Türk Telekom Yeni Kotasız İnternet Tarifeleri

Soyguncu şerefsizler. İyi ki kullanmıyorum bunların internetini , telefon hattımı da taşıyacağım.

Elin arabı içini boşaltıp gitti, faturası da bize kaldı tabi...

Yuh.

Araplar (!) içini boşaltırken uslu çocuk olan TT halka kazık sokmaya gelince şahin kesiliyor.

Ben şunu anlamadım. Tüketici hakları için AKN kaldırılıyor olan yine tüketiciye oluyor :asd:

Yılbaşından sonra bütün firmalar bu banda gelir. 2018 sonu akk bitiyor, kesin.

Eskiden bedava olan limitsiz abonelikler şimdi nasıl bu kadar pahalı olabilir!

Ben şunu anlamadım. Tüketici hakları için AKN kaldırılıyor olan yine tüketiciye oluyor :asd:

Onu yazdım az önce. Bu AKN ek hizmetmiş gibi yansıtılıyor ama eskiden internet ağı bu kadar gelişmemişken 40 liraya 50 liraya hızına göre internet hizmeti alırdık. Limit zaten söz konusu değildi!

Onu yazdım az önce. Bu AKN ek hizmetmiş gibi yansıtılıyor ama eskiden internet ağı bu kadar gelişmemişken 40 liraya 50 liraya hızına göre internet hizmeti alırdık. Limit zaten söz konusu değildi!

İşte herkes bağlatınca ve kimisi 200 kimisi 30 kullanınca getirdiler.

Millenicom'u övüyorlar bu sıralarda memnun gibi millet.Bu fiyatlar şerefsizlik kullnanlar tepki koyup değiştirmeli.

Eski taahhütler nolacak acaba. Bir de AKN benzeri kota gibi bir şey mi olacak full limitsizin yanında... Ulan uğraştığımız şeylere bak ya

taahütte olanlar aynen devam edecek fakat bitince aklınız varsa Turknete geçin bu rezilligi çekmeyin.

taahütte olanlar aynen devam edecek fakat bitince aklınız varsa Turknete geçin bu rezilligi çekmeyin.
Valla buradan taşınacağım bir sene içinde eğer kiracı bulamazsam ve kiralık ev arayacak olursam mutlaka bu internet olayını gözönünde bulunduracağım, superonline veya turksat olmayan yere taşınmayacam bunlar cidden bokunu çıkardı bu işin.

Geri
Üst Alt