Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
alın son model ! stadımıza takacağımız koltukları bursa yenilediği ve sadece 1.5 yıl kullanacakları stadlarına takıyor . bursa arenada son model koltuklar takacaklarmış. geçici kullanım için bizim koltukları kullanıyorlar !
![]()
alın son model ! stadımıza takacağımız koltukları bursa yenilediği ve sadece 1.5 yıl kullanacakları stadlarına takıyor . bursa arenada son model koltuklar takacaklarmış. geçici kullanım için bizim koltukları kullanıyorlar !
Salih bıktım her konuda muhalifliğinden. Onların bizim koltuklarla alakası nedir?
karıştırıyor olmayasın ben kimseyle tartışmaya girmedim bugüne kadarilk kez bir sorun dile getirdim
onur sağdan 2. koltuk bizim koltuklar
Yahu olsa bile bursa mecbur bu koltuklardan kullanmaya ona niye takıldınız ki? Eskilerini kullanamazlar belli bi standartın üstü olması lazım CL maçları için
onur mesele onlarında bu koltuğu seçmesi değil. gecici olduğunu bildikleri bir stada bu koltukları taktırıken biz neden avrupanın en modern stadlarından biri olacak deyip bu koltukları taktırıyoruz . meseleye bide burdan bakılması lazım
onur mesele onlarında bu koltuğu seçmesi değil. gecici olduğunu bildikleri bir stada bu koltukları taktırıken biz neden avrupanın en modern stadlarından biri olacak deyip bu koltukları taktırıyoruz . meseleye bide burdan bakılması lazım
Bu koltuklardan olmayacak bizimkisi.,İşine gelen sorulara cevap verme.