Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Türkiyeye en büyük kupayı getirmişler, hiç öyle Basketbol ayrımı falan yapmadan yapmış bu açıklamayı bir yöneticileri.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ülker 10 senede bu kupayı anca alıyosa GS avrupalı geni sayesinde iyi bi hoca ve dogru bi kadroyla 2-3 senede alır o kupayı.Adam olan Galatasaray Başkanı çıkar adam gibi hoca getirir ve takım kurar AL 'yi alır.
Oldukça mümkün aslında.
işte bu kadar refik abifbnin bu aldığı kupa avrupada yaşadığı ezikliğin sonucudur
avrupada bizim çok gerimizde her anlamda ve önümüzdeki 15-20 yıl da böyle gider gibi
bu ezikliği üstünden futbolda atamıyor
yapılacak iş futbola göre çok cüzzi 1 bütçeyle başarı sağlamak
bunun yolunu da basketboldan bulmuş ve bununla hava atıyor
kupayı bu kadar istemek bile eziklik göstergesiyken helal olsun şak şak şak yapılması bana komik geliyor
vallahi fb çıksın şlde yarı finale övmezsem adam değilim
ama tutup da bu kadar düşük bütçelerle ve avrupanın umrunda olmayan bir turnuvada şampiyon oldum demek EZİKLİKTİR
biz de seneye voleybolda dünya şampiyonu olalım o halde 500 bin € bütçe ayırarak
bjk de hentbolda şampiyon olsun (ki öyle sanırım)
ezikliktir bu
fbnin bu aldığı kupa avrupada yaşadığı ezikliğin sonucudur
avrupada bizim çok gerimizde her anlamda ve önümüzdeki 15-20 yıl da böyle gider gibi
kupayı bu kadar istemek bile eziklik göstergesiyken helal olsun şak şak şak yapılması bana komik geliyor
ama tutup da bu kadar düşük bütçelerle ve avrupanın umrunda olmayan bir turnuvada şampiyon oldum demek EZİKLİKTİR
biz de seneye voleybolda dünya şampiyonu olalım o halde 500 bin € bütçe ayırarak
ezikliktir bu
Sponsor yok bizde ülker gibi. Geliri çok az bir branşa 25-30 milyon harcayamak bizim mali durumumzda mümkün değil
fbnin bu aldığı kupa avrupada yaşadığı ezikliğin sonucudur
ezikliktir bu
ülker 10 senede bu kupayı anca alıyosa GS avrupalı geni sayesinde iyi bi hoca ve dogru bi kadroyla 2-3 senede alır o kupayı.
kusura bakma ama bence bu post eziklik.
hiç birimiz fener kazandı diye sevinecek değiliz aksine üzüldük. çünkü bizim kazanmamızı isterdik. ama kazandılar işte. geçelim gidelim. laf atacak kadar çapsız mıyız
Bizim zaten Euroleague şampiyonluğumuz var. Boş yapıyorlar şu an. Ezikliğin yansıması bu. Hem de finalde fenere çakarak almıştık kupayı.
Kutlamalardan Sa, fenerli dostlar ile uclu cekiyoruz.
Kutlamalardan Sa, fenerli dostlar ile uclu cekiyoruz.