Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ondan bi hayır görmedik ki

Ali koç gibi bir adam gelmeyecek gibi bu camiaya

Niye biliyor musun,Fenerbahçelilik dendiğinde akla direk spor kulübü veya futbol falan geliyor.Galatasaraylılık dendiğinde öyle değil.Lise,üniversite,1481'den beri süregelen bir kültür var yani.İnan Kıraç falan Galatasaraylılık ruhunu böyle yaşayan adamlar.Spor kulübü başarılı olmuş olmamış,GS kupa almış şampiyon olmuş pek de umrunda değil bu adamların.Yoksa İnan Kıraç'ın falan eğitim vakfı vasıtasıyla liseye,üniversiteye çok katkıları olmuştur.

Niye biliyor musun,Fenerbahçelilik dendiğinde akla direk spor kulübü veya futbol falan geliyor.Galatasaraylılık dendiğinde öyle değil.Lise,üniversite,1481'den beri süregelen bir kültür var yani.İnan Kıraç falan Galatasaraylılık ruhunu böyle yaşayan adamlar.Spor kulübü başarılı olmuş olmamış,GS kupa almış şampiyon olmuş pek de umrunda değil bu adamların.Yoksa İnan Kıraç'ın falan eğitim vakfı vasıtasıyla liseye,üniversiteye çok katkıları olmuştur.

GS'ye şantaj yapmadı mı bu inan kıraç. logo ve isim hakkını alırım diyerek bizi tehdit etmedi yüefa cup sonrası?

Şövalye logoyu ondan kullandık.Dediğim gibi bu adamların spor kulübü pek de umurlarında değil.

ben o logoyu bayağı beğeniyordum he.

yumurtadan daha şık.

3efc6851f0c4fd38c8d2f409f7afdf25.jpg

Efes bütçemizi düşürdük falan diyor da şu takımların tamamından daha yüksek bütçeye sahiptir: Baskonia, Malaga, Valencia, Oly, Pana, Zalgiris, Brose, Kızılyıldız, Milano. Hatta Maccabi'den de fazla olabilir.

Bu kadar kötü kadro mühendisliğini nasıl yapıyorlar yav? Çok uyumsuz kadrolar kuruyorlardı her sene. Bu sene uyumsuz kadronun yanında yeteneksiz de herifler. Şu Ledo'yu falan bir kenara çekin de kardeş Giresun'da değilsin falan deyin, herif aldığını atıyor. McCollum kendi çapında. Muric'e geçen sene 2. yarı Banvit'te bile süre vermedi Filipovski. Simon iyi şutör ama o kadar. Ayakları yavaş, savunmada büyük handikap. Heurtel'i aratmaz savunmada. Adams henüz "?"

Doğuş kariyerine başladığında şut yüzdesi %10, şu anda %2 falan heralde. Tamam enerji getir savunmada, senin temel görevin sayı atmak değil de abi sen şut atarken adamlar üzerine gelmiyor yahu. İnsan utanır yani.

Tabi kadro harcanan paralara göre kötü olsa da sonuçta en büyük yıldızı geçen sene Tofaş'ta oynayan Micic olan Zalgiris'ten kötü değil. Adamlar 2 galibiyet aldılar, CSKA'ya 3 sayıyla kaybettiler bugün deplasmanda. Mütevazi Valencia'dan, Brose'den de kötü değil.

Klasik tabiri kullanmak istemiyorum ama hakikaten ruhları yok. Kulüp olarak kazanmayı, kaybetmeyi bir kenara bırakmışlar gibi sanki. Sadece orada olalım, ismimiz duyulmaya devam etsin, maça gelen seyirciler eğlensin(saha içi organizasyonlarıyla falan) amacını güdüyorlarmış gibi. Taraftar daha az geliyor, gelende de ne bir rakibe baskı kurma, hakemi etkileme çabası. Naumoski'li dönemden Solomon'lu döneme kadar hatırlıyorum Euroleague maçları full çekerdi, acayip gürültü olurdu. Islıktan hakem duyulmazdı. Tabi o zamanlar Galatasaray, fenerbahçe gibi kulüp takımlarının esamesi okunmazdı baskette. Euroleague'e sadece Efes katılırdı. O yüzden o dönem Efes'e baskette bir milli takım gözüyle bakma durumu(özellikle de Koraç Kupasından sonra), bundan dolayı da tribünlere Galatasaraylı, fenerli gerçek tribün adamlarının gitmesinden dolayı bu baskı oluşturuluyor olabilir o zamanlarda.

Son düzenleme:
[FONT=&quot]Fenerbahçe'de milli oyuncular, Euroleague ile çakışma olmasından ötürü, Dünya Kupası Eleme maçlarında forma giymeyeceklerini açıkladı.

[/FONT]
DN9GPxZX0AEd0xl.jpg

bize laf atan dallama spor bakanından açıklama bekliyoruz.

Saras, büyük coach olacak herhalde geçen seneden beri üstüne koyarak geliyor Cska'ya deplasmanda son topta kaybettiler, bugün yine deplasmanda Milano'ya 35 attılar istese 50'de olurdu ilk çeyrek hariç potayı göstermediler. Kadroda Pangos dışında ekstra bir elemanda izlemedim hepsi görev adamı.

Son düzenleme:
Barcelona'yı deplasmanda 89-85 yenen Efes, bu sezon Euroleague'de ilk galibiyetini elde etti.

Gelenin geçenin tokatladığı Efes'e içeride maç vermekte yani bilemiyorum. Bu Barcelona eğitilmez elinde Tyrese Rice diye biri var adama 2.5 milyon dolarını ödeyip B takımına gönderiyorsun yerine koyduğun elemanda Heurtel.

Saras, büyük coach olacak herhalde geçen seneden beri üstüne koyarak geliyor Cska'ya deplasmanda son topta kaybettiler, bugün yine deplasmanda Milano'ya 35 attılar istese 50'de olurdu ilk çeyrek hariç potayı göstermediler. Kadroda Pangos dışında ekstra bir elemanda izlemedim hepsi görev adamı.

Reis gümbür gümbür geliyor. :hat:

Gelenin geçenin tokatladığı Efes'e içeride maç vermekte yani bilemiyorum. Bu Barcelona eğitilmez elinde Tyrese Rice diye biri var adama 2.5 milyon dolarını ödeyip B takımına gönderiyorsun yerine koyduğun elemanda Heurtel.

Maçı izleyemedim ön yargılı davranmak istemiyorum ama karşısındaki McCollum coşmuş sanırım. O savunmadıysa özür dilerim kendisinden.

Sito Alonso ve bu zihniyet ile Barça’dan bir halt olmayacağı aşikar idi zaten. O sakallıda ne buluyorlar anlamıyorum.

Maçı izleyemedim ön yargılı davranmak istemiyorum ama karşısındaki McCollum coşmuş sanırım. O savunmadıysa özür dilerim kendisinden.

Sito Alonso ve bu zihniyet ile Barça’dan bir halt olmayacağı aşikar idi zaten. O sakallıda ne buluyorlar anlamıyorum.

O savundu hatta Barcelona'nın her geri dönme hamlesinde şutları da atamadı. İspanyol coachların genel sorunu hızlı oynamak istiyorlar ama oyunun kaosa dönmesine engel olamıyorlar Laso'da böyle Pasqual'de böyle.

O savundu hatta Barcelona'nın her geri dönme hamlesinde şutları da atamadı. İspanyol coachların genel sorunu hızlı oynamak istiyorlar ama oyunun kaosa dönmesine engel olamıyorlar Laso'da böyle Pasqual'de böyle.

Bunu Baskonia’da yaparsın, Malaga’da yaparsın çünkü kadro kaliten rakibe göre daha aşağıdadır. Ekstra bir şeyler yapman lazımdır, rakibi de raydan çıkarmak için hızlı oynamaya çalışırsın gerekirse kaosa da götürürsün ama Real’de Barca’da buna gerek yok. Zaten kaosa bilerek de götürmüyorlar, dediğin gibi kontrol edemiyorlar takımı, olay oraya gidiyor.

CSKA ile oynasan yine anlarım bunu. Efes zaten kabız takım beklesen sete set hücum etsen bir şey üretemeyecekler. Sen oyunu hızlandırıp rakibi de için içine sokuyorsun. McCollum, Adams gibi adamların canına minnet. Ee o zaman nerede kaldı senin hocalığın?

Son düzenleme:
Olympiacos B.C.'nin 6 Milli oyuncusu Giorgos Printezis,Vaggelis Mantzaris,Nikola Milutinov,Kostas Papanikolaou,Ioannis Papapetrou,Janis Strelnieks, yayınladıkları bir bildiriyle Dünya Kupası elemelerinde oynamayacaklarını açıkladılar. Eurohoops Türkiye

Madrid Tavares'i almış, Vidmar ismi geçmişti uzun süre. Vidmar'ı Tavares'e tercih ederdim açıkçası.

Pao, Khimki'yi izliyorum Khimki 20 sayı geride bayağı sürpriz oldu Denmon çok ekstra oynuyor şimdilik. Diğer maçlarda aynı şekilde geçiyor Efes, Maccabi deplasmanında devreye 10 küsür sayı önde girdi, Baskonia'da devre olmadan Madrid'e 61 attı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt