Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Tavan İptal olmuş diyorlar,doğrumudur.Çok sinirliym.

ŞOK! ASLANTEPE'DE TAVAN İPTAL!

Galatasaray'a Seyrantepe Projesi'nde yine şok bir haber geldi !.. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Seyrantepe'nin üzerini kapatmayacaklarını, orada başka iyileştirmeler yapacaklarını açıkladı !..

Ayrıntılar birazdan !..

Her şey Güzel giderken İllla bir bokluk çıkmasa şaşardım zaten...

ŞOK! ASLANTEPE'DE TAVAN İPTAL!

Galatasaray'a Seyrantepe Projesi'nde yine şok bir haber geldi !.. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Seyrantepe'nin üzerini kapatmayacaklarını, orada başka iyileştirmeler yapacaklarını açıkladı !..

Ayrıntılar birazdan !..

Gelde sinir olma!

ASLANTEPE'DE TAVAN İPTAL!

Galatasaray'da korkulan oldu !.. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Seyrantepe Stadı'nın üzerini kapatmayacaklarını, orada başka iyileştirmeler yapacaklarını açıkladı !..

TEHLİKENİN SİNYALİ 7 MAYIS'TA BÖYLE GELMİŞTİ! (VİDEO)

"ÜZERİNİ BİZ KAPATMAYACAĞIZ"

Anadolu Ajansı'ndan Fatma Orhan'a konuşan TOKİ Başkanı Bayraktar, Seyrantepe Stadyumu'nun üzerinin kapatılmasıyla ilgili tartışmalara da son noktayı koydu. Bayraktar, protokolde olmasına karşın Seyrantepe'nin üzerini kapatmayacaklarını bildirirken, ''Orada başka iyileştirmeler yapacağız ama üzerini biz kapatmayacağız'' dedi.

Seyrantepe spor kompleksi projesinin maliyetinin, yan yollar, kamulaştırmalar, hak sahiplerine verilecek konutlar dikkate alındığında giderek arttığına işaret eden Bayraktar, ''Bizim yapacağımız iyileştirmelerin maliyeti de oldukça yüksek. Bu iyileştirmeler stadın üzerinin kapatılmasından önemli. Üzerinin kapatılması şu aşamada çok da işlevsel değil. Ayrıca sonuçta bu bir kulüp stadı. Başka kulüpler de var'' diye konuştu.

Seyrantepe Spor Kompleksi'nin üzerinin kapatılmasının maliyetinin, ihale tutarının yüzde 10 üzerine çıkması halinde TOKİ'nin yeni ihale yapması gündeme gelmişti. Ancak TOKİ, stadın üzerinin kapatılmasından vazgeçti.

TANITIM TOPLANTISINDA TARTIŞMA ÇIKMIŞTI

Galatasaray'ın 2011 yılından itibaren maçlarını yapması planlanan ve 29 Ekim 2010 tarihinde tamamlanması öngörülen Türk Telekom Arena'nın inşaatında önemli aşamaya gelinirken, Mayıs ayında yapılan tanıtım toplantısında da ''çatı'' tartışması yaşanmıştı.

TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Karabel, tanıtım toplantısında, ''şu anki ihale içinde açılır-kapanır çatı bulunmadığını, Galatasaray Kulübüyle görüşmelerin sürdüğünü belirtirken, ''Çatının çelik konstrüksiyununu zaten yapıyoruz, tribünlerin üstü kapalı. Ancak biz burada açılır-kapanır çatının daha sonra montajını kolaylaştıracak tüm altyapı imalatını da yapıyoruz. Çatının durumu bilahare yakın bir gelecekte netleşecek. Zaten inşaatla açılır-kapanır çatının aynı tarihte yetişmesi mümkün değil'' ifadelerini kullanmıştı.

Ee, herşeyden taviz verirsek olacağı buydu zaten! Önce koltuklar, şimdi de bu!

allah belanızı versin şerefsizler ne istiyorsunuz bizden adam gibi konuşun karı gibi kıvırtmayın

Adamlara Ali Sami Yen gibi,milyar dolarlık arazi bıraktık.300 Milyon Avroluk stadı yapmıyorlar.Sanırım Işın Çelebinin dedikleri doğru.''Stadın yapımını engelleyen birileri var''.Öyle yada böyle,biz bu stadı tavanlı yada tavansız Bİ-Tİ-RE-CE-ĞİZ.

toki noluo oran buran oynuo

İyide bu olay yeni değil ki.Stadın çevre düzenlemesi çatı'dan daha maliyetli olacağı için bizimkiler çatı konusunda anlaştı.Yani, Toki çevre düzenlemesi yapacak, bizimkiler de stadın üstünü kapatacak.Boş yere kafanızı takmayın arkadaşlar.

bu toki başkanı fenerli mi yoksa

İyide bu olay yeni değil ki.Stadın çevre düzenlemesi çatı'dan daha maliyetli olacağı için bizimkiler çatı konusunda anlaştı.Yani, Toki çevre düzenlemesi yapacak, bizimkiler de stadın üstünü kapatacak.Boş yere kafanızı takmayın arkadaşlar.

He Onur aga sen getirmiştin galiba bu haberi.Ben de diyorum arkadaşlara bu haber yeni değil diye

He Onur aga sen getirmiştin galiba bu haberi.Ben de diyorum arkadaşlar bu haber yeni değil diye

Onur, Yaklaşık 2 ay olmak üzere bu haber çıkalı.Medya bazı şeyleri nasıl takip ediyor anlamak güç.Bu haberin amacı da gayet açık zaten, bazı arkadaşlar da hemen gaza gelip yönetime sallıyorlar.

Çatıyı Metal-Yapı şirketi yapacak diye biliyorum ben. Yada kulüp.

Çatının maliyeti ne kadardır tahminen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt