Türk Telekom Stadyumu’nun Zemin Durumu Hakkında Açıklama

Hoca zeminden şikayet ediyor sanki bizim stad değilde başka bir yerden bahsediyor. Yav kendi stadın zaten bir zahmet düzelt derler adama.
Linnes’ten şikayet ediyor fakat 90 dakika sahada tutuyor. Sanki kendi değil de rıza çalımbay ilk 11’e yazmış gibi. Sen oynatıyorsun hoca o adamı neyden bahsediyon Allah aşkına.
Garip gureba işler

Bu beyefendinin instagram twitter şahsi telefon mail adresi bir şeyi varmı önemli bir soru soracağım kendine ben bulamadım

Bu herif eskiden Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nda menajermiş. Ne alaka yav?

Her işin başına liyakat sahibi insanları getirmenin gerekliliğini gösteren güzel bir örnek
Umarım yeni gelecek yönetim iş dağılımını bunu göz önüne alarak yapar

Adamlar 10 günde tarlayı yeniledi bizim yönetici de çıkıp su maçta neler nolacak göreceksiniz dedi zemin şu anki durumda kar yağdığı anda daha iyi durumdaydı.

Mallikta bizde tarlada maç mi yapiyoruz kardeşim bunu fırsata çevirebilecek oyuncuların var uzaktan şut çek

Mustafa Cengiz: "Zemin özellikle teknik takımlar için çok önemli. Biz isteriz ki halı gibi zeminde oynayalım. Biz stadın zeminini en iyi tutan takımız diyebilirim. Ama insanlar çok çabuk unutuyor. Geçenlerde yağan kar ve yağmuru herkes hatırlıyordur umarım."

Mustafa Cengiz: "8 yıldır yapılmadı bu zemin. Özeleştiri yapıyorum. Teknik ekip bunu da getirmeliydi. COVID döneminde bunu yapardık. Burada bizim hatamız var. Kötü zeminde yendik, iyi zeminde yenildik Ankara'ya. Hemen yazın teknik ekibe laf attı diye."

Mustafa Cengiz: "İtiraf edeyim, stat zemini konusunda bir ihmal var ama biz o kötü zeminde de kazandık. Demek ki tek parametre zemin değil."

:crushed:

Saçma sapan açıklamalar,stadın zeminini sana teknik ekip neden getirsin?Stad sorumlun ne iş yapıyor?

Türkiyedeki bütün takım yöneticilerine sezon boyu konuşma yasagı getircen çöpten başka bi şey cıkmıyo agızlarından

bu konu sabah aksam gündemde tutulmali
bu beceriksizler gidene kadar unutulmamali
kendi rezaletlerini örtmek icin sesini yükselten herkesi susturuyorlar
gücleri anca gariban futbolculara yetiyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Önce özür dileyip sonra da zemin Erzurum maçında harika olacak diyen bri hırbo vardı, yine özür diledi mi?

şu herşeyin sorumlusu stad müdürü denen hırbo hala görevinin başında mı

Geri
Üst Alt