Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

ya ne demek olsun resmen hakarettir tel örgü. tavuk muyuz biz kafese alıyorlar ?

Altı kaval üstü şeşhane gibi bir durum olur....

Türkiye şartlarıysa burada konu; bu kadar modern yapılmayacak o zaman stad.

Ama tam olarak görelim de sonra tartışırız. Hani olmayacaksa boşuna sinir-stres sahibi olmanın anlamı yok...

Tel örgudenmi bakacaz yani maça. Dalgami geçiyor bizimle yönetim?

Duvar koysalardi bari onumuze, radyodan dinlerdik.

Tel örgülere(yapılırsa) yakın kısımların kombine fiyatları değişir artık.Şuan planlanan fiyatları en azından o 2-3 sıra için kimse vermez...

Ama tam olarak görelim de sonra tartışırız. Hani olmayacaksa boşuna sinir-stres sahibi olmanın anlamı yok...

Deneme amaçlı taktıklarına göre büyük olasılıkla olacak. İlk sıralar maçı parmaklıklar ardında izleyecek.

İleride umarım çıkarılırlar yada en azından sadece kale arkalarında kalır.

şimdiye kadar herşey mükemmel gözüküyordu ama tel örgü ne ya

arkadaşlar bizim stadın çatısı şeffaf kaplama olmayacakmıydı? Ben mi yanılıyorum? Yoksa bu metal parça sadece makasların üst kısmı için mi kullanılacak?

Takılsın tel örgü tabi.Girmeyin stada ilk sezon kanıtlayın kendinizi, sonra kaldırılır o tel örgü.

arkadaşlar bizim stadın çatısı şeffaf kaplama olmayacakmıydı? Ben mi yanılıyorum? Yoksa bu metal parça sadece makasların üst kısmı için mi kullanılacak?

Şeffaf kaplama olmayacak..Sadece açılır kapanır kapaklar şeffaf olacak..Metal parça makasların üst kısımları için kullanılacak..

herkez kafasına gore tel orgu diyip sallıyolar bi allahın kulu kaynak gostermedi herkez kafasına gore takılıyor su gece saati

Baros'a kafa atacak adam, ölmeyi bayılmak zannediyordur heralde.Ya da Aslantepe'ye intihar etmeye gelmiştir.

herkez kafasına gore tel orgu diyip sallıyolar bi allahın kulu kaynak gostermedi herkez kafasına gore takılıyor su gece saati

ih051j.jpg

Bu kaynak olabilir mi acaba?

Şeffaf kaplama açınır kapanır kısımda kullanılacak. Sabit ve tüm tribünü kaplayan kısım trapez olacak.

DSCF0046.jpg

yazıklar olsun yonetim hersey b.k oldu

yazıklar olsun yonetim hersey b.k oldu

Merak ettim neye göre b.k oldu herşey ? Sen garantisini veriyormusun bir kişinin bile içip, gaza gelip stada atlayıp sorun çıkarmayacağını ? fb- Galatasaray maçı malın teki atladı gitti kaleci volkana 2 tane azına çaktı veya gitti yaraladı... Sonra ne olcak ? Stad süresiz kapatıldı.. Sizde burdan küfredersiniz artık adama ama sonuç değişcekmi değişmeyecek. En azından eşşeğini sağlam kazığa bağlaki sonradan pişman olma, saçma saçma konuşuyorsunuz yok modern stadlarda tel örgü yokmuş, Santiago Bernabeu'da olduktan sonra adam sana , senin ne ayrıcalığın var oturup efendi gibi maçını izliyormusunuz gibi soru sorarsa yerden göğe kadar haklıdır hiçte savunmada yapamazsın. Sen bakma İngilterede stadların tel örgüsüz olduğuna orda maç izleyebilmek burdaki gibi okadar kolay değil git biletini al sonra ertesi gün maça git olayları yok orda...

1 Hafta önce yönetimi yere-göğe sığdıramayan taraftar şimdi yazıklar olsun diyorsa ben inadına tel örgü isterim hemde dikenli olsun hatta elektirik falanda versinler, senin bu tutumundan sonra sorun çıkarmayacağının garantisi yoktur yani bu tarz tavırdan sonra ben veya benim gibi düşünenler nasıl güvensin sana...

tel örgü olması lazım

Yani Avrupa ülkesi ile bir tutuyorsunuzda kendinizi , ancak bir gelişme yok fikirlerde . Kural yok , hiçbir uygulama yok tel örgü olmasın ? Neden olmasın mış olsun arkadaş . İngilterede yok çünkü orada ufacık birşey yaptığında birdaha stada giremiyorsun buradakilere veriyorsun girmeme cezası ama uygulayan kim adamların stadında Mahkeme var direk mahkemeye çıkartıp tutuklanıyor veya çok büyük para cezası yiyor. Türkiye'de yap bakayım böyle bir uygulama napıyorlar seni Başkanlar.

Yani Avrupa ülkesi ile bir tutuyorsunuzda kendinizi , ancak bir gelişme yok fikirlerde . Kural yok , hiçbir uygulama yok tel örgü olmasın ? Neden olmasın mış olsun arkadaş . İngilterede yok çünkü orada ufacık birşey yaptığında birdaha stada giremiyorsun buradakilere veriyorsun girmeme cezası ama uygulayan kim adamların stadında Mahkeme var direk mahkemeye çıkartıp tutuklanıyor veya çok büyük para cezası yiyor. Türkiye'de yap bakayım böyle bir uygulama napıyorlar seni Başkanlar.

Bu kadar modern stada yakışıyor mu sence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt