Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

geçenlerde koltuk aralarının gereğinden fazla olduğunu ve yaklaştırılırsa kapasitenin 60bini geçebileceği söyleniyordu bu resimde de görüldüğü üzere koltuk araları epey boşluk bence de bunlar yeni koltuklarımız hayırlı olsun ama daha güzel olabilirdi

şöyle bir resim görünce de fikrim değişti kim ne derse desin bence sitadımızın koltukları kötü değilmiş :D

tonu da iyi gibi yani cırtlak dediklerinden değil ama takıldıktan sonra tüm halini görünce daha net bir yorum yapabiliriz ilk izlenim iyi bende

geçenlerde koltuk aralarının gereğinden fazla olduğunu ve yaklaştırılırsa kapasitenin 60bini geçebileceği söyleniyordu bu resimde de görüldüğü üzere koltuk araları epey boşluk bence de bunlar yeni koltuklarımız hayırlı olsun ama daha güzel olabilirdi

Benim de kafamı kurcalıyor şu kapasite meselesi. Artırılma imkanı yok diye biliyorum ben.

Şu anda bize 52000 iyi bir rakam gibi gelse de hem İstanbul'un durumu hem de gelecek yıllar için yetersiz olabilme ihtimali de var.

Koltuklar konusunda araklıklı koltuklar dediğin gibi iyi olmayabilir fakat renk seçimi ve uyum ile fazla farkedileceğini zannetmiyorum. Güzel duruyor üstte.

Sedat, stad tamam da senin bu ''antu'' aşkını ne yapacağız :) sekmelerde, Guiza filan yazıyor :)

İşin şakası bir yana, koltuklar kötü değil bence.Diğer örneklere göre de daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum.

Guiza başlığı süper agalar ne yapayım :D

Bence de fena durmuyor ayrıca biraz da tokinin cephesinden bakarsak 2 taraf için de ideal olmuş diyebiliriz

Olaya TOKİ cephesinden bakmak içimde şüphe biriktiriyor :)

Benim de kafamı kurcalıyor şu kapasite meselesi. Artırılma imkanı yok diye biliyorum ben.

Şu anda bize 52000 iyi bir rakam gibi gelse de hem İstanbul'un durumu hem de gelecek yıllar için yetersiz olabilme ihtimali de var.

Koltuklar konusunda araklıklı koltuklar dediğin gibi iyi olmayabilir fakat renk seçimi ve uyum ile fazla farkedileceğini zannetmiyorum. Güzel duruyor üstte.

Stat konforlu yapısı gereği 52 bin küsür olacak. Normal ebatlarda ve mesafe aralığında dizildikleri takdirde bu sayı artabilir ancak olacağını sanmıyorum.

koltukg.jpg

52.000 ilk 10 sene için yeterli sayı. 10 yıl içinde 6-7 lig şampiyonluğu+1-2 avrupada kupa yaparsak bu sayı artar diye düşünüyorum. Başarılar gelsinde yeterki gerekirse sıkışır otururuz. :)

Bir sey meark ediyorum. Bu prekastlari ne ile monte ediyorlar. Beton mu dokuyorlar aralarina... Bilgilendirirseniz rahatlarim.

Türk Telekom Arena'nın amblemi şuanki projeye uymuyor ne yazık ki eski projenin amblemi :)

Koltukların ne önemi var ? Maçta oturmayımı düşünüyorsunuz ? :D

az önce resmi sitede gördüm yeni resimleri içerden mükemmel görünüyor

Türk Telekom Arena'da Sona Yaklaşılıyor

29 Ekim'de inşaatının tamamlanması planlanan Türk Telekom Arena'da monte edilen ilk çatı makasının kaynağı tamamlanmak üzere.

Kaynak tamamlandıktan sonra alttaki destekler çekilerek ikinci makasın montajına başlanacak. Mühendis, teknisyen ve işçilerin vardiyalar halinde yoğun bir tempoda çalıştıkları stad inşaatında kaba inşaat neredeyse biterken tüm imalatların da yüzde 70'i tamamlanmış durumda.

Türk Telekom Arena'da Sona Yaklaşılıyor - 21.05.2010 12:39 (TÜRK TELEKOM ARENA) / Galatasaray.org

1 hafta öncesinin resimleri bunlar yanıltmasın sizi.

Her geçen gün dahada heyecanlandırıyor insanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt