Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

sergen yalçın: ercan taner telekom stadı öyle aman aman bi stad değil

ttarena-0011.jpg

Okadar tartışma yapmayın yahu bizim kale arkaları anfieldla aynı olacak.

Anfield-Road-Stadium-wallpaper-18-800x600.jpg

anfield6.jpg

Liverpool--Anfield-General_1057827.jpg

anfield_01.jpg

Anfield'in kale arkası kaç metre uzaklıkta sahaya ?

Alıntıdır:

İlker Yasin Türk Telekom Arena'yı anlatıyor..

Evet sevgili seyirciler mevsim başından beri böyle görüntülere özlem duyuyorduk..Prekast montajları hale hale tüm tribünlere yayılıyor..Orta alanın vadiye bakan yarı alanında sarı vinç kendinden emin bir şekilde montajlara devam etmek istiyor..Kanatlardan atağa katılan tırlar sağlı sollu yük indiriyorlar

Geri dörtlünün hemen sağında küçük bir traktör prekast montajına destek vermeye çalıyor, İleri uçta çatı montajı deyim yerindeyse uçuyor.

Bu arada cadde tarafındaki büyük vinç dönmeye başladı..aman çocuklar dikkat edin...aman aman..döndürmeyin dedik..olmaz olmaz..neyse ucuz atlattık hocam..

Hıncal:Hocam mantıg olarak güzel bir çatı bizim evede mi taktırsak ne su geçirmez gibi duruyor..

Bülent Yavuz:Hocam D blok süper kolonun üstünü görüyormusun oradaki kalıpçı arkadaşın yaptığı 10 kusurlu hereketten biri şantiye şefinin direk sarı kart göstermesi gerekiyor..

Erman:Uğur ikinci kameraya tekrar geçebilirmiyiz bu sefer yavaş oynat kalıpçının eli nerede onu görmek istiyorum..

Şansal:Aman hocam bizi Rtükle papaz etme..

Erman:Yok hocam ben başka bişey göstereceğim:)

Bu arada F bloğun betonlanması öncesi;

İlker Yasin: Rıdvan buradaki pozisyonu değerlendirebilirmisin. Vadiye bakan kalenin önündeki çeyrek daire içerisinde örümcek görüyorum..F bloğu süzüyor.oldukça soğukkanlı

Rıdvan Dilmen:Hocam beton olur...

Mehmet Demirkol: Tamam tabi ki Aslantepe büyük, görkemli bir stad. Ama olay sadece kapasiteyle alakalı değil. Mesela Old Trafford, o başka bir şey. Ama Aslantepe'de güzel, bahsettiğim şey güzellik değil. Yanlış anlaşılma olmasın. Aslantepe'ye kötü demiyorum. Old Trafford çok farklı, bahsettiğim konu o. Çok başka şeylerden bahsediyorum ben. Sen de güzelsin Fuat...

Bu arada tüm dualarımız sevgili Özhan Abimizle..tek dileği bu stadın bitişini görmekti inşallah nasip olur. Allah şifalar versin sana Özhan abimiz..

Mehmet Demirkol: Tamam tabi ki Aslantepe büyük, görkemli bir stad. Ama olay sadece kapasiteyle alakalı değil. Mesela Old Trafford, o başka bir şey. Ama Aslantepe'de güzel, bahsettiğim şey güzellik değil. Yanlış anlaşılma olmasın. Aslantepe'ye kötü demiyorum. Old Trafford çok farklı, bahsettiğim konu o. Çok başka şeylerden bahsediyorum ben. Sen de güzelsin Fuat...

:007::007:

Bir an için gerçekten o söyledi zannettim, daha sonra diğer geyikler aklıma geldi de çaktım olayı. Ama aynen der bu adam. :D

rıdvan : beton olur :D süper yaw

Ntvsporda sabah yayınlanan 7/10 programında stadın 45 bin kişilik olduğu söylenmiş Tayfun Bayındır.

Hangi amaca ve mantığa dayanarak söyledi acaba :)

Bence ASY yıkılmasın bizim deplasman maçlarını oraya aldıralım :D:D

Ntvsporda sabah yayınlanan 7/10 programında stadın 45 bin kişilik olduğu söylenmiş Tayfun Bayındır.

Hangi amaca ve mantığa dayanarak söyledi acaba :)

Herif ne demek istemis bilmiyorum yalniz trübündeki takimimizi destkleyen Galatasaraylilarin sayisi asagi yukari 45 bin olcak yanilmiyorsam. Localari, 2 bin den fazla olan rakip takimin taraftarini falan saymazsak...

Kim yazdı lan o yorumları :asd:

:D:D:D:asd::asd::asd:

kopardın beni semih,

ahauahauahah

Biz bu stadta cok ceza alırız yaw. Zaten çok yakın sahaya tel örgüde olmıcak :D rakıp futbolcuların enseye tokat patlatmak nekadara patlar bıze acaba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt