Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

arkadaşlar stadındın zemininde parça parça eklenerek toplanan beyaz renkli yuvarlak borulardan ne yapacaklar ?

MuratB23.jpg

Daha hızlı daha hızlııııııııııııııııııı.Haydi aslanlar.

Ya kafamı karıştırdı burada böyle demir gibi duruyor tam yuvarlak boru gibi değil ama yapılan malzemeye bakıyorum içi boş kalın beyaz kalitesiz boru gibi geliyor insana.

Kafam karıştı açıkçası :) .

Öle gözükür de onlar inanılmaz sağlamlar. Monteden sonra dibimiz düşecek yine:icon_twisted:

Ya kafamı karıştırdı burada böyle demir gibi duruyor tam yuvarlak boru gibi değil ama yapılan malzemeye bakıyorum içi boş kalın beyaz kalitesiz boru gibi geliyor insana.

Kafam karıştı açıkçası :) .

İçlerinin boş olduğu kalitesiz oldukları anlamına gelmez yeterince ağırlardır zaten birde dolu olduğunu düşünürsen (ki olmaz) o kalınlıktaki demirlerin ağırlı epey artar. Sonuçta 4 süper kolonun üzerine monte ediliyorlar, sağlam olmak durumundalar.:)

ttarena-026.jpg

lighthouse.jpg

Süper kolonları gördükçe aklıma lost'daki lighthouse geliyor.:) Manyak mıyım neyim.

Kapasite artacak mı ?

Kapasite artacak mı ?

Daha bi stad bitsin.10-15 yıl geçsin.Sportif başarı sağlarsak (CL kupası gibi), sonra takımda çok fazla iyi oyuncu varsa, dünyanın en iyi takımları arasına girebilirsek.O zaman kapasiteyi artırırız.

Eğer sportif başarı olmaz ise hala kendi ligimizde 2 yılda bir şampiyon olursak,avrupada 1 ileri 2 geri gidersek,kadromuzda hala M.Sarp,Ayhan,Topal gibi isimler olursa.İşte o zaman bırak kapasite artırmayı, bize bu stad çok büyük geliyor ya diye düşünürüz.

En yüksek stadyum,San Siro heralde.Birkaç yerde okumuştum 54.5 yüksekliğinde.Atatürk olimpiyat stadı da ilk 5 içerisinde.

1. San Siro 54.5

2. Bernabeu 54

3. Ataturk 52.5m

4. New Wembley 52m

5. Millennium 50.5m

1196mhj.jpg
3417967050_2b0a47c3ee_b.jpg

En yüksek stadyum,San Siro heralde.Birkaç yerde okumuştum 54.5 yüksekliğinde.Atatürk olimpiyat stadı da ilk 5 içerisinde.

1. San Siro 54.5

2. Bernabeu 54

3. Ataturk 52.5m

4. New Wembley 52m

5. Millennium 50.5m

Camp Nou'un ilk beşte olmaması ilginç. :allaalla6vr:

San Siro'nun tribünleri çok dikmiş. Hiç sevmem öyle stadyumları.

Camp nou yüksek değil zaten.Oranın sıkıntısı çok dengesiz bir yapı gibi durması.Beni şu dünyada en korkutan stad kesinlikle orası(futbol anlamında değil).Yani stad heran yıkılcakmış gibi duruyor, veya en üstte maç izlersem yere düşücekmiş gibi bir duygu var tırstırıyor adamı :D

Ama şu dünyadaki en cehennem stad kesinlikle Barnabeu stadıdır.Olağanüstü müthiş bir stad :) Orda maç izlemek çok keyifli olmalı.

Barnabeu out

Ali Sami Yen in :bgking1:

Yok abi yok fanatiklikçe düşünmezsek Barnabeu çok piskopat bir stad ya :D

Hem sahaya İngiliz stadları kadar yakın,hem 100.000 kişi, hemde 5 katlı olduğu için dik bir tribün, son olarakda maçı iyi takip eden bir taraftarları var.90 dk şarkı söylemezler ama "aaaaa uuuu ooooo" tarzı efekler maçı etkiliyor baya :D

0e41d652.png

Loca'nın üstüne sarkan üst tribün basamakları projede varmıydı sonradanmı eklendi arkadaşlar ?

Benim aklımada Yüzüklerin Efendisindeki Kule geliyor :)

yuzuklerin-efendisi-iki-kule.jpg

Isengaard kulelerine benzetmiştim ben de :D LOTR Serisi oyunları oynamış olanlar bilir, bunun üstüne dolduracan okçuları, gelsin Elfler nasıl gelecekse. Acaba biz de böyle taktikler geliştirebilir miyiz :D

Isengaard kulelerine benzetmiştim ben de :D LOTR Serisi oyunları oynamış olanlar bilir, bunun üstüne dolduracan okçuları, gelsin Elfler nasıl gelecekse. Acaba biz de böyle taktikler geliştirebilir miyiz :D

Hooop orda dur.Elfleri mi öldürcez? :D Elfleri öldürceksek yokum ben o işte :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt