Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Çok güzel olucak çok. az kaldı

Hep merak etmişimdir. O vinçler oradan ne zaman, nasıl, hangi kapıdan çıkacak :) Nerde yani kapılar var mı resim falan :)

Vinçleri tırlar taşıyo, bir paletini bir tır taşıyo yani baya büyük oldukları için , parçayarak çıkaracaklar

Uzun bi süre bakmak istemiyorum ama insan yine de dayanamıyor. Çok güzel bir stad çoookkk

Özellikle son 3 ayda baya gelisti yeni stadimiz. Isciler sabah aksam calisiyorlar.

Sitad bekledigimizden daha güzel duruyor, tek dilegim Okan Damgaci, Yaser Yildiz ve Samet gibi insanlarin nazari degmesin stadimiza, baska birsey istemiyorum..

324345.jpg

Donanım Haber'de gördüm bu resmi. Saha photoshopta olsa en azından tribünlerin ne kadar dik ve ne kadar büyük göründüğünü bu resimden anlayabiliriz. Stad hakikaten 55.000'den daha fazla gibi duruyor dikliğinden ötürü...

324345.jpg

Donanım Haber'de gördüm bu resmi. Saha photoshopta olsa en azından tribünlerin ne kadar dik ve ne kadar büyük göründüğünü bu resimden anlayabiliriz. Stad hakikaten 55.000'den daha fazla gibi duruyor dikliğinden ötürü...

Ah bide çevresi güzel olsa ne mutlu olcas

çevre öyle olmayacak

Çevre öyle olmayacak. Sadece tribünün büyüklüğünü belli etmek için koydum resmi. Çevre çok daha muhteşem olacak inşaallah.

watermarknn0.jpg

Çevre düzenlenmesi olucak ordaki gecekondurlar yıkılıcak,o gecekonduda yaşayanlara TOKİ ev vericek.

324345.jpg

Koltuksuz olsa en az 70.000 alır o stad.

Çevre düzenlenmesi olucak ordaki gecekondurlar yıkılıcak,o gecekonduda yaşayanlara TOKİ ev vericek.

Sosyal faydadan bi haber fb'liler bunu hiç gündeme getirmiyorlar,neden acaba?! İşlerine gelmiyor heralde; varsa yoksa "mazlum edebiyatı,çoluk çocuk yetim hakkı, benim vergilerimle stad yapıyorlar" gibi dayanaksız ve cahilce yorumları yiyecekler o kesin de, hazmedebilecekler mi merak ediyorum:)

Kendi kaçak yapılarından milyon dolarlar kazanan kulübün taraftarı GS adını ve bizim stadımızı ağızlarına almasınlar !

Bilica gibi futbolcular gelip bu müthiş stadın çimlerini kazmaya kalkarsa iner döverim valla :asd:

Sporx'te ki haberi okudunuz mu dostlar?

Stadın dış cephesinin ışıklandırılacağı söyleniyor, Allianz Arena'da ki gibi.

Kaplamayı yapacak firmada Allianz'ı yapan firmaymış. Aslen haber Fanatik'in..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt