Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu İsmail'e 2014 yılında Kuban maçında iyi küfür edilmişti. Hatta videosu vardı 15 dakikalık, 1 saat içinde kaldırılmadan izlemiştim. Herhalde Türk sporu medyasında bu kadar sinsi birisi yoktur. Hadi Murathanoğlu falan fenerli olduğunu belli ediyor da bu tarafsızım ayağına Fb'yi desteklemesi tam bir hırboluk. Geçen Efes maçında Efes atınca suspus oluyordu, Fb atınca şov yapıyorlar Sloukas şapkadan tavşan çıkardı vs. gibi süslü cümleler kullanıyordu. GS maçlarında da aynı coşkuyla anlatmanı bekliyoruz İso.

Bu İsmail'e 2014 yılında Kuban maçında iyi küfür edilmişti. Hatta videosu vardı 15 dakikalık, 1 saat içinde kaldırılmadan izlemiştim. Herhalde Türk sporu medyasında bu kadar sinsi birisi yoktur. Hadi Murathanoğlu falan fenerli olduğunu belli ediyor da bu tarafsızım ayağına Fb'yi desteklemesi tam bir hırboluk. Geçen Efes maçında Efes atınca suspus oluyordu, Fb atınca şov yapıyorlar Sloukas şapkadan tavşan çıkardı vs. gibi süslü cümleler kullanıyordu. GS maçlarında da aynı coşkuyla anlatmanı bekliyoruz İso.

Murat Kosova'lı günleri özledik, meydan bunlara kaldı.

Basketbolda para harcayıp iyi 3-4 tane basketbolcu alıp, başlarına da az çok taktik çizmeyi bilen bir koç koydun mu başarı geliyor diye biliyordum ama şikeciler onu bile beceremiyorlar.

...
IMG_20191218_003829.webp

Efes 15 2 giderse iyi olur.
Madrid
Barca
CSKA
Maccabi maclari hep disarida. Fener ve Milano iceride.
Fenerin de sansina Khimki ve Milano serbest dusus yasadi.

Larkin - Doğuş
Micic - Beabouis
Simon - Singleton - Anderson
Moerman - Peters
Dunston - Pleiss - Sertaç

Sezonun 2. yarısı Efes'in elinde olacak kadro bu, Efes bu kadro ile şampiyon oldu oldu yoksa bir daha böyle şans gelmez. Normal sezonu en kötü ilk 3'te bitirir takım oturdu ekmeği yemesi lazım bu sene. Seneye ne Larkin kalır ne Micic.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt