Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasandi. Ben basket cok takip etmem ama Ergin Ataman'i cok severim. Arkadasim var basket cok seven o boyle bir sey oldu demisti. Burada sordugumda da dogrulandi.
Ergin ataman dursun ve can topsakalın itliği yüzünden ayrıldı. Hatta giderken maaş almamaya razıydım bile dedi.taraftarla arasında bi soğukluk yoktu. Dediğin şey 3-5 kendini bilmezin yaptığı önemsiz bişeydir muhtemelen

46110

Senede 30 m Euro bütçe desen 5 senede 150 m euro demek yarısı sponsor karşılasa 75 m Euro zararı oldu fenerin borç ve açıkları çok mecbur küçülmeye giderlerse şaşırmayın, ilahi adalet ergin hocama salonlarında küfür edip dalga geçiyorlardi ama büyük koydu

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ergin ataman dursun ve can topsakalın itliği yüzünden ayrıldı. Hatta giderken maaş almamaya razıydım bile dedi.taraftarla arasında bi soğukluk yoktu. Dediğin şey 3-5 kendini bilmezin yaptığı önemsiz bişeydir muhtemelen

Yok rtas onlarin da payi vardir da arkadasim KSK'li Ugur da o mactan bahsettigine gore var bir bokluk

uA boyle seyler yapsa sasirir misin yani

Lig icin konusursak kimin yerlileri iyi ustat?

Ülkerspor'un yerlileri Dixon, Ahmet, Melih, Sinan ilk üçüne ciddi süreler verirsin, Sinan'a da süre verirsin ama Efes'te doğru düzgün süre verebileceğin yerli yok. Sadece Doğuş oynuyor biraz. Sertaç'ı, Metecan'ı falan oynatsan Vesely, Melli, Kalinic karşısında falan ezilirler. O yüzden Ülkersporun yerlileri daha iyi lig için.

Euroligi uzun zamandır izlemiyorum normalde Efes buraları göremiyordu. Son yıllarda Efes'e yatırım mı yapıldı ? Takım bütçesini mi arttırdılar? baya kaliteli adam gelmiş sanırım eski günlerine dönüyorlar gibi görünüyor.

Ergin hoca için ayrı sevindim. Hem hocayı hem de Anadolu Efes'i tebrik ederim inşallah kupayı da alırlar.

Yok rtas onlarin da payi vardir da arkadasim KSK'li Ugur da o mactan bahsettigine gore var bir bokluk

uA boyle seyler yapsa sasirir misin yani
Tribündeki bikaç holiganı takmaz ergin hoca gibi büyük bi galatasaraylı. Giderken istemeye istemeye gitti. Bütçe düşürecez bahanesiyle oktay mahmudiyi getirmek için can topsakal hıyarı sebep oldu ayrılmasına

Tribündeki bikaç holiganı takmaz ergin hoca gibi büyük bi galatasaraylı. Giderken istemeye istemeye gitti. Bütçe düşürecez bahanesiyle oktay mahmudiyi getirmek için can topsakal hıyarı sebep oldu ayrılmasına

Ergin hoca hala Galatasarayli o cok belli de bu itler munferit olay olarak sovmemis. Birkac mac tum tribun sovmusler eh en cok bagiran da bunlar olduguna gore cok sacma bir tablo olusmustur.

Serefsizler basket maclarina gelmesinler zaten.

Ergin hocam keşke Obrayla barışmasaydı da bir koyduk mu molası alsaydı yine :asd:

(EREN) - 17.05.2019 20:42

Toplamda 100 milyon Euroya yakın zarar . 5 senede sadece 1 kupa. Üstüne üstlük Ergine karşı rezil olma. Artık şu amatör şube masturbasyonu sona ermeli.

Ergin hocam saraçoğlu kaşarlarını tokatlama konusunda tam bi üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt