı yönetimle TOKİ arasında yine kriz çıkarttı. Başta koltuklar olmak üzere stadın bazı iç detaylarında maliyeti düşürmek için ucuza kaçılması, Galatasaray'da tepkiye yol açtı

23 Mayıs 2010, Pazar - 22:32

Galatasaray Kulübü tarihinin en önemli projesi olan Türk Telekom Arena'da sorunlar bitmiyor...

29 Ekim'de bitirilmesi planlanan yeni stadın açılır-kapanır çatısıyla ilgili tartışmalardan sonra bu kez de koltuklarında sorun çıktı. Maliyeti düşürmek isteyen Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) başta koltuklar olmak üzere stadın bazı iç detaylarında ucuz malzemeler kullanması Galatasaray yönetiminin tepkisini çekti. Sarı-Kırmızılılar'ın bu konuyla ilgili olarak TOKİ yetkilileriyle görüşme yaptıkları öğrenildi.

YÖNETİM ARAŞTIRMA YAPIYOR

TOKİ'nin konuyla ilgili olarak Galatasaray Kulübüne, "Her şey projeye ve imzalanan sözleşmelere uygun olarak yapılıyor" açıklamasını gönderdiği ifade edildi. Fakat bu açıklamadan tatmin olmayan Sarı-Kırmızılılar'ın konuyla ilgili gerekli araştırmaları yaptığı gelen haberler arasında... Daha önce de TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Karabel'in Aslantepe'ye kapanır çatı yapılmayacağını açıklaması gündeme oturmuştu. Bu açıklama nedeniyle Galatasaray yönetimi ile TOKİ arasında sorun yaşanmıştı.

HERŞEY KUSURSUZ YAPILACAK

Galatasaray'ın stattan sorumlu yöneticisi Işın Çelebi, Aslantepe'nin kusursuz bir şekilde yapılacağını söyledi. Çelebi, "Çatı kesinlikle yapılacak. Taraftarlar hayal kırıklığına uğramayacak" dedi.

Takvim - Yine Aslantepe krizi

Yine Aslantepe krizi

29 Ekim'de bitmesi beklenen TT Arena, Sarı-Kırmızılı yönetimle TOKİ arasında yine kriz çıkarttı. Başta koltuklar olmak üzere stadın bazı iç detaylarında maliyeti düşürmek için ucuza kaçılması, Galatasaray'da tepkiye yol açtı

23 Mayıs 2010, Pazar - 22:32

Galatasaray Kulübü tarihinin en önemli projesi olan Türk Telekom Arena'da sorunlar bitmiyor...

29 Ekim'de bitirilmesi planlanan yeni stadın açılır-kapanır çatısıyla ilgili tartışmalardan sonra bu kez de koltuklarında sorun çıktı. Maliyeti düşürmek isteyen Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) başta koltuklar olmak üzere stadın bazı iç detaylarında ucuz malzemeler kullanması Galatasaray yönetiminin tepkisini çekti. Sarı-Kırmızılılar'ın bu konuyla ilgili olarak TOKİ yetkilileriyle görüşme yaptıkları öğrenildi.

YÖNETİM ARAŞTIRMA YAPIYOR

TOKİ'nin konuyla ilgili olarak Galatasaray Kulübüne, "Her şey projeye ve imzalanan sözleşmelere uygun olarak yapılıyor" açıklamasını gönderdiği ifade edildi. Fakat bu açıklamadan tatmin olmayan Sarı-Kırmızılılar'ın konuyla ilgili gerekli araştırmaları yaptığı gelen haberler arasında... Daha önce de TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Karabel'in Aslantepe'ye kapanır çatı yapılmayacağını açıklaması gündeme oturmuştu. Bu açıklama nedeniyle Galatasaray yönetimi ile TOKİ arasında sorun yaşanmıştı.

HERŞEY KUSURSUZ YAPILACAK

Galatasaray'ın stattan sorumlu yöneticisi Işın Çelebi, Aslantepe'nin kusursuz bir şekilde yapılacağını söyledi. Çelebi, "Çatı kesinlikle yapılacak. Taraftarlar hayal kırıklığına uğramayacak" dedi.

Takvim - Yine Aslantepe krizi

stadın dekorasyonunu(koltuklar V.s) toki mi yapacak yönetimmi?

Vip koltuklar ve locaları yönetim diğer kalan yerleri toki yapacak

Böyle yalan haberlere inanmayın.

Her şey anlaşmanın içinde var.

Sadece Galatasaray düşmanı medya bizleri kandırmaya çalışıyor.

Koltuklar da belli.

Böyle yalan haberlere inanmayın.

Her şey anlaşmanın içinde var.

Sadece Galatasaray düşmanı medya bizleri kandırmaya çalışıyor.

Koltuklar da belli.

Koltuklar belli de zaten haberi okuduysan beğenilmemiş olmasından bahsediyor ki haklılar çoğu kimse beğenmedi hatta şantiyeye yürüyüş organizasyonuna kadar vardı olay ama büyük ihtimalle bizim diğer forumları okuyup ona göre haber yapılmış işte bizim medya

Koltuklar daha sık yerleştirilse kapasite 60 bin küsür olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt