Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
Alıntıdır:
İlker Yasin Türk Telekom Arena'yı anlatıyor..
Evet sevgili seyirciler mevsim başından beri böyle görüntülere özlem duyuyorduk..Prekast montajları hale hale tüm tribünlere yayılıyor..Orta alanın vadiye bakan yarı alanında sarı vinç kendinden emin bir şekilde montajlara devam etmek istiyor..Kanatlardan atağa katılan tırlar sağlı sollu yük indiriyorlar
Geri dörtlünün hemen sağında küçük bir traktör prekast montajına destek vermeye çalıyor, İleri uçta çatı montajı deyim yerindeyse uçuyor.
Bu arada cadde tarafındaki büyük vinç dönmeye başladı..aman çocuklar dikkat edin...aman aman..döndürmeyin dedik..olmaz olmaz..neyse ucuz atlattık hocam..
Hıncal:Hocam mantıg olarak güzel bir çatı bizim evede mi taktırsak ne su geçirmez gibi duruyor..
Bülent Yavuz:Hocam D blok süper kolonun üstünü görüyormusun oradaki kalıpçı arkadaşın yaptığı 10 kusurlu hereketten biri şantiye şefinin direk sarı kart göstermesi gerekiyor..
Erman:Uğur ikinci kameraya tekrar geçebilirmiyiz bu sefer yavaş oynat kalıpçının eli nerede onu görmek istiyorum..
Şansal:Aman hocam bizi Rtükle papaz etme..
Erman:Yok hocam ben başka bişey göstereceğim
Bu arada F bloğun betonlanması öncesi;
İlker Yasin: Rıdvan buradaki pozisyonu değerlendirebilirmisin. Vadiye bakan kalenin önündeki çeyrek daire içerisinde örümcek görüyorum..F bloğu süzüyor.oldukça soğukkanlı
Rıdvan Dilmen:Hocam beton olur...