komik bir yorum yapmissin renktas, bilemiyorum, ben sadece 4 defa gidebilmissim Ali Samiyene, ve etrafindaki olan yollar binalar, isyerleri, sen orda nasil insaat yapacaksin? yapmasina kalkabilirsin, ama etrafa inanilmaz dert cektirirsin, Yer yok, parcali parcali yapip sadece basit tribun gelirinden faydalanacagina bu sekilde locali, baska organizasyonlara acik olan modern bir statla en az 3 kati gelir cikar senin dedigin yapim tarzindan. Kombinelere bi satilsin (ki Necati kardes benim yanlislarimi duzeltsin)
25.000 koltuk kombine icin ayriliyor, simdi biz 25.000 kombine yeni statta satamiyacagiz mi?
hem Ali Sami Yen de olan ulasim zorluklari olmiyacak, bir iki galatasarayli arkadasla binersin otobuse. Orda en yakin Metro istasyonuna yaklasirken bir anda 3-5 galatasarayli olacak 30-50 galatasarayli, ordan durak durak giderken 30-50 galatasarayli olacak 300-500 galatasarayli ordan son duraga dogru metronun tumu galatasarayli ile dolu oldugunda cikarsin Seyrantepede etrafinda nereye bakarsan bak her yer Sari Kirmizi taraftarlar ile dolmus cogu marslari metroda soylemeye bile baslanmis, butun taraftarlar bir birilerini atesleyip o son kac yuz metre ise yuruyerek devam ederken atmosferin stada girmeden bile ust duzeyinde olmasi ardindan bilet kontrol derken merdivenler derken iceri girdiginde 4 saattir bekleyen yorulmus bir taraftar toplulugu degil tam aksine yolda dert cekmemis rahatca iyi bir morelle stada gelmis enerjisi her hali ile maca hazir olan bir taraftar toplulugunu ile yerini alip artik en fazla 1 saat ile 30 dakika maca kalmis sekilde kendini o statta bulursun.
elbette unsur bulabilirsin istersen, ben de kafadan atabilirim, bilmem Diyarbakirspor macina niye gideyim diye dusunebilirsin, ama boyle de dusunebilirsin, ulan Diyarbakirspor macina gideyim de aslanlarimiz bi bol gollu galibiyet yasasin ben de orada olayim!