Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

ezelden bir kare :D

v5zrzl.jpg

şu ihtişama bak bee :P

Kenan fanatiktir bilerek koydurmuştur :)

Uzay mekiği gibi stad.

Gelelim öğrendiklerime Galatasaray Spor Kulübü bu projede bilindiği üzere vıp ve loca bölümlerinin sosyal alanlarını ve yerlerinin dekarasyonunu kendi yapacaktı ve bu meblağ yaklaşık 30 milyon dolar tutuyordu şimdi yönetimimiz Toki’ye Kapakları yapmayın bize bu alanları yapın kapakları biz sonra yaparız demiş ve toki bunun üzerine yazılı bunun iletilmesini istemiş oda verilmiş şuan top tokide.

barış cenk akkaya

aslanyurekliler.com

Klupten bu konuyla ilgili bir bildiri gelecektir. Işın Çelebi ve yönetim arasında uyuşmazlıklar var gibi. 1-2 ay önceki röportajda taraftarın desteğine duyduğu ihtiyaçtan bahsetmişti, bunun kokusu yavaş yavaş çıkıyor. İç tasarım, loca dekorasyonunu toki'ye veren yönetim açılır kapanır çatıyı ne zaman taktırır bilinmez.

Stadımızın çatısı bu halde olucak :)

Ya bu resım nıye dırek cıkmıyorda link halınde cıkıyor çözemedım bırı anlatabılırmı acaba. resim koyma işinı naısl yapıoruz ?

1624d1275346802-aslantepe-stadi-insaat-fotograflari-_-guncel-_-nacarp10201051kopya_jpg

arkadaslar ikinci makaz ne zaman takilacak

bügün buraya ilgi yok stad durdumu yoksa

DSCF0030.jpg

Sahadaki adamdan futbolcuların hangi boyutta olacağını anlayabiliriz. Sahaya bakınca sanki daha büyük bekliyorsunuz insan boyutunu ama pek öyle değil. Şu mesafeden bile çok ufak görünüyor saha içindeki insan. Görüş açısını çok iyi ayarlamışlar.

IMG_9653.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt