Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

siz nerede durmasını istiyordunuz barış?

Hocam nereyi verselerdi?:)

Bu TTarena daki tek kapali köse. Diger köseler hepsi acik, giris-çıkıs yerleri var yani... Baska herhangi bir köse olabilirdi. Yada üst katlarda da oturabilirlerdi... Bilmiyorum ama bu stadin en güzel kösesi.

İmkan olsa hiç sokmasak stada keşke :evilsmile:

Bu TTarena daki tek kapali köse. Diger köseler hepsi acik, giris-çıkıs yerleri var yani... Baska herhangi bir köse olabilirdi. Yada üst katlarda da oturabilirlerdi... Bilmiyorum ama bu stadin en güzel kösesi.

1 tane kapı var biliyorum ben. Oda üstteki resimde gözüküyor.

Ayrıca söylediğine katılıyorum. Locaların üst katına gelecek tribüne alınmaları çok daha mantıklı.

1 tane kapı var biliyorum ben. Oda üstteki resimde gözüküyor.

Ayrıca söylediğine katılıyorum. Locaların üst katına gelecek tribüne alınmaları çok daha mantıklı.

Aslinda 2 tunel vardi Semih., sonra TTarena sadece futbol icin düsünülen bir stad olmadigi icin 3. (kücük ama) tüneli de gerekli bulmuslar diye duydum.... O yukarda paylastigim resimdeki giris cikis tuneli en büyügü zaten, araclar vs icin.

Ayrica bu misafirlere verdigimiz köse (kameranin en cok cektigi yerlerden biri olucak) cogu anadolu takimi geldiginde o tribün bos görünecek,bu da baska bir sorun. Ayrica korner atarken rakibe baski kuracagimiza, misafir taraftar bizim futbolcularimiza baski kuracak. Bu avantaji da misafirlere kaptirmis oluyoruz .. ))

Ekli dosyayı görüntüle 1022

stad1600x1853.jpg

aslantepe.biz

Bence de daha mantıklı olacaktır. Tek tünel olmayan yerde misafir seyircisinin olması hem baskımızı hem de görünümü etkiler. Misafir taraftarları 2. kata taşınmalılar.

Bence de daha mantıklı olacaktır. Tek tünel olmayan yerde misafir seyircisinin olması hem baskımızı hem de görünümü etkiler. Misafir taraftarları 2. kata taşınmalılar.

Aynen ama artik yerin degismesi mümkün degil diyorlar iste.

stad1600x1853.jpg

aslantepe.biz

bencede..Ama üst kata alınabilir ve alınmalı bence..

stad1600x1853.jpg

kac bin olucak bu ya

komple orasi olmaz bence kadiköy'de de öyle degil sadece alti olmasi lazim

1.kat sadece olur cünkü arada loca'larda var

Aynen ama artik yerin degismesi mümkün degil diyorlar iste.

Evet, güvenlik ve lojistik açısından da en iyi yerin orası olduğu söyleniyor. Rakip taraftar birbirleriyle karşılaşmayacakmış vs.

kac bin olucak bu ya

Kapasitenin %5'i yani 2500 civarı bir rakam. Projede giriş ve çıkışlar bu blog'a göre atarlanmış. O blog'un sadece bir katına sığdırabilirler mi bende bilmiyorum.

Kapasitenin %5'i yani 2500 civarı bir rakam. Projede giriş ve çıkışlar bu blog'a göre atarlanmış. O blog'un sadece bir katına sığdırabilirler mi bende bilmiyorum.

1 kat olur sadece

cünkü arada loca var :2_thumbs_up_-_anima

Bende öyle düşünmüştüm fakat locaya rağmen 2 kat olabilir. Net bir açıklama gelene kadar bekleyeceğiz.

2 Ocak 2010 Görüntüleri Geniş Acı

168wns7.jpg

20kf43k.jpg

getfile.aspx

Türk Telekom Arena'da son durum!

Galatasaray Dergisi, inşaatı tüm hızıyla süren Türk Telekom Arena Stadı'ndaki son gelişmeleri okurlarına duyurdu.

İşte detaylar: Türk Telekom Arena, 52 bin 647 seyirci kapasiteli olarak, 82 bin metrekare imar alanında yapılıyor. 46 bin seyirci koltuğu, 4 bin 710 VIP seyirci koltuğu, 176 adet özürlü ve refakatçi koltuğunun yer alacağı statta 1760 koltuk kapasiteli 157 loca bulunacak.

6 adet yürüyen merdiven, 10 asansörün bulunacağı projede 2 bin 913’ü kapalı olmak üzere 3 bin 19 araçlık otopark yer alıyor. Metro ile sağlanacak otopark alanları da dahil edildiğinde toplam kapasite 4 bin 500 araca kadar çıkıyor. Çok amaçlı olarak hayata geçirilen statta müze restoran, büfe gibi sosyal alanların yanı sıra 2 tane de spor salonu olacak.

Sporx.com ? Türk Telekom Arena'da son durum! - 03 Ocak 2010 (Futbol)

''Metro ile sağlanacak otopark alanları da dahil edildiğinde toplam kapasite 4 bin 500 araca kadar çıkıyor.''

Metro ile otopark :allaalla6vr: ne demek istiyolar ben anlamadım valla :confused:

2010_01_02_1.jpg

3 Ocak Görüntüleri

Alıntı: Aslantepe.biz

aslantepe004.jpg

aslantepe005.jpg

aslantepe007.jpg

aslantepe008.jpg

aslantepe009.jpg

aslantepe011.jpg

aslantepe012.jpg

aslantepe016.jpg

aslantepe013.jpg

Şaka maka Nisan-Mayıs gibi stadın kabası biter gibi duruyor bu gidişle,tabi çift vardiyaların başlamadığını hesaba katmazsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt