- 17 Ağustos 2009
- 44.188
- 33.298
- 3.448
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
Valla tam bilmiyorum ama o söylediğim yerlerde prekastlar mevcut.
Valla tam bilmiyorum ama o söylediğim yerlerde prekastlar mevcut.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

arkadaş imajımız pardonda nezaman bozuldu.veya imajımızı düzelteceğizden kastın ne koca galatasaraydan bahsediyosun lütfen kelimeleri tartarak cümleye dönüştür.
Hocam bunda duvarlar falan belli olmuyor yani.Böyle üzerinde oynanmış resimlerde tabiki belli olmaz.
![]()
Demek istediklerim buradan daha belli oluyor.İnsanların boyuna bak duvarın boyuna bak.Bu duvarın Tv'den görülmemesine imkan var mı ?
10 sn tvde görükecek en fazla her maç, fazla takma bence![]()
Doğru söylemiş,bozuk imajımız.
Neye göre bozuk imajımız o da tartışılır.
Türkiye içinde sportif başarı olarak değerlendirirsek elini sallasan bozuk imajlı dolu,şu anki "apaçi kılıklılar" gibi... Avrupa'ya göre değerlendirirsek orası doğrudur fakat rekabet ettiğimiz takımların Avrupa maceralarını yazmaya gerek duymuyorum.Yani o da kısmen...
Neye göre kastettiğimize bağlı anlayacağınız.
Ama şu gerçek vardır GS taraftarının parasal yönden kompleksleri imajımızı yerle bir etmeye yetiyor..."Paramız yok ama ruhumuz var"![]()
5 yıldır Şampiyonlar Ligine gidemiyoruz.Ligde de o derece kötüyüz 2 yıldır.Yeterli sebepler bunlar.
Ben de diyorum ki neye ve kime göre??? Kendimize göre mi, yoksa rakiplere göre mi? Kötü bir durum var ama imaj bambaşka bir mevzu...
yok artık! kendi aramızda tartışalım tabiki saygı duyalım ama yazdıklarımıza. önemli bir problem değilmi iletişimsizlik.