Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

İşçiler biraz üşengeç gibi sanki bugünlerde :D

angutta stadla ilgili olan şaçmalıkları buraya taşıyıp milletin aklını karıştırmaya gererek yok. O gerizekalı çalıştığı firmada hangi sıfata sahipmişte, stadla ilgili ilerleme ve risk raporlarını inceleyebiliryormuş acaba. Yersen martin belli ki ezik.

necati arkadaş bütün resimleri paylaşıyor, gözümüz görüyor durumu

hadi onu da geçtik toki ve yüklenici firmanın bütün üst düzey yöneticileri de mi kolpa yapacak.

Necati bizzat Adnan Polat tarafından tutulmuş. Forumlara girip aslında temeli bile atılmamış stadın montajla resimlerini koyuyor :D o fenerli arkadaş haklı :)

Hem postayıda koymuş, "ben var-yap genel müdürünn baş odacıbaşısına çay götürürkene gördüm planları yetişmez bu inşaat dediydim inanmadı millet" der gibi..

Süleyman Varlıbaş,zaten yalan söylüyor.Şirkette çalışan daha iyi biliyordur tabiki :)

index.php

Reis yapma böyle ani hareketler in aşşağı.:ka23:

index.php

Reis yapma böyle ani hareketler in aşşağı.:ka23:

m9c5tv.jpg

2556gd5.jpg

:asd:

Necati bizzat Adnan Polat tarafından tutulmuş. Forumlara girip aslında temeli bile atılmamış stadın montajla resimlerini koyuyor :D o fenerli arkadaş haklı :)

Hem postayıda koymuş, "ben var-yap genel müdürünn baş odacıbaşısına çay götürürkene gördüm planları yetişmez bu inşaat dediydim inanmadı millet" der gibi..

:bgking1:

index.php

Biri bizi gözetliyor.

ttarena' Alıntı:
Kameraların düzeltilmesi biraz uzun sürüyor, nedeni ise Proje müdürlüğüne ait hareketli kameralarla bizim kameralarımız alt alta duruyorlar. Tabi bizimki onlarınkinin yanında çocugu gibi kalıyor..

Muhtemelen aynı anda 2 kameraylada oynuyorlar..

Yarın yeni kamera açılarımızla inanılmaz bir görsel şölen yaşayacağız renktaşlar..

Yani bu adam onun içinmi çıkmış oraya kamera açılarını vs. değiştirmek için mi ?

:asd::asd::asd:

arkadaşım bunu dünden beri tartışıyoruz yani bu resim az biraz sorunlu yani tam olarak stat böyle olmayacak ama buna yakın :D

varyapla bağlantılı bi abimiz bu olayı böyle açıklamıştı

bi kaç sayfa tartışıldı bu resim :D buyrun burda da yorumlar

Ortada bilincli yapilan birsey yok, sadece logo ekleme isini ilk defa yaptiklari icin, yazilimin ayarlarini dogru yapaamislar o kadar. Yetkililerle konustum

Olay hile degil, sadece fotograflari kücültürken oranlarini sabitlememisler, bu hatayi sonraki fotograflarda düzeltecekler.

arkadaşlar şu çatı parçalarının uzunlğu kaç metre _? sahanın uzunluğu ve eni kaç mt_?

152 metre parçalar galiba toplamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt