Utku Gemici
Parçalı Üye
- 2 Ağustos 2009
- 2.600
- 0
- 1.306
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
Hocam nereyi verselerdi?
Hocam nereyi verselerdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam nereyi verselerdi?![]()
Bu TTarena daki tek kapali köse. Diger köseler hepsi acik, giris-çıkıs yerleri var yani... Baska herhangi bir köse olabilirdi. Yada üst katlarda da oturabilirlerdi... Bilmiyorum ama bu stadin en güzel kösesi.
1 tane kapı var biliyorum ben. Oda üstteki resimde gözüküyor.
Ayrıca söylediğine katılıyorum. Locaların üst katına gelecek tribüne alınmaları çok daha mantıklı.
Ayrıca söylediğine katılıyorum. Locaların üst katına gelecek tribüne alınmaları çok daha mantıklı.
Bence de daha mantıklı olacaktır. Tek tünel olmayan yerde misafir seyircisinin olması hem baskımızı hem de görünümü etkiler. Misafir taraftarları 2. kata taşınmalılar.
![]()
aslantepe.biz
Bence de daha mantıklı olacaktır. Tek tünel olmayan yerde misafir seyircisinin olması hem baskımızı hem de görünümü etkiler. Misafir taraftarları 2. kata taşınmalılar.
Aynen ama artik yerin degismesi mümkün degil diyorlar iste.
kac bin olucak bu ya
Kapasitenin %5'i yani 2500 civarı bir rakam. Projede giriş ve çıkışlar bu blog'a göre atarlanmış. O blog'un sadece bir katına sığdırabilirler mi bende bilmiyorum.