Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

İyide bu olay yeni değil ki.Stadın çevre düzenlemesi çatı'dan daha maliyetli olacağı için bizimkiler çatı konusunda anlaştı.Yani, Toki çevre düzenlemesi yapacak, bizimkiler de stadın üstünü kapatacak.Boş yere kafanızı takmayın arkadaşlar.

O çatı işi bizimkilere kaldıysa unutun onu.Geçmiş olsun.5 milyon ytl transfer bütçesi açıklayan adamlar,10 m dolarlıklık çatıyımı yapacak.

Valla ben hayatımda bu kadar ne tutsa elinde kalan yönetim görmedim.Ne bir lobi var ne başka bir şey.Oyuncak gibi oynuyorlar bizimler.Taraftar bu durumu protesto etme vakti geldi de geçiyor bile.

O çatı işi bizimkilere kaldıysa unutun onu.Geçmiş olsun.5 milyon ytl transfer bütçesi açıklayan adamlar,10 m dolarlıklık çatıyımı yapacak.

O transfer bütçesinin nedenlerinde biri de bu çatı ve ek masraflar olabilir.

Loca gelirleri bile yeter yapmaya

Locaları satmadıkmı biz.Sattıysak o paradan transfere de ayırmışlardır.Borca da ayırmışlardır.Oyuncuların taksitlerine ayırmışlardır.Çatıya ordan paranın kalcağını sanmam

Valla bu haberden sonra (eğer nedeni transfer için bütçe yaratmak ise)bu sene Cristiano Ronaldo ayarında bir oyunuc transferi gelmezse o çatı yerine yapılan bu anlaşmayı yönetime yedirir bu taraftar.Gerçi Adnan Sezgin o bütçe ile ancak 1 tane Carrusca alacağına 2 tane alır öyle bir düşünce varsa da ya neyse.

Yönetim eğer YILDIZ transferi için CASH PARA AKIŞINI SAĞLAMAYA YÖNELİK BİR HAMLE İSE BU DERHAL VAZGEÇ.Ben bir sene daha Musa Çağıran izlemeye razıyım ama stad yapılsın adam gibi.

Biri maksimum 3-4 sene diğer en az 50 yıl bizimle.

Toki bizi çocuk oyuncağına döndürdü.Sanki beleşe yapıyolarmış gibi süründürüyolar bizi.Yok kaliteden ödün vercez,yok çatıyı yapmıcaz.Unutmayın ki GS taraftarı 30 milyon.Seneye de seçimler var.Siz bugün bize geçirirsiniz,seneye sandıkta GS liler de acı acı geçirir.Bunuda hesaplayın uyanık tokiciler

Locaları satmadıkmı biz.Sattıysak o paradan transfere de ayırmışlardır.Borca da ayırmışlardır.Oyuncuların taksitlerine ayırmışlardır.Çatıya ordan paranın kalcağını sanmam

Aga sadece loca yok kombine,tribün gelirleri vs her türlü yapılır eğer TOKİ adam gibi Çevre Düzenlemesi yaparsa buna değer

Fenerbahçe'liler zafer kazandığını sanma seneye bu zamanlar Herr DAUM İLE her daim 2.ciliğinizi kutluyor olacaksınız hem de bizim şampiyon olduğumuz bir yıl olacak bu.Belki bu sefer sondan bir hafta önce verip şampiyonluğu daha az üzülürsünüz.

Zaten toki çatıyı kapakları takmaya hazır halde yapıp bırakıcaktı,çatı sonradan kapatılacaktı.Ben en ufak bir olumsuz haberde( daha ne olduğunu tam bilmeden hemde) yönetime sallayanlardan Adnan polat gitsin diyenlerden iyice sıkıldım(sadece burda değil 2 yerde daha bir çok kişi başlamış sallamaya).Ki bunların çoğu ilk iyi transferden sora herşeyi unutucak çatı umurlarında olmıyacak.

Toki bizi çocuk oyuncağına döndürdü.Sanki beleşe yapıyolarmış gibi süründürüyolar bizi.Yok kaliteden ödün vercez,yok çatıyı yapmıcaz.Unutmayın ki GS taraftarı 30 milyon.Seneye de seçimler var.Siz bugün bize geçirirsiniz,seneye sandıkta GS liler de acı acı geçirir.Bunuda hesaplayın uyanık tokiciler

Seneye sandıkta çatır çatır geçecek zaten orası ayrı konu Uğur karıştırma. :D

Ayrıca hala bizim stadı devlet yapıyor düşüncesi olanlar var ise, toki ve başbakanlığa bir mail atıp cevaplarını alabilirler a4 boyutunda.

Seneye sandıkta çatır çatır geçecek zaten orası ayrı konu Uğur karıştırma. :D

Ayrıca hala bizim stadı devlet yapıyor düşüncesi olanlar var ise, toki ve başbakanlığa bir mail atıp cevaplarını alabilirler a4 boyutunda.

Ben geçen tokiye mail atmıştım.Çatı hakkında kesin bilgi verin diye.Herifler bana tel no vermiş yazmak yerine.

Zaten toki çatıyı kapakları takmaya hazır halde yapıp bırakıcaktı,çatı sonradan kapatılacaktı.Ben en ufak bir olumsuz haberde( daha ne olduğunu tam bilmeden hemde) yönetime sallayanlardan Adnan polat gitsin diyenlerden iyice sıkıldım(sadece burda değil 2 yerde daha bir çok kişi başlamış sallamaya).Ki bunların çoğu ilk iyi transferden sora herşeyi unutucak çatı umurlarında olmıyacak.

imza.

Koskoca Galatasaray.Devleri dize getirmiş Galatasaray.Tamam stadı yaparken cebimizden para çıkmadı , çatıyı yapalım bari.

bence bizim yönetim localara para harcamak yerine transfere bütçe ayırmak istiyor, ve o yüzden kapak işini sonra biz yaparız mantığıyla hareket ediyor. tabi eğer adam gibi transfer yapılacaksa azizin yaptığı gibi para sokağa atılmayacaksa bu da bir mantıktır. çünkü taraftar yeni stadımıza çatısı açılıp kapanıyor diye değil yıldızları görmek için akın etmek ister. o yüzden lütfen adnan başkanımıza saldırmayalım burda.

)) ben bilerek prekast yerine prekazi yazdim, yanlis anlamayin aa )))

aslantepe forumdaydi yanlis hatirlamiyorsam, bir gardasimiz "orekazi" diye yazmisti, cok gülmüstüm ))

o zamandan beri prekazi diyorum ben de ))

ha prekast ha prekazi ne farkeder renktas :asd:

Arkadaşlar içiniz rahat olsun. Açılır kapanır çatı yapılacak. Toki yapmayacaktı zaten.

GsFans.org/TTArena.biz' Alıntı:
Koskoca haberin içeriğini ve Bayraktar'ın söylediklerini doğru düzgün anlatan tek bir cümle var haberde; o'da bilişnen şey zaten...Haberin geri kalanı tamamen ASY arazisi ile ilgili...

...''Orada başka iyileştirmeler yapacağız ama üzerini biz kapatmayacağız'' dedi.

Sadece bu cümle önemli...Kapakların Toki tarafından yapılmayacağını biliyorduk zaten.

Geçtiğimiz aylarda yapılan "4 ay üretim, 4 ay montaj, 8 ay'dı biz bunu 2 buçuk ay üretim, 2 buçuk ay montaj, 5 ay'da yaparız" denilen çalışmayı kulüp yaptırmış, açıklamasını da Işın Çelebi yapmıştı zaten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt