Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.216
- 25.794
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğer firmalarda da farklı olmayacak ücretler.Soyguncu şerefsizler. İyi ki kullanmıyorum bunların internetini , telefon hattımı da taşıyacağım.
Diğer firmalar da soyguncu o zaman. Böyle fiyat tarifesi mi olur ? 4 mbir internete 60 lira artı 2 yıl tahahhüt , şaka gibi olay.Diğer firmalarda da farklı olmayacak ücretler.
Ben şunu anlamadım. Tüketici hakları için AKN kaldırılıyor olan yine tüketiciye oluyor![]()
Onu yazdım az önce. Bu AKN ek hizmetmiş gibi yansıtılıyor ama eskiden internet ağı bu kadar gelişmemişken 40 liraya 50 liraya hızına göre internet hizmeti alırdık. Limit zaten söz konusu değildi!
Valla buradan taşınacağım bir sene içinde eğer kiracı bulamazsam ve kiralık ev arayacak olursam mutlaka bu internet olayını gözönünde bulunduracağım, superonline veya turksat olmayan yere taşınmayacam bunlar cidden bokunu çıkardı bu işin.taahütte olanlar aynen devam edecek fakat bitince aklınız varsa Turknete geçin bu rezilligi çekmeyin.