Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu olaydan sonra yeni yönetim ile 1 allahın kulu sponsor olsada 30 milyonluk Türklerden arınmış bir kadro kursak.

Sokayım ülkerinede feneride.

bu salak seyi basari diye anlatmayin da
koc sirp, oyunculardan melih i...toru harici hepsi yabanci. real falan gibi gencken alip gelistirdigin yabanci da yok ayrica hep hazir alip oynatmissin. fb buyuk sportif basarilar tesis edecek bir yapida olsa 30 senedir clye gidemiyor once onu giderdi. biz, bjk, bursa, sivas, trabzon hepsi fbden daha yakin zamanda clde oynadi simdi de bsehir oynayacak. basari varsa ulkerin basarisidir sonucta ulkerden once bu bilmemne cocuklari baskette bir hicti
heis guzel kapak yapmışın

futbolda bu boktan ligte şampiyon olmak mı

yoksa basketbolda euroleague şampiyonu olmak mı

heralde euroleague şampiyonluğunu isteyen yoktur

her sene fb bu kupayı alsın biz de her sene futbol liginde şampiyon olalım ben isterim

anlayın işte ne kadar zırva 1 kupa olduğunu

Sneijder, De Jong, Podolski ve Selçuk'a verdiğimiz maaşı basketbola yatırsaydık biz de bu seviyelere gelebilirdik belki.

Belki değil kesin gelirdik.Baskette para varsa başarı var.Neyse,çok da kafaya takmaya gerek yok 3 gün sonra kimse hatırlamaz bunu.Önemli olan futboldur herkes futbola bakar.Bjk'nin şampiyonluğu kadar ilgi görmez bu.

Bu angutlar şimdi bizim uefa ile kıyaslamaya başlar kesin bu kupayı.Zeka yokki adamlarda bekliyorum ben kesin olacak bu.

Sadece bunun bizim için tek iyi yanı oldu. Artık hiçbir yönetim başını kuma gömeyecek. Basketede voleybolada para bulmak zorundalar. Futbolda da kaç yıldır başarısız olduğumu için artık iyice göze batacak.

Yav madem bu kadar önemsiyorsunuz bu kupayı daha 2 sene önce bayanlar da hemde bunların elinden almadık mı kupayı? O önemsiz mi ?

Belki değil kesin gelirdik.Baskette para varsa başarı var.Neyse,çok da kafaya takmaya gerek yok 3 gün sonra kimse hatırlamaz bunu.Önemli olan futboldur herkes futbola bakar.Bjk'nin şampiyonluğu kadar ilgi görmez bu.
bjk şampiyonlugu da ilgi görmeyecek bence pek.anadolu takımı hüviyetinden 3.büyük olma yolunda ilerliyolar sadece.

.
3c1615b05c88e491fe5e96ca5399a2e2.jpg

Yav madem bu kadar önemsiyorsunuz bu kupayı daha 2 sene önce bayanlar da hemde bunların elinden almadık mı kupayı? O önemsiz mi ?

Aynı başarı hocam ama söz konusu kadınların başarısı olduğu için bahsi geçmiyor. Bizim Türk insanı her zaman kadınların başarısını hafife almıştır. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt