Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Bu kadar modern stada yakışıyor mu sence?

İstediği kadar modern olsun ,içindeki oturanların fikirleri aynı ama . Kural yok, olan kurallar da uygulanmıyor doğru düzgün . Tamam kaldırılsın sonra ne olacak ? Kim bana söylüyebilir futbolcuların can güvenliğinin tam olduğuna ?

Yakışmıyor..Ama geçecek olana tel örgü işlemez bence..

Kanka en azından önlem, yani adam çıktı gitti fenerli futbolcuya girdi tekme tokat stadı süresiz kapatırlar ve ozman stad hiç bir işe yaramaz ... bana kalsa bende istemem ama illaki bitane mal çıkar içer gaza gelir atlar içeri sonra çek acısını.. bana kalsa dikenli tel çeksinler hatta elektirik bile versinler :sad007::sad007::sad007: :sopa::sopa: ki zaten tel falan çekmiyorlar sadece bariyer yapıyolar gördüğüm kadarı ile

Allianz-Arena-gross5.jpg

allianz arenada var teller

onlardada bizdeki gibi bariyer var, kale arkası ağ var sahaya yabancı madde veya tribünden birine top gidip bir tarafını sakatlamasın diye çekiliyor o

evet gördüm:)Bariyer varmış..

bariyer daha ufal sadece önlem için konuluyor tel örgü gibi rahatsız edici bir görüntüsü olmuyor.. Bence konulmalı, kimin ne yapacağı belli olmaz heleki fb-Galatasaray maçlarında orası 60-65 bin kişi arası dolacağını varsayarsak kim ile iglilenicenki 60-65 bin kişiden biri illa çıkar yapar birşeyler sonra yazık olur..

bariyer daha ufal sadece önlem için konuluyor tel örgü gibi rahatsız edici bir görüntüsü olmuyor.. Bence konulmalı, kimin ne yapacağı belli olmaz heleki fb-Galatasaray maçlarında orası 60-65 bin kişi arası dolacağını varsayarsak kim ile iglilenicenki 60-65 bin kişiden biri illa çıkar yapar birşeyler sonra yazık olur..

Evet..Tel örgünü görüntüsü çok kötü..Aslında tel örgü yerine başka seçenekler düşünülebilir..

425477096_393262635e_b.jpg

İngilterede de yok diyoruz ama ManU'nun stadındada var bariyer =) yani Santiago Bernabeu, Nou Camp, San Siro, Old Trafford stadlarında bariyer tel örgü olduktan sonra bizde neden olmasın bizim taraftarımız uslumu değil ? yani burda boşa paralıyorsunuz kendinizi.

Evet..Tel örgünü görüntüsü çok kötü..Aslında tel örgü yerine başka seçenekler düşünülebilir..

tel örgü değil zaten bariyer, çelik çitlere daha çok benzer ama daha gelişmiş modern durur...

Anfield Road tarzı bir engelleme sistemi tercih etmemiz gerekirken

anfield.jpg

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı tarzı bir engelleme sistemini tercih ediyoruz

Burc_kasimpasa_stad15.jpg

Gelelim öğrendiklerime Galatasaray Spor Kulübü bu projede bilindiği üzere vıp ve loca bölümlerinin sosyal alanlarını ve yerlerinin dekarasyonunu kendi yapacaktı ve bu meblağ yaklaşık 30 milyon dolar tutuyordu şimdi yönetimimiz Toki’ye Kapakları yapmayın bize bu alanları yapın kapakları biz sonra yaparız demiş ve toki bunun üzerine yazılı bunun iletilmesini istemiş oda verilmiş şuan top tokide.

barış cenk akkaya

aslanyurekliler.com

:( :( :(

TTArena.biz' Alıntı:
son bilgi :

çitler sabitlendikten sonra her zaman kalmayacak. pratik olarak sökülüp takılabilir şekilde yapılmış.

tel örgü sadece kritik maçlarda kulanılacak (derbyler vs.)

...

Gelelim öğrendiklerime Galatasaray Spor Kulübü bu projede bilindiği üzere vıp ve loca bölümlerinin sosyal alanlarını ve yerlerinin dekarasyonunu kendi yapacaktı ve bu meblağ yaklaşık 30 milyon dolar tutuyordu şimdi yönetimimiz Toki’ye Kapakları yapmayın bize bu alanları yapın kapakları biz sonra yaparız demiş ve toki bunun üzerine yazılı bunun iletilmesini istemiş oda verilmiş şuan top tokide.

barış cenk akkaya

aslanyurekliler.com

:( :( :(

Doğrusunu yapmış yönetim.

Stada girenlere alkol muayenesi yapılsın tamam derim. Odtüde şenliklerde, birisi önünde duran adama(hiç tanımadığı birisi) elindeki koca şişeyi geçirdi. Hemen arkamda oturuyorlardı. Çocuk kafası kanlar içinde hastaneye götürüldü. Çıkışta 10 tane kavga gördüm. Sahneye saydım 25 kişi atladı. Şimdi, ODTÜ gibi hani seçilmiş, üni öğrencisi diyorlar yaa sözüm ona, orda bile bu haltı yiyenler, içip içip maça gittiklerinde ne yaparlar siz düşünün. Antalyanın stadı gibi kafes yapmak lazım. Çünkü dengesiz çok bu ülkede. Birde içince siz düşünün manyaklıkları.

Hem o tel örgü hiçte rahatsız durmuyor, hatırlıyorum, eskiden ikinci sınıf bahçe teli gibi 3 metre teller vardı stadlarda. 1 metrelik şık korumaya laf ediyorlar, burda bile şaka yollu bile olsa Emreye şaplak vururuz artık diyenler vardı. Koşarak gelip, Sabriden omuz yiyince kucağınıza Emre düşse geriye sahaya bırakır mısınız siz bile olsanız? :)

Flash tvde, Yıldız Tilbe ye taciz edenler vardı, o kadar acayip toplumuz siz düşünün.

Stada girenlere alkol muayenesi yapılsın tamam derim. Odtüde şenliklerde, birisi önünde duran adama(hiç tanımadığı birisi) elindeki koca şişeyi geçirdi. Hemen arkamda oturuyorlardı. Çocuk kafası kanlar içinde hastaneye götürüldü. Çıkışta 10 tane kavga gördüm. Sahneye saydım 25 kişi atladı. Şimdi, ODTÜ gibi hani seçilmiş, üni öğrencisi diyorlar yaa sözüm ona, orda bile bu haltı yiyenler, içip içip maça gittiklerinde ne yaparlar siz düşünün. Antalyanın stadı gibi kafes yapmak lazım. Çünkü dengesiz çok bu ülkede. Birde içince siz düşünün manyaklıkları.

ODTÜ mezunuyum ve şenliklerde her seferinde Türk gençliğinden utanırım. Ne eğlenmesini, ne içmesini ne başka birşeyi biliriz biz. Bu konuda haklısın. Ama yine de bazı şeyler için adımlar atılmalı. Böyle şeyler olabilir diye koyulan önlem bu olmamalı. Kural çıkartırsın, yönetmelik çıkartırsın, özel güvenlik koyarsın 1000 tane.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt