- 13 Şubat 2009
- 27.674
- 25.155
- 3.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Engin Atsure haksizlik ediyorsun ustatDefalarca yazdim alay ettiniz . Bu spanoulis , belki bir de bir inceci sutor guard daha vardi diamantidis diye , bu adamlar sinan gulerden de , eric mccollumdan da , arroyodan da , birkan batuktan da engin atsurden de iyi
senelerdir teodosic vs ugrasmayin floryada ev kiralayin para bile istemeden gelir spanoulis , devri bitiyor yavas yavas dedik dinletemedik
Defalarca yazdim alay ettiniz . Bu spanoulis , belki bir de bir inceci sutor guard daha vardi diamantidis diye , bu adamlar sinan gulerden de , eric mccollumdan da , arroyodan da , birkan batuktan da engin atsurden de iyi
senelerdir teodosic vs ugrasmayin floryada ev kiralayin para bile istemeden gelir spanoulis , devri bitiyor yavas yavas dedik dinletemedik
Defalarca yazdim alay ettiniz . Bu spanoulis , belki bir de bir inceci sutor guard daha vardi diamantidis diye , bu adamlar sinan gulerden de , eric mccollumdan da , arroyodan da , birkan batuktan da engin atsurden de iyi
Haydaa harbi misergio rodriguez seneye fenerde![]()
Haydaa harbi mi
doğuş grubunda alt düzey yöneticilik yapan bir şahsiyetten aldığım duyumdur
pensilvanyadaki caniyi öğrenince filedelfiyadan ayrılıp milli iradeyle buluşma kararı almış , doğuşun fenere yüzgörümlüğü olacakmış
Çeptalk