Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

kamera3_00003.jpg

kamera2_00001.jpg

kamera1_00001.jpg

Kendilerini de yırtsalar bu stad bitecek hayırlısıyla üstü de kapatılacak !

330d8k6.jpg

alın son model ! stadımıza takacağımız koltukları bursa yenilediği ve sadece 1.5 yıl kullanacakları stadlarına takıyor . bursa arenada son model koltuklar takacaklarmış. geçici kullanım için bizim koltukları kullanıyorlar !

330d8k6.jpg

alın son model ! stadımıza takacağımız koltukları bursa yenilediği ve sadece 1.5 yıl kullanacakları stadlarına takıyor . bursa arenada son model koltuklar takacaklarmış. geçici kullanım için bizim koltukları kullanıyorlar !

)))))))) ahaha

330d8k6.jpg

Bizim koltuklar bundan değil ki

Salih bıktım her konuda muhalifliğinden. Onların bizim koltuklarla alakası nedir?

Aslantepe.biz'den birinin attığı iddia. Bahsettiği sanırım takılması söz konusu olan koltukların Bursanın stadın'da denenmesi. Koltuklar netlik kazanmıştır fakat hangisi olacağı şu an için net değil.

Salih bıktım her konuda muhalifliğinden. Onların bizim koltuklarla alakası nedir?

karıştırıyor olmayasın ben kimseyle tartışmaya girmedim bugüne kadar :) ilk kez bir sorun dile getirdim

onur sağdan 2. koltuk bizim koltuklar

O koltuklar lüks biz renkli köpük koyacağız.

Yahu olsa bile bursa mecbur bu koltuklardan kullanmaya ona niye takıldınız ki? Eskilerini kullanamazlar belli bi standartın üstü olması lazım CL maçları için

Yahu olsa bile bursa mecbur bu koltuklardan kullanmaya ona niye takıldınız ki? Eskilerini kullanamazlar belli bi standartın üstü olması lazım CL maçları için

onur mesele onlarında bu koltuğu seçmesi değil. gecici olduğunu bildikleri bir stada bu koltukları taktırıken biz neden avrupanın en modern stadlarından biri olacak deyip bu koltukları taktırıyoruz . meseleye bide burdan bakılması lazım

onur mesele onlarında bu koltuğu seçmesi değil. gecici olduğunu bildikleri bir stada bu koltukları taktırıken biz neden avrupanın en modern stadlarından biri olacak deyip bu koltukları taktırıyoruz . meseleye bide burdan bakılması lazım

Bu koltuklardan olmayacak bizimkisi.,İşine gelen sorulara cevap verme.

Geçici olayını geç kardeşim. CL maçları yapılacak burada sen ona bak.Bursa'nın eli mahkum yani.Yoksa Olimpiyat'a postalarlar

Bursa'nın koltuklar, Türk Telekom Arena ile aynı.

2vxprmg.jpg

Koltukların hangisi olduğu netlik kazanmadı bir alman firması yapacak geçenlerde ölçü aldıklarına dair fotoğraflar da vardı.

Asıl mesele iç tasarımı (loca / koltuk / diğer alanlar) yapacak olan toki'nin kullanacağı malzemede ucuza kaçıp kaçmayacağı seçeceği malzeme. Açılır kapanır çatıdan vazgeçtiler ve iç tasarım, çevre düzenlemesini vs. aldılar. Kalite ayrıntılarda gizli, herhangi bir kalitesizlikte kulüp ve taraftarlar tepkimizi göstermeliyiz.

en son 2009 Nisan ayındaki resimleri görmüştüm :D

yeni resimleri görünce coştum heyecan sardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt