Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray kadın basketbol takımı, Vakıfbank voleybol takımı filan da Avrupa şampiyonu oldu. Yani öyle en büyük başarı zırvasını takmayın.

1335709.jpg

fbyi tebrik ederiz önemli bir başarı, ama bunu abartıp Türkiyenin görebileceği en büyük kupayı aldık demek ezikliktir. bu kupayı almak için 1 sene 25 milyon harcasan yeter. ama bırakın şligini, uefa kupası için bile bundan çok daha büyük paralarda bile şampiyonlyk çok çok zordur. sadece kadro kurmakta yetmez. şligini almak içinse 100 milyon harcasan yine yetmez. basketbolda başarı çok daha kolay ve tamamen bireysel oyuncu ve koç odaklı bir spor. futbolla kıyaslamak mümkün değil.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Severim de futbol kadar takip etmem bir,Avrupa basketbolundaki başarıları,kupaları da çok önemsemem bu da iki.Eurolig şampiyonluğu mu futbolda lig şampiyonluğu mu desen düşünmeden lig şampiyonluğu derim.
Euroligde bu sezon yasadigimiz acı husran icin aynaya donup bakmamiz ve nerde hata yaptigimizi irdelememiz gerekiyor diye dusunuyorum.
779411d371ce9cc65bf66d6e25a51fd7.jpg

fbyi tebrik ederiz önemli bir başarı, ama bunu abartıp Türkiyenin görebileceği en büyük kupayı aldık demek ezikliktir. bu kupayı almak için 1 sene 25 milyon harcasan yeter. ama bırakın şligini, uefa kupası için bile bundan çok daha büyük paralarda bile şampiyonlyk çok çok zordur. sadece kadro kurmakta yetmez. şligini almak içinse 100 milyon harcasan yine yetmez. basketbolda başarı çok daha kolay ve tamamen bireysel oyuncu ve koç odaklı bir spor. futbolla kıyaslamak mümkün değil.

yav futbol takımın SADECE maaş bütçesi 65 milyon €

bonservise harcanan paraları sayma bile

nesi büyük başarı bunun

Adamlar yıllarca futbolda başarılı değilken kadın basketle övünüyolardı. Finalde onları yenerek en büyük kupayı alınca birden o branş önemsiz oldu. Bakalım ilerde bizde bu kupayı alırsak ne olacak merakla bekliyorum.

Euroligde bu sezon yasadigimiz acı husran icin aynaya donup bakmamiz ve nerde hata yaptigimizi irdelememiz gerekiyor diye dusunuyorum.
779411d371ce9cc65bf66d6e25a51fd7.jpg

Bütçe kötü kullanıldı da,gerçekten kafaya oynayacak takımlara göre az bir bütçe bizimkisi de.Fener'in olanaklarıyla bizimki çok farklı.O yüzden takmıyorum zaten.'Money talks' deyim yerindeyse.Futbolda öyle değil,Fener bizden daha fazla harcıyor ama hep babayı alıyor,futbol bu yüzden güzel zaten.

Tamam sponsor yokta niye yok, niye yönetimler sponsor bulamıyor, niye sponsorlar Galatasaray'dan uzak duruyor. Çok çabuk kestirip atıyoruz, Galatasaray Yönetimi sponsor bulmak zorunda taraftar bile böyle bahanelere sığınıyorsa başarılı olamıyoruz diye ağlamayalım.
Türkiyede basketde güçlü sponsor bulmak zor. Güçlü yatırım yapanlar zaten kendi takımını kurmuş. Birleşmeye de kolay kolay yansamıyorlar

İyi de renktaş niye bu kadar ciddiye alıyoruz ki o zaman,adamların kupasını yerin dibine sokmak da göğe çıkarmak da yanlış.Kendilerince sevinecekler tabi üzülecek halleri yok.Ama laf atmamız zaten önemsediğimizi gösterir,hiç takmayalım zaten unutulacak kendileri de biliyor futbola avuntu aradıklarını.Kafa rahat o yüzden.

fbyi tebrik ederiz

barca, manu, chelsea, bayern, juventus gibi takımları eze eze bu kupayı aldılar

her sene alsınlar bu kupayı

biz de her sene alanyaspor gibi takımları yenerek lig şampiyonu olalım

saçmalıkları ciddiye almayın

fener taraftarı umutsuzdur, futboldaki başarısızlığı örtmek için herhangi bir başarıyı büyütecek

Normalde feneri günahım kadar sevmem ama babam ve büyük abim fenerli, maçtan sonra onları ve fenerli arkadaşlarımı kutladım. Neticede Türkiye'ye bir kupa geldi ve 19 Mayıs sonrası Yunan takımı almadı. Son 5dk'da da İzmir Marşını söylemelerini de unutmamak gerek. 2 senedir sürekli yükselişteydi erkek basketleri, evet çok yatırım yaptılar, evet para harcadılar ... falan. Ama kupa kazandılar. Tarihe kupa kazanınca geçiyorsun arkadaş. Baskette bizi resmen geçtiler. Umarım erkek baskette durumumuz düzelir. Biraz yatırım ve düzgün kadro ile final four zor değil çünkü

B.ktan bir organizasyon. Bir kere bile izlemedim tadım kuruyemiş'in sponsor olduğu organizasyonu izleyecek değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt