Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Abi mesela çoğu kişi iki kat loca olmasını istemez ama ben seviyorum mesela iki katlı olmasını.Güzel taraflarını da bir kenara atmıyoruz.Ama mesela çok fazla giriş-çıkış olması ve 2 metreye yakın duvarların atmosferi olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.Dış görünüşü beni ilgilendirmez isterse tahtadan yapsınlar,önemli olan atmosfer.Eksiklerini yazınca günah işlemiş gibi bir durum oluşuyor forumlarda.Olması gerekeni söylüyoruz.

Bide abi şükür diye bi olay var :p artık bayanlar tuvaleti olan, asansörü olan, yağmurdan soğuktan koruyan, koltukları rahat, 50 000 kişi alan bir stadımız var o bile yeter :D

Anladım dostum demek istediğini. Ama açılır kapanır kapaklar olmadan zaten saha seviyesinde olacak olan çatı sayesinde sesimiz 50 000 kişi gibi değilde +70 000 kişi kadar çıkacak. Ayrıca İngiltere seyircisine her zaman özenmişimdir. Adam oturur, takımını destekler, pozisyon oldukça 'aaaaa!' wooowww' tarzı takımla beraber hareket eder. Eğer takım öndeyse zaten şarkılar söylemeye başlarlar, mendiller sallarlar. Bizim son dönemde yaptığımız gibi ayağa kalkıp maçı seyretmek isteyenleri engellemek yerine zevk alarak izlerler. Bizde o tarz olsak süper olur. Atmosfer dediğin zaten yan yana yüz kişi olsanda olur. Maçın tadını alırsın. Fazla giriş çıkış mevzuusu bence güzel oldu. Deplasmana gelen adamlarda insan. Onları 2 saat stadta bekletiyorlardı. Bir avrupa maçı olsa 21:45te başlıyor. 23:30 gibi bitiyor. Stad 10 dakikada boşalacak, bu sayede yarın işi olan adam 1:00 gibi evinde olabilecek. Önceleri sabaha karşı 4ü bile bulabiliyordu.Rahat olacak yani. Konfor bence herşeyden önce gelmeli. Adam oraya zevk almaya gidiyor sonuçta, rahatı yerinde olmalı.

Renktaş sanırım ben biraz taraftar stadı istiyorum,ama dediklerim de yapıabilirdir.Çok üst özellikler belirtmedim.Sadece o duvar boyu biraz daha kısa olabilirdi.Giriş-çıkışlar da loca katından verilseydi,SSS gibi.

İsterse 5000 kişilik stadımız olsun farketmez.Orası Galatasarayımın stadı benim yeni mabedim olacak sonuçta.

İşte bunları diyorum diye neler demediler.Fenerli dediler,sosyete dediler salak salak.Heleki sanki TT yerine ASY'de kalalım demişim gibi saçmalayanlar var,gülüp geçiyorum.=)

Renktaş sanırım ben biraz taraftar stadı istiyorum,ama dediklerim de yapıabilirdir.Çok üst özellikler belirtmedim.Sadece o duvar boyu biraz daha kısa olabilirdi.Giriş-çıkışlar da loca katından verilseydi,SSS gibi.

İsterse 5000 kişilik stadımız olsun farketmez.Orası Galatasarayımın stadı benim yeni mabedim olacak sonuçta.

İşte bunları diyorum diye neler demediler.Fenerli dediler,sosyete dediler salak salak.Heleki sanki TT yerine ASY'de kalalım demişim gibi saçmalayanlar var,gülüp geçiyorum.=)

Sende haklısın:) Ben aslında biraz fakir ama burjuva takılmayı seven, amiyane tabiriyle yata yata k.ç büyüten bir insan olduğum için rahat koltuğumdan kalkıp maça gittiğimde aynı rahatı bulmayı istiyorum :D

Real Madrid-Galatasaray maçına gitmiştim zamanında, Barnebaudan nefret eder oldum mesela :) 150 euroya yakın karaborsaya para vermiştik, 7. kata mı ne attılar resmen o 3-0lık maçta. Oyuncuları stillerinden biliyorduk, kelinden Carlosu tanıyordum misal :) O tarz bir yer istemiyordum, çok şükür şirin ama şaşalı bir stadımız oldu :)

Sende haklısın:) Ben aslında biraz fakir ama burjuva takılmayı seven, amiyane tabiriyle yata yata k.ç büyüten bir insan olduğum için rahat koltuğumdan kalkıp maça gittiğimde aynı rahatı bulmayı istiyorum :D

Real Madrid-Galatasaray maçına gitmiştim zamanında, Barnebaudan nefret eder oldum mesela :) 150 euroya yakın karaborsaya para vermiştik, 7. kata mı ne attılar resmen o 3-0lık maçta. Oyuncuları stillerinden biliyorduk, kelinden Carlosu tanıyordum misal :) O tarz bir yer istemiyordum, çok şükür şirin ama şaşalı bir stadımız oldu :)

Umarım stad biter,herşeyiyle harika bir stad,güzel bir atmosfer olurda bende söylediklerimi yemek zorunda kalırım.Özür dilemek istediğim tek konu bu.=)

Usta seneye sen Barış ben maça gidelim yerinde inceleyelim konuyu :D

Olur valla.

Yerinde incelemeden olmayacak galiba bu iş.

Eğer yanılırsam biletleriniz benden olur.:p =)

İstanbul bana zor gelen bir yer olmasa çoğu maçlara gideceğim ama akrabalarım hep anadolu yakasında. Kalacak yer sıkıntısı doğuyor otomatikman :) Öyle olmasa her maça gideceğim. Tabii birde mali sebepler, okul filan var, fırsat olmuyor.

Juve nin stadi dis dan diyelim cok güzel, ama cooook atmosfer kaybolup gidiyor...

Werder Bremene bakinca, Ali sami Yen den daha kötü statlari var :)

Bide Düsün Almanlarin Para gücleri cok daha iyidir. Biz birde borc icindeyiz, yinede böyle bir lüksümüz var =) Arsenal in Araplari olmasa onlar da zar zor yaparlar di öyle bir stadi. Ingilizler daha fazla Zengin adamlarindan sahip oldu lar stadlara.

Birsine göre stadlarimizin Modasi gecmis, on yil önce modaydi böyle stad. Ama sükür edelim, Türk Futbolu en az 30 sene daha geride :) Bari orda 10 sene yaklasmisiz =)

Juve nin stadi dis dan diyelim cok güzel, ama cooook atmosfer kaybolup gidiyor...

Werder Bremene bakinca, Ali sami Yen den daha kötü statlari var :)

Bide Düsün Almanlarin Para gücleri cok daha iyidir. Biz birde borc icindeyiz, yinede böyle bir lüksümüz var =) Arsenal in Araplari olmasa onlar da zar zor yaparlar di öyle bir stadi. Ingilizler daha fazla Zengin adamlarindan sahip oldu lar stadlara.

Birsine göre stadlarimizin Modasi gecmis, on yil önce modaydi böyle stad. Ama sükür edelim, Türk Futbolu en az 30 sene daha geride :) Bari orda 10 sene yaklasmisiz =)

Yok abi, herşeyde geride değiliz, şike olarak İtalyadan bile öndeyiz hatta 30 sen öndeyiz. Aleni bile şike yapabiliyoruz sorun olmuyor bizde :D:lol:

Aslantepe bize şampiyonluk ver :(

Stadın dış görünüşüne fazla takılmaya gerek yok aslında,zira daha sonra dış kaplama değiştirilebilir.Bunun da örnekleri mevcuttur.

Tribünlerin sahaya yakınlığı sanırım böyle olacak. (Celtic Park)

60539051_3c55767af4_o.jpg

Kale arkası daha yakın olacak yukarıdakinden sanırım.

eğer es kaza bu kadar yakın olursa rakip çıkamaz bu staddan:D

Türk Telekom Arenada Tribünlerin Sahaya olan mesafeleri,

Kale arkaları 8,2 Metre.

Yan tribünler 6,2 Metre.

Allianz Arena'da ;

Kale arkaları 8 Metre.

Yan tribünler yerine göre 8,5 - 9,5 Metre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt