Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

1982414067_03122010_1.jpg

uA forumundan alintu su güzelige bi bakin

Şu sağdaki apartmanın en üst katında oturmak güzel olurdu. :)

Bu arada farkındamısınız bilmiyorum ama locaların 2 katlı olması inanılmaz bir hava katıyor stada.

Her stadyum büyütülür bu imkansiz degil ama biraz masrafi fazla olur bizde, onun icin olmaz demistir Mete Arat. ;)

Stadin kapasite yükseltme imkani kesinlikle var.

Bir bölüm komple yıkılıp tekrar yapılırsa elbetteki her stadyum büyür çevrede yapılacak alan varsa.Tabi görüntü kirliğine razı olacaksak olur.Bizim statta tribün yıkılmadan üstüne kat çıkmak falan imkansız artık.Ancak yıkılır tekrar yapılırsa büyür.Oda bir yerde okumuştum yeni bir stadyum ile aşağı yukarı aynı paraya denk gelir.:)

Herseyi bitirdikte stadi buyutmeyi konusuyoruz.Keske bu yapilacak stadi doldurabiliriz,zira Ali sami'yi goruyoruz.

Bir bölüm komple yıkılıp tekrar yapılırsa elbetteki her stadyum büyür çevrede yapılacak alan varsa.Tabi görüntü kirliğine razı olacaksak olur.Bizim statta tribün yıkılmadan üstüne kat çıkmak falan imkansız artık.Ancak yıkılır tekrar yapılırsa büyür.Oda bir yerde okumuştum yeni bir stadyum ile aşağı yukarı aynı paraya denk gelir.:)

Mesala suanki haline 2. ve 3. kat eklenir. Ic tasarimi biraz büyütüp olur ama bunlari 10 sene sonra belki yapariz. :D

Suanki kapasite tam bize uygun.

Herseyi bitirdikte stadi buyutmeyi konusuyoruz.Keske bu yapilacak stadi doldurabiliriz,zIRA Ali sami'yi goruyoruz.

Ben diğer konularıda yeterince konuşuyorum zaten.Geleceği düşünmekte hiçbir zaman kötü değildir.

Mesala suanki haline 2. ve 3. kat eklenir. Ic tasarimi biraz büyütüp olur ama bunlari 10 sene sonra belki yapariz. :D

Suanki kapasite tam bize uygun.

Dostum ben büyültmek derken onu kastetmiyorum.Geniş çaplı bir büyümeden bahsediyorum.:)

Dostum ben büyültmek derken onu kastetmiyorum.Geniş çaplı bir büyümeden bahsediyorum.:)

Bende öyle diyorum zaten. 3.kat eklenirse 1.katta büyütülmeli o kadar zor bisey degil sadece masraflari cok olur. En güzel örneki verdim zaten. LTU Arena. ;) :)

52000 kişi kapasitesi bize yeter. Daha fazlası hem büyük masraf hem de gereksiz olur.

Düzensiz tribünleri olan 70 bin kişilik stad yerine düzgün ve düzenli bir yapıya sahip 53 bin kişilik stadı tercih ederim.

Ben sunu anlamiyorum yillardir 20 000'lik stadyumda oynuyoruz. Simdi 52 000'lik bir stadimiz olacak ama halen kapasitenin artmasini isteyenler var.

20.000'i doldurdunuzda 80.000 mi kaldı ?

20.000'i doldurdunuzda 80.000 mi kaldı ?

Basit bir mantıkla gidelim.Eğer bana ve eminim ki çoğu kişiye sorarlarsa,Yeni açık altta mı yoksa plazmada mı izlemek istersin derlerse maçı,emin ol ben dahil bazılarımız plazmayı tercih ederiz.Verdiğin paraların karşılığı Yeni açık alt olmamalı çünkü.

Konforda çok önemli artık.İnsanlar verdiği paralara karşılık rahat ,güzel bir maç izlemek istiyor.Konfor sayesinde bile emin ol kaç kişi çekecektir Türk Telekom.

Basit bir mantıkla gidelim.Eğer bana ve eminim ki çoğu kişiye sorarlarsa,Yeni açık altta mı yoksa plazmada mı izlemek istersin derlerse maçı.Emin ol ben dahil bazılarımız plazmayı tercih ederiz.Verdiğin paraların karşılığı Yeni açık alt olmamalı.

Konforda çok önemli artık.İnsanlar verdiği paralara karşılık rahat ,güzel bir maç izlemek istiyor.Konfor sayesinde bile emin ol kaç kişi çekecektir Türk Telekom.

Bana sorarsan ben plazmayı tercih etmem.

Zaten bende stada gidince maç izlemeye değil destek vermeye , bağırmaya gidiyorum belki bundandır.

İzlemek isteyenin plazmayı tercih etmesi normaldir reis.

Konumuza gelirsek : o konforun bırakın 80 bini , 60 bini 10bin kişiyi çekeceğinden bile şüpheliyim

Zaten bende stada gidince maç izlemeye değil destek vermeye , bağırmaya gidiyorum belki bundandır.

Konumuza gelirsek : o konforun bırakın 80 bini , 60 bini 10bin kişiyi çekeceğinden bile şüpheliyim

Yani Ali Sami Yen'den memnunsun ve taraftar TT Arena'yı dolduramaz diyorsun.

Kimse kimseyi kandırmasın .Oraya giden önce maçı izlemek ister.Zaten bağıran kısım Eski açık'ta.Yeni açığın dolmamasının sebebi ,konfordur başka birşey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt