Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Yani Ali Sami Yen'den memnunsun ve taraftar TT Arena'yı dolduramaz diyorsun.

TT Arena'yı doldururmu meçhul ama 80bin kişiyi falan Şampiyonlar Ligi Yarı Finali oynarsak bile zor doldururuz.

Kimse kimseyi kandırmasın .Oraya giden önce maçı izlemek ister.Zaten bağıran kısım Eski açık'ta.Yeni açığın dolmamasının sebebi ,konfordur başka birşey değil.

O zaman bende bir noksanlık var.

Benim burda kızdığım olay şu:

Yıllarca 20 bin kişilik stadda oynamışsın.Şimdi sana 52 bin kişilik stadda maç izleme imkanı veriliyor,bizim taraftar daha soruyor "kapasite arttırılamaz mı vs."

Yani sürekli bi memnun olmama durumu var.Bunlardan önce bi bakalım o stadı doldurabilecekmiyiz her maç.

Yıllarca 20 bin kişilik stadda oynamışsın.Şimdi sana 52 bin kişilik stadda maç izleme imkanı veriliyor,bizim taraftar daha soruyor "kapasite arttırılamaz mı vs."

Yani sürekli bi memnun olmama durumu var.Bunlardan önce bi bakalım o stadı doldurabilecekmiyiz her maç.

İlerde diyoruz,şimdi mi diyoruz.?

Bence önemli olan çıkan bütün kombinelerin sayısı kaç olursa olsun hepsinin satılması. Derbilerde , Uefa ve Şam. Ligi maçlarında zaten stat full çeker görücez.Diğer maçlardada 30 bin kombine çıktı diye düşünsek 20 bin kemik gelen seyirci olsa gayet başarılı bir rakkam olurki daha kombine olmayan yerleri katmıyorum.

1.si sana demedim.Buraya gelip bu soruyu ilk soran sen değilsin.

2.si elbette arttırılır sormaya gerek yok.Ama pahalı olur ama ucuz.

Forum burası illa soru sorulan kişiden cevap gelecek diye bir durum olamaz.Bunu bil önce.

Ayrıca hayır,arttırılamaz.70-80 bin falan imkansız.

Cevabını bildiğin soruyu niye soruyorsun o zaman?

Ben stat kapasitesi arttırılabilir mi diye soru mu sormuşum? Önce bunu araştır bakalım sen önce.Sadece sana ilerde olursa dedik ,şimdi demiyoruz dedim.Senin bunu farklı bir şekilde mi aldı kafan.

Kendin sorup kendin cevap veriyorsun bravo :D

Sen geçekten bugün iyi değilsin .Bak sana anlatıyorum.

"Ben stat kapasitesi arttırılabilir mi diye soru mu sormuşum"

Derken burada senin dediğine biraz inanamamak,şaşkınlık anlamında kullanılır böyle soru ifadeleri.Ayrıca çok değil 2 sayfa geriye bak bu konu hakkında ne demişim ona bir bak?

Senin yeterince uykun gelmiş,sen bu saatten sonra yeterince beynini zorlama ,benide yorma istersen.

Sen geçekten bugün iyi değilsin .Bak sana anlatıyorum.

"Ben stat kapasitesi arttırılabilir mi diye soru mu sormuşum"

Derken burada senin dediğine biraz inanamamak,şaşkınlık anlamında kullanılır böyle soru ifadeleri.Ayrıca çok değil 2 sayfa geriye bak bu konu hakkında ne demişim ona bir bak?

Senin yeterince uykun gelmiş,sen bu saatten sonra yeterince beynini zorlama ,benide yorma istersen.

Orayı boldlamaya gerek yok :D

Benden alıntılama yapan sensin arkadaş.

Benim kızdığım olay daha şimdiden kapasite arttırma sorularıydı.

Dediğimi anlasaydın öyle alıntılama yapmazdın zaten ;)

Orayı boldlamaya gerek yok :D

Benden alıntılama yapan sensin arkadaş.

Benim kızdığım olay daha şimdiden kapasite arttırma sorularıydı.

Dediğimi anlasaydın öyle alıntılama yapmazdın zaten ;)

Yanlış anladığını itiraf et.:)

Biz şimdiden bahsetmiyoruz zaten .Çok çok ileride.Gözümüz gönlümüz doysun tarzı ifadelerle,daha Sami Yen'i dolduramıyoruz tarzı laflarla olmaz bu işler.Büyük düşünmek lazım.

İnşaat'ın şu anki seviyesi;

aslantepe.biz' Alıntı:
k6qsx.jpg

Yanlış anladığını itiraf et.:)

Biz şimdiden bahsetmiyoruz zaten .Çok çok ileride.Gözümüz gönlümüz doysun tarzı ifadelerle,daha Sami Yen'i dolduramıyoruz tarzı laflarla olmaz bu işler.Büyük düşünmek lazım.

Öyle demedim ki zaten.Ben daha 50 binlik stadımız yok tamamlanmamışken yapılırken kapasite arttırmadan bahsetmeye kızdım.;)

GS TV izlemek için para ödüyoruz ama böyle bir video daha göremedik çok şükür...Tarihimizin en önemli projesi...Kulübe çağ ağlatacak ama tık yok..Yahu size de çok enteresan gelmiyor mu?

diye bir yorum vardı altında da hakikaten doğru GSTVde pek bi habere ya da sadece aslantepe başlıklı bi programa rastlamak mümkün değil işte olursa arada denizbank reklamından dolayı bi kaç video oluyor bundan farklı da verdikleri videoları zaten biz günler öncesinden izlemiş oluyoruz ...

Sen kimsinde sorduğum soruya kızıyorsun :mad::mad: bişey sorarken ilk önce sanamı sormalıyım soru sorimi diye ?? sorumu beğenmiyorsan cvp vermezsin olur biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt