Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

27 Şubat Cuma.

og-02.jpg

og-03.jpg

og-09.jpg

og-10.jpg

og-12.jpg

og-13.jpg

Gayet iyi gidiyor inşaat,böyle giderse gecikme falan söz konusu olmaz,belkide erken bile bitebilir inşaat.

İyice şekillenmiş stad.Bence de yetişir zamanında.Rakiplere 2 kat daha fazla korku salacağız...

Yeni destanlar için Türk Telekom Arena'nın tamamlanmasını bekliyoruz!

Süper oluyo be :D

ben size söliyim; bu stad kaç kişilik 52.000 + 8000 dimi ? Bu stad, açılış günü full dolar, ilk 2 lig maçında full dolar, Sampiyonlar ligi UEFA kupası vs.'de falan full dolar... Onun dışında bu statta futbolcular en fazla 20.000 kişiye falan oynar... Bizim taraftarda maça gitmeme hastalığı var çünkü :D

ben size söliyim; bu stad kaç kişilik 52.000 + 8000 dimi ? Bu stad, açılış günü full dolar, ilk 2 lig maçında full dolar, Sampiyonlar ligi UEFA kupası vs.'de falan full dolar... Onun dışında bu statta futbolcular en fazla 20.000 kişiye falan oynar... Bizim taraftarda maça gitmeme hastalığı var çünkü :D

Aslında tamamen takıma bağlı bir iş bu.Bu sene Kapalı Üst ve Numaralı'dan bilet satılmadığı gibi Eski ve Yeni açıktan bile baya kombine satıldı.

Numaralı kısmın kışın en kötü yer olduğunu düşünsek bile yaklaşık 15-16 bin kombine sattık bu dönem.Bence Aslantepe'de 25 bin kombine satarız,çünkü kapalı üst kombineleri kapış kapış gitmişti.

Asıl soru kombine sahiplerinin maç seçip seçmeyeceği,bunu da göreceğiz:)

Nasıl birileri taraftarımızı müsteri yapıyorsa bazen taraftar degilde müşteri oluyorlar haklısın yani suc taraftarda degil onu müşteri gibi görenlerde

bide işin gercekleri var samiyen artık zamanını doldurdu caga yenildi devleri yendi ama caga yenildi coluk cocuk aileler gidemiyor kim nerde bilinmiyor tuvalet bile yok yani bize yakısmayan bir stad kalmıstı sana soruyorum arabeske baglamadan cevap alıyım taraftar demiyorum(taraftarlık hiç bişeye benzemez her kosulda ne pahasına olursa olsun ordaki yerini alırsın) bak müşteri niye gelsin?

Nasıl birileri taraftarımızı müsteri yapıyorsa bazen taraftar degilde müşteri oluyorlar haklısın yani suc taraftarda degil onu müşteri gibi görenlerde

bide işin gercekleri var samiyen artık zamanını doldurdu caga yenildi devleri yendi ama caga yenildi coluk cocuk aileler gidemiyor kim nerde bilinmiyor tuvalet bile yok yani bize yakısmayan bir stad kalmıstı sana soruyorum arabeske baglamadan cevap alıyım taraftar demiyorum(taraftarlık hiç bişeye benzemez her kosulda ne pahasına olursa olsun ordaki yerini alırsın) bak müşteri niye gelsin?

doğru tabi canım orası oyle.. stad çok kötü durumda... ama mesela dışarda orda burda bakıyorum millet DIGITURK'e takılmıs gidiyor, ya evde ya kahvede DIGITURK olan yerlere daha cok akın var mesela bunlar oyle normal adamlar yani evli olmayan tipler, coğu GS'li uzun zamandır nedendir bilmiyorum lig maclarına onem vermiyor doğal olarak ligde bu durumda kalıyoruz.. son 8 senedir bu is bole yani ben 96'dan beri samiyende en fazla 2, 3 maç kacırmısımdır, sampiyonlar ligi ceyrek finalinden döndüğümüz seneden sonra derbiler haric lig macları bombos.. bunun bilemem ama yeni stattada değisicanı sanmıyorum acıkcası... millet TV'den izliyicek yine...

doğru tabi canım orası oyle.. stad çok kötü durumda... ama mesela dışarda orda burda bakıyorum millet DIGITURK'e takılmıs gidiyor, ya evde ya kahvede DIGITURK olan yerlere daha cok akın var mesela bunlar oyle normal adamlar yani evli olmayan tipler, coğu GS'li uzun zamandır nedendir bilmiyorum lig maclarına onem vermiyor doğal olarak ligde bu durumda kalıyoruz.. son 8 senedir bu is bole yani ben 96'dan beri samiyende en fazla 2, 3 maç kacırmısımdır, sampiyonlar ligi ceyrek finalinden döndüğümüz seneden sonra derbiler haric lig macları bombos.. bunun bilemem ama yeni stattada değisicanı sanmıyorum acıkcası... millet TV'den izliyicek yine...

Hani bazı insanlar istediklerini aldıklarında işi sererya bırakır nasıl olsa bitti der yatar işte bizim cogu taraftar uefa ve super cupu aldıkdan sonra aclıgını yitirdi doymus oldu bunlar bize yeter dedi ve diger sebeplerdende dolayı gelmiyor anca önemli cok buyuk olan maclarda full oynuyoruz ama bu yeni stadda beraber yeni amaclar ugruna giricez yani hersey silbastan olucak yepyeni stad yeni hedef cl kıtalar arası sampiyonluk 4.yıldızı ilk biz takmalıyız vs vs vs bunlar insanları cezbediceklerdir yani ben karamsar degilim gerci dedigin gibi lig maclarında yine hep full cekicegini zannetmiyorum ama yinede ortalama 40 bine oynarız diye dusunuyorumki bu sayı türkiyede bence muhtesem bir sayıdır cunku rakibimiz bile cok önceden yapmasına karsın ve onların taraftar profilinin daha zengin olmasına karsın 30-35 bin ortalamayla oynuyorlar.

40.000 olsa efsane olur efsane.. nerdeee o günler :) 35.000'e bile razıyım anasını satıyım şu tabloda...

40.000 olsa efsane olur efsane.. nerdeee o günler :) 35.000'e bile razıyım anasını satıyım şu tabloda...

ilk yıl yeni ve uzun süredir sabırla beklenendiği (şu günlerde) için full ve buna yakın oynayacağımızı düşünüyorum. şu sıralar dediğiniz gibi ya insanlar rahatlarına düşkün evlerinde izlemeyi sevdikleri için gelmiyorlar yada stadın yetersizliği vb. nedenlerle aile olarak gelemiyorlar. Bu modern stad bittiğinde trafik vs. sorunuda ortadan kalktığında insanlar aileleriyle bile raharlıkla stada gelebilecekler. İstanbulda kaç milyon Galatasaray taraftarıyız, Samiyene gelen gelmeyen kaç kişi bu stadı izliyor ve merak ediyor bunlarıda baz alırsak o stadı rahatlıkla doldurur hatta sokaklara taşarız.. :) Allah açılışta tüm Galatasaraylıları orada olmayı veya o günü görmeyi nasip etsin..

Emir merak etme sen,bana kalırsa taraftarlarımızın ASY'ye gitmemesinin birçok sebebi var ;

1-Bazen bilet fiyatlarının çok pahalı olması

2-ASY'nin çok bakımsız olması,hiçbir konforu bulunmaması

3-Belki istedikleri yerden bilet bulamamaları vs..

2. sorun çok bariz belli oluyor,zaten belli olduğu için de Türk Telekom Arena'yı yapıyoruz.

Bana kalırsa yeni stadımızda ilk sezonda ortalama seyircimiz 35-40.000'in altına düşmez.;)

Ali Sami Yen'in dolmamasının birinci sebebi kesinlikle konfor ve güvensizlik ortamı.

Kendinizi bir bayan yerine koyun,ŞS'una mı gidersiniz maç seyretmeye yoksa ASY'ye mi ? Hepimizin tıkandığı nokta bu işte.

TT Arena ile bu sorunların hepsi aşılacak,maçlara gelen bayan seyirci sayısında bile büyük artış gözlenecek.Bunlar kesin.

Dolmayacak endişesini de yersiz buluyorum.

Bana göre ilk yıl stadımızı doldururuz.Yavaş yavaş stadımıza giden olmaz.Dua edelim biletler pahalı olmasın yoksa TV'den görülen boş yerler hiç iyi olmaz.

Bana göre ilk yıl stadımızı doldururuz.Yavaş yavaş stadımıza giden olmaz.Dua edelim biletler pahalı olmasın yoksa TV'den görülen boş yerler hiç iyi olmaz.

Evet.Anca ilk yıl.

Sonra senede birkaç maçta dolar o stad.

Biletler hakkında bir fikri olan var mı ? Kaç olur sizce ?

Bence 30 u geçmesin yoksa maça giden felan olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt