Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Valla tam bilmiyorum ama o söylediğim yerlerde prekastlar mevcut.

ttarena-023.jpg

ttarena-015.jpg

ttarena-019.jpg

ttarena-044.jpg

ttarena-040.jpg

Duvarlar yaklasik 1-1,5 metre gibi.

Edit: 2 metrede olabilir. :asd:

Bilerek girmemiştim, baya ilerleme var. İmajımızı düzeltecek bu stat.

arkadaş imajımız pardonda nezaman bozuldu.veya imajımızı düzelteceğizden kastın ne koca galatasaraydan bahsediyosun lütfen kelimeleri tartarak cümleye dönüştür.

Düzelticek derken artıracak anlamından kullanmıştır belki.

Yoo doğru kullanmış.Kaç senedir CL'ye bile gidemiyoruz.İmaj kaybının haddi hesabı yok.

ttacim.jpg

Güzel fotoşok.

Bugun gene güzel resimler yüklenmiş.Stad basık ve boğucu gibi.

Ne zamandır helikopter çekimi göremiyoruz ya :(

Hocam bunda duvarlar falan belli olmuyor yani.Böyle üzerinde oynanmış resimlerde tabiki belli olmaz.

DSC04133.jpg

Demek istediklerim buradan daha belli oluyor.İnsanların boyuna bak duvarın boyuna bak.Bu duvarın Tv'den görülmemesine imkan var mı ?

10 sn tvde görükecek en fazla her maç, fazla takma bence :)

Doğru söylemiş,bozuk imajımız.

Neye göre bozuk imajımız o da tartışılır.

Türkiye içinde sportif başarı olarak değerlendirirsek elini sallasan bozuk imajlı dolu,şu anki "apaçi kılıklılar" gibi... Avrupa'ya göre değerlendirirsek orası doğrudur fakat rekabet ettiğimiz takımların Avrupa maceralarını yazmaya gerek duymuyorum.Yani o da kısmen...

Neye göre kastettiğimize bağlı anlayacağınız.

Ama şu gerçek vardır GS taraftarının parasal yönden kompleksleri imajımızı yerle bir etmeye yetiyor..."Paramız yok ama ruhumuz var" :rolleyes:

Neye göre bozuk imajımız o da tartışılır.

Türkiye içinde sportif başarı olarak değerlendirirsek elini sallasan bozuk imajlı dolu,şu anki "apaçi kılıklılar" gibi... Avrupa'ya göre değerlendirirsek orası doğrudur fakat rekabet ettiğimiz takımların Avrupa maceralarını yazmaya gerek duymuyorum.Yani o da kısmen...

Neye göre kastettiğimize bağlı anlayacağınız.

Ama şu gerçek vardır GS taraftarının parasal yönden kompleksleri imajımızı yerle bir etmeye yetiyor..."Paramız yok ama ruhumuz var" :rolleyes:

5 yıldır Şampiyonlar Ligine gidemiyoruz.Ligde de o derece kötüyüz 2 yıldır.Yeterli sebepler bunlar.

5 yıldır Şampiyonlar Ligine gidemiyoruz.Ligde de o derece kötüyüz 2 yıldır.Yeterli sebepler bunlar.

Ben de diyorum ki kime göre??? Kendimize göre mi, yoksa rakiplere göre mi? Kötü bir durum var ama imaj bambaşka bir mevzu...

arkadaşlar doğru göreceli kavram bana görede başarısızlık farklı imaj durumu farklı.basketboldaki cemal nalga olayı gibi bir olay yaşaşak anlayacamda öle bir şeyde yok ortada.

bakıyorum 14 sene şampiyonluk görememiş bir camiayız.evet son senelerde başarısızız fakat kesinlikle imaj kaybı bence söz konusu bile değildir.dedğiniz olurdu nasıl olurdu fenerbahce veya beşiktaş ligi bizim gibi 4 sene kazanırdı,türkiye kupalarını alırdı 2de avrupadan kupa getirirdi ozaman gerçekden hak verirdim imaj zedelenmesine. bizim kötü saydığımız yıllarda bakıyorum daha uefa kupasında bile gruptan çıkamayan bir beşiktaş ve liverpool'den 8 yiyen. ve çeyrek final harici hiç bir başarısı olmayan fb.bu açı sizin baktığınız açı yani sportif. ben imaja duruş olarak bakıyorum ve gerçekden galatasaray rakiplerinin bayağı bir önünde kimseye sataşmayan,herkesle dost olan antipatik gözükmeyen ve öyle yönetilen bir takım.evet arkadaş doğru yazmış zamanında tek imaj kaybımız maddiyattı ödenmeyen paralardı.şimdi oda yok ve birde para basacak stadımız yapılıyor.

Ben de diyorum ki neye ve kime göre??? Kendimize göre mi, yoksa rakiplere göre mi? Kötü bir durum var ama imaj bambaşka bir mevzu...

Renktaş 5 yıldır şampiyonlar ligine gidemiyoruz ve 2 yıldır ligde yerlerdeyiz.İmajımız kötü sonuçta.Nasıl algılanırsa algılansın.Tartışma çıkacağını sezdim.

yok artık! kendi aramızda tartışalım tabiki saygı duyalım ama yazdıklarımıza. önemli bir problem değilmi iletişimsizlik.

yok artık! kendi aramızda tartışalım tabiki saygı duyalım ama yazdıklarımıza. önemli bir problem değilmi iletişimsizlik.

Tartışma çıkınca lastik gibi uzadıkça uzuyor.1-2 saat zaman kaybı boşu boşuna.Temkinli davranıyorum artık.=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt