Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.794
- 12.864
- 2.343
Şu koç ailesinden bir Galatasaray'lı yok mu bize el atsa
TapaTalK
İnan Kıraç,Koç'ların damadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu koç ailesinden bir Galatasaray'lı yok mu bize el atsa
TapaTalK
İnan Kıraç,Koç'ların damadı.![]()
Ondan bi hayır görmedik ki
Ali koç gibi bir adam gelmeyecek gibi bu camiaya
Niye biliyor musun,Fenerbahçelilik dendiğinde akla direk spor kulübü veya futbol falan geliyor.Galatasaraylılık dendiğinde öyle değil.Lise,üniversite,1481'den beri süregelen bir kültür var yani.İnan Kıraç falan Galatasaraylılık ruhunu böyle yaşayan adamlar.Spor kulübü başarılı olmuş olmamış,GS kupa almış şampiyon olmuş pek de umrunda değil bu adamların.Yoksa İnan Kıraç'ın falan eğitim vakfı vasıtasıyla liseye,üniversiteye çok katkıları olmuştur.
GS'ye şantaj yapmadı mı bu inan kıraç. logo ve isim hakkını alırım diyerek bizi tehdit etmedi yüefa cup sonrası?
Şövalye logoyu ondan kullandık.Dediğim gibi bu adamların spor kulübü pek de umurlarında değil.
ben o logoyu bayağı beğeniyordum he.
yumurtadan daha şık.
![]()
Saras, büyük coach olacak herhalde geçen seneden beri üstüne koyarak geliyor Cska'ya deplasmanda son topta kaybettiler, bugün yine deplasmanda Milano'ya 35 attılar istese 50'de olurdu ilk çeyrek hariç potayı göstermediler. Kadroda Pangos dışında ekstra bir elemanda izlemedim hepsi görev adamı.

Gelenin geçenin tokatladığı Efes'e içeride maç vermekte yani bilemiyorum. Bu Barcelona eğitilmez elinde Tyrese Rice diye biri var adama 2.5 milyon dolarını ödeyip B takımına gönderiyorsun yerine koyduğun elemanda Heurtel.
Maçı izleyemedim ön yargılı davranmak istemiyorum ama karşısındaki McCollum coşmuş sanırım. O savunmadıysa özür dilerim kendisinden.
Sito Alonso ve bu zihniyet ile Barça’dan bir halt olmayacağı aşikar idi zaten. O sakallıda ne buluyorlar anlamıyorum.
O savundu hatta Barcelona'nın her geri dönme hamlesinde şutları da atamadı. İspanyol coachların genel sorunu hızlı oynamak istiyorlar ama oyunun kaosa dönmesine engel olamıyorlar Laso'da böyle Pasqual'de böyle.