Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Arkadaşım ne alaka ? Koltukların nesi var ? Gayet güzel ve kaliteli koltuklar. Ayrıca stadda en çok övülen şey kaliteli işçilik ve malzeme konusu. Nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri ?

Arkadaşım yoktan varedilen veya çıkartılan birşey değil...Önceden seçilen koltuklarla şimdikiler arasında sağlamlık açısından değil ama estetik açıdan hakikaten fark var.TOKİ ve Varyap kendilerine göre nedenlerle bu koltukları getirtmişler.GS'nin tam olarak istedikleri bu koltuklar değil. Ama iş oldu bittiye getirilmiş.

Arkadaşım yoktan varedilen veya çıkartılan birşey değil...Önceden seçilen koltuklarla şimdikiler arasında sağlamlık açısından değil ama estetik açıdan hakikaten fark var.TOKİ ve Varyap kendilerine göre nedenlerle bu koltukları getirtmişler.GS'nin tam olarak istedikleri bu koltuklar değil. Ama iş oldu bittiye getirilmiş.

Koltukların nesi kötü hala anlamış değilim.

Vip-Sandalye.jpg

450_pr1255333802.jpg

Bunlar gibi bir koltuk mu bekliyordun anlamadım ki ?

Ayrıca bizim koltukların aynısı Almanya'daki Veltins Arena'da ve Berlin Olimpiyat stadında da varmış bilginiz olsun ;)

Veltins Arena 2001 yılında yapıldı kıyas olarak kabul edilemez...Gerçi olmuş bitmiş artık tartışmak da lüzumsuz fakat TOKİ ve Varyap'ın tutumundan bence yönetimimiz de hoşnut değil

Veltins Arena 2001 yılında yapıldı kıyas olarak kabul edilemez...Gerçi olmuş bitmiş artık tartışmak da lüzumsuz fakat TOKİ ve Varyap'ın tutumu karşısında bence yönetimimiz de hoşnut değil

Herkes memnun işçilikten ve kaliteden. Sen niye durduk yere böyle bir tutum içerisindesin anlamadım ? Işın Çelebi bizden fazla ilgileniyor bu konuda, toplantıda neler olduğunu gördük. O adam görmüyorda bunu biz mi böyle uzaktan görüyoruz ? Lütfen yapmayın, lütfen...

Toki'yi sevmem de, koltukların o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum şahsen.Hem kesin bu koltukların olacağından bile o kadar emin değilim.

Onun dışında stad malzemeleri çok kalitelidir.En basit örnek;asansörler de ''Otis'' fimasıyla çalışıyorlar, araştırın derim :) Yani sadece koltuklar estetik değil diye,stad malzemeleri kalitesiz diyemeyiz.

Varyap için bu proje çok önemli,hatta prestij projesi.Bunu ben değil, kendileri dediği için söylüyorum.TT Arena sayesinde, yurtdşından bir çok stad teklifi aldıklarını söylemişlerdi.Doğal olarak bu teklifi yapanlar, bitince burayı inceleme ihtiyacını hissedeceklerdir.Acaba nasıl oldu,nasıl malzeme kullanıldı diye.Koltuk esteği herkese hitap etmeyebilir, ama genel olarak stad malzemeleri'nin kalitesiz olduğu söylemlerine pek iştirak ettiğimi söyleyemeyeceğim.

Stadda ısınma olacak arkadaşlar.Stadın yanındaki çukur o yüzden kazılıyor.Daha önce Emirates'inde ısıtma sistemini yapan Erensan yapacak ;)

Herkes memnun işçilikten ve kaliteden. Sen niye durduk yere böyle bir tutum içerisindesin anlamadım ? Işın Çelebi bizden fazla ilgileniyor bu konuda, toplantıda neler olduğunu gördük. O adam görmüyorda bunu biz mi böyle uzaktan görüyoruz ? Lütfen yapmayın, lütfen...

Durduk yere olan birşey yok dedim ya,kafamdan uydurmadım... Biraz araştırmayla aslında durduk yere olmadığını anlayabilirsin...

Eleştiri olur arkadaşım,kıyaslamalar da yapılır.Herkes belli konularda saygı çerçevesinde düşüncesini ifade eder,etmelidir;olağandışı bakılmamalıdır. Ayrıca stadın tamamı için kalitesiz,çok kötü gibi birşey söylemedim ki Türkiye şartlarında bunu ifade etmek abesle iştikal olur,stad genel anlamda gayet iyi. Sadece burada TOKİ'nin tutumunu eleştirdim...Umarım anlatabilmişimdir ve anlayabilmişindir.

200720091330328782678_2.jpg

Buradaki gibi stadın önünde G ve S harflerinden oluşan bir giriş yolu olacak mı? İlk başlarda hep bu fotoğraf lanse ediliyordu artık hiç göremiyoruz bunu?

Toki'yi sevmem de, koltukların o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum şahsen.Hem kesin bu koltukların olacağından bile o kadar emin değilim.

Onun dışında stad malzemeleri çok kalitelidir.En basit örnek;asansörler de ''Otis'' fimasıyla çalışıyorlar, araştırın derim :) Yani sadece koltuklar estetik değil diye,stad malzemeleri kalitesiz diyemeyiz.

Varyap için bu proje çok önemli,hatta prestij projesi.Bunu ben değil, kendileri dediği için söylüyorum.TT Arena sayesinde, yurtdşından bir çok stad teklifi aldıklarını söylemişlerdi.Doğal olarak bu teklifi yapanlar, bitince burayı inceleme ihtiyacını hissedeceklerdir.Acaba nasıl oldu,nasıl malzeme kullanıldı diye.Koltuk esteği herkese hitap etmeyebilir, ama genel olarak stad malzemeleri'nin kalitesiz olduğu söylemlerine pek iştirak ettiğimi söyleyemeyeceğim.

Zaten koltukların kalitesi düşürüldü diye stada genel anlamda kalitesiz demek, duvarda bir leke olduğunda duvarı toptan boyayalım demek gibi birşey:)

Zaten koltukların kalitesi düşürüldü diye stada genel anlamda kalitesiz demek, duvarda bir leke olduğunda duvarı toptan boyayalım demek gibi birşey:)

Yanılıyorsunuz arkadaşlar o koltuklar uzun ömürlü ,dayanıklı oldukları için seçildi yani kalitesiz demek yanlış tamam estetik açıdan daha göze hoş olanlar seçilebilirdi ama kalitesiz demek pek doğru değil

200720091330328782678_2.jpg

Buradaki gibi stadın önünde G ve S harflerinden oluşan bir giriş yolu olacak mı? İlk başlarda hep bu fotoğraf lanse ediliyordu artık hiç göremiyoruz bunu?

Bu Eren Talunun projesi yanlış hatırlamıyorsam zaten şu anki projeyle çok büüyük farklar var hem çatı olsun hem görünüş olsun pek benzemiyorlar o GS harfleri de olmayacak yeniye göre.

Koltukları merak ettim gerçekten bu kadar tartışıldığına göre. Nasıl olacak ki?

Yanılıyorsunuz arkadaşlar o koltuklar uzun ömürlü ,dayanıklı oldukları için seçildi yani kalitesiz demek yanlış tamam estetik açıdan daha göze hoş olanlar seçilebilirdi ama kalitesiz demek pek doğru değil

Kalitesiz genel anlamda değil,daha önceden seçilecek olana göre kalitesiz. Yoksa Türkiye'deki stadların hiçbirinde böyle bir koltuk yok sanırım ? (olimpiyattakiler nasıl tam olarak bilmiyorum) :) Dayanıklılık konusu doğrudur gayet dayanıklıdır katılıyorum.

Aslantepe.biz'de de bayağı tartışmışlar bu konuyu hatta mail falan atanlar bile olmuş kulübe...He onlar biraz abartmış olabilir tabii...

Rengi alt resimdeki gibi koyu olacak

Kalitesiz genel anlamda değil,daha önceden seçilecek olana göre kalitesiz. Yoksa Türkiye'deki stadların hiçbirinde böyle bir koltuk yok sanırım ? (olimpiyattakiler nasıl tam olarak bilmiyorum) :)

Aslantepe.biz'de de bayağı tartışmışlar bu konuyu hatta mail falan atanlar bile olmuş...He onlar biraz abartmış tabii...

bunlarda beğenilmeyip geri gönderilen koltuklar

Koltuklara bak ya, fistik gibi iste. Bence elhamdulillah diyip stadin bitis tarihini beklemek en hayirlisi olur.

Fena değilmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt