Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Ne bekliyordunuz ki?

Ne bekliyordunuz ki?

Bilmem,mesela giriş-çıkışların olmamasını,yani locaların olduğu yerden olmasını,daha az tünel olmasını,akustiği etkileceyek olan bir koridorlar bağlanmış duvarların olmasını bekliyordum.

Yahu bu stad istediğim kadar yüksek olmadı oooooooooooooooooooof of !!!

Dıştan görünüşte az biraz bu tür şey düşünebilirsin çünkü sahanın zemini altta. Saha içinden bakıldığında devasa görünüyor stad.

Bilmem,mesela giriş-çıkışların olmamasını,yani locaların olduğu yerden olmasını,daha az tünel olmasını,akustiği etkileceyek olan bir koridorlar bağlanmış duvarların olmasını bekliyordum.

25agustos2010saat2045.jpg

Bende üst tribünlerdeki tünellere taktım..

266550700_ba7420433d_b.jpg

Böyle tek merdivenli olsa daha iyi olur..

arkadaşlar ihaleyi kazanan firma yaz başı gibi AliSamiYen'de çalışmaların başlayacağı tarzında bir cümle kurdu bu konu hakkında bilgisi olan var mı ilk yarı olimpiyatta mı oynayacağız bu durumda _?

Bu sayfada galatasaray tv'nin en son yaptığı stad içinden çekilmiş videoyu üye olarak izleyebilirsiniz. Üye olurken Türkçe karakter kullanımına izin vermiyor saçma sistem.

Galatasaray.com | GSTV online platformu

stad gerçekten güzel umarım yeni tarihlerimiz o stadda yazacağız ve ezeli rakimizde ezildiğimiz tek konu stadımızda bitince bakalım neye başvuracaklar...

arkadaşlar ihaleyi kazanan firma yaz başı gibi AliSamiYen'de çalışmaların başlayacağı tarzında bir cümle kurdu bu konu hakkında bilgisi olan var mı ilk yarı olimpiyatta mı oynayacağız bu durumda _?

Ben de anlamadım valla, nasl olacak o iş?

arkadaşlar seyrantepenin kapasitesi 52695 mi yoksa 55000 mi olacak her kafadan farklı bir ses çıkıyor toki başkaıyla yardımcısının bile söylediği uyuşmuyor daha..

Aha örgü yapmışlar:D:D.

25agustos2010saat2045.jpg

Bende üst tribünlerdeki tünellere taktım..

266550700_ba7420433d_b.jpg

Böyle tek merdivenli olsa daha iyi olur..

Kale arkasina ya 6 giris çikis tüneli yapilacakti tek merdivenli, veya 4, ama çift merdivenli.. 6 çikis bütünlügü daha çok bozacagi için, mimar bu sekilde öngördü, ki bence daha mantikli.

Kale arkasina ya 6 giris çikis tüneli yapilacakti tek merdivenli, veya 4, ama çift merdivenli.. 6 çikis bütünlügü daha çok bozacagi için, mimar bu sekilde öngördü, ki bence daha mantikli.

Kale arkaları sorun olmaz herkes ayakta nasılsa orada,sorun yanlarda.:)

GS TV'de 29 ekimde ilk başlama vuruşu diyor,Adnan Polat ise ocak diyor ne iş ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt