Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defalarca yazdim alay ettiniz . Bu spanoulis , belki bir de bir inceci sutor guard daha vardi diamantidis diye , bu adamlar sinan gulerden de , eric mccollumdan da , arroyodan da , birkan batuktan da engin atsurden de iyi

senelerdir teodosic vs ugrasmayin floryada ev kiralayin para bile istemeden gelir spanoulis , devri bitiyor yavas yavas dedik dinletemedik

Defalarca yazdim alay ettiniz . Bu spanoulis , belki bir de bir inceci sutor guard daha vardi diamantidis diye , bu adamlar sinan gulerden de , eric mccollumdan da , arroyodan da , birkan batuktan da engin atsurden de iyi

senelerdir teodosic vs ugrasmayin floryada ev kiralayin para bile istemeden gelir spanoulis , devri bitiyor yavas yavas dedik dinletemedik
Engin Atsure haksizlik ediyorsun ustat

Spanoulis adamsa Soner Şentürk'ten de daha iyi olsun.

Baya ince tespitler. Ömer Üründül yerine sizleri de ekranlarda görmek isteriz.

Nur topu gibi yeni bir basketbol terimimiz oldu bkz. "inceci şutör guard"

Diğer bir ayrıntı da Sinan Güler, McCollum, Arroyo, Birkan aralarında nasıl bir ortan nokta var ben çözemedim 1-2 pivot da yazsaydın :D

Bu arada Spa-Teo kısa pantolonla dolaşırken Arroyo dediğin adam Nba'de guardlık dersi veriyordu. Yahu bilmiyorsunuz bari belli etmeyin.

İstanbul'da 19-21 Mayıs'ta yapılacak olan THY Euroleague Final Four maç programı belli oldu.

THY Euroleague’de çeyrek final serileri son buldu. Fenerbahçe’nin yanı sıra CSKA Moskova, Olympiakos ve Real Madrid adlarını son 4 takı arasına yazdırdı. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki dev organizasyon öncesi maç programı da belli oldu.

Günün ilk maçında CSKA Moskova ile Olympiakos kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 18:30’da başlayacak. Fenerbahçe ile Real Madrid’i karşı karşıya getirecek olan diğer yarı final maçı ise saat 21:30’da başlayacak ve beIN SPORTS’tan yayınlanacak. (Gamaspor)

Bu sinan cok degisik bi sinan.

Bazi gün geliyor önüne gelene kafa atasin oluyor.

basketbolu pek takip etmem ama bir ara üc türk takiminin final foura kalma durumu vardi, simdi ise tek takim kalmis, hayret edilesi bir durum.

doğuş grubunda alt düzey yöneticilik yapan bir şahsiyetten aldığım duyumdur

pensilvanyadaki caniyi öğrenince filedelfiyadan ayrılıp milli iradeyle buluşma kararı almış , doğuşun fenere yüzgörümlüğü olacakmış

Çeptalk

Hayırsız olsun o vakıt.

C_ik5pbXcAAxf0n.jpg:small

Fb nin madridi gecemeyecegine yonelik chivas ina iddiaya girdim

mamulu kibristan alip stokladim , 12 lik oldugu icin dusuk bir iddia denebilir ama umarim kaybetmem

Bogdan bey elnin en iyi topcusudur. F4 mvpsi olacaktır.

CSKA Moskova açıkladı! Final-Four için dansçı kızları Türkiye'ye geliyor!

C_8XNMRUAAIB1YJ.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt