Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben size söliyim; bu stad kaç kişilik 52.000 + 8000 dimi ? Bu stad, açılış günü full dolar, ilk 2 lig maçında full dolar, Sampiyonlar ligi UEFA kupası vs.'de falan full dolar... Onun dışında bu statta futbolcular en fazla 20.000 kişiye falan oynar... Bizim taraftarda maça gitmeme hastalığı var çünkü![]()
ben size söliyim; bu stad kaç kişilik 52.000 + 8000 dimi ? Bu stad, açılış günü full dolar, ilk 2 lig maçında full dolar, Sampiyonlar ligi UEFA kupası vs.'de falan full dolar... Onun dışında bu statta futbolcular en fazla 20.000 kişiye falan oynar... Bizim taraftarda maça gitmeme hastalığı var çünkü![]()
Nasıl birileri taraftarımızı müsteri yapıyorsa bazen taraftar degilde müşteri oluyorlar haklısın yani suc taraftarda degil onu müşteri gibi görenlerde
bide işin gercekleri var samiyen artık zamanını doldurdu caga yenildi devleri yendi ama caga yenildi coluk cocuk aileler gidemiyor kim nerde bilinmiyor tuvalet bile yok yani bize yakısmayan bir stad kalmıstı sana soruyorum arabeske baglamadan cevap alıyım taraftar demiyorum(taraftarlık hiç bişeye benzemez her kosulda ne pahasına olursa olsun ordaki yerini alırsın) bak müşteri niye gelsin?
doğru tabi canım orası oyle.. stad çok kötü durumda... ama mesela dışarda orda burda bakıyorum millet DIGITURK'e takılmıs gidiyor, ya evde ya kahvede DIGITURK olan yerlere daha cok akın var mesela bunlar oyle normal adamlar yani evli olmayan tipler, coğu GS'li uzun zamandır nedendir bilmiyorum lig maclarına onem vermiyor doğal olarak ligde bu durumda kalıyoruz.. son 8 senedir bu is bole yani ben 96'dan beri samiyende en fazla 2, 3 maç kacırmısımdır, sampiyonlar ligi ceyrek finalinden döndüğümüz seneden sonra derbiler haric lig macları bombos.. bunun bilemem ama yeni stattada değisicanı sanmıyorum acıkcası... millet TV'den izliyicek yine...
40.000 olsa efsane olur efsane.. nerdeee o günler35.000'e bile razıyım anasını satıyım şu tabloda...
40.000 olsa efsane olur efsane.. nerdeee o günler35.000'e bile razıyım anasını satıyım şu tabloda...
Bana göre ilk yıl stadımızı doldururuz.Yavaş yavaş stadımıza giden olmaz.Dua edelim biletler pahalı olmasın yoksa TV'den görülen boş yerler hiç iyi olmaz.
Biletler hakkında bir fikri olan var mı ? Kaç olur sizce ?
Bence 30 u geçmesin yoksa maça giden felan olmaz.
Biletler hakkında bir fikri olan var mı ? Kaç olur sizce ?
Bence 30 u geçmesin yoksa maça giden felan olmaz.