Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet (!)

Bghgxd1CcAAoTkC.jpg

Ya bazen cok sey yazmak istiyorum ama cogu zaman vazgeciyorum, kimsenin günahini falan almak istemedigimden. Icimden öyle seyler yazmak geliyor ki ama Allah korkusu büyük. Ama bu nasil bir yüzsüzlük, imza toplamaya gelirken sen Galatasaray taraftarindan imza iste, yeni yargilanma icin, ondan sonra yok vay efendim kimse gelmesin, biz bize yeteriz. Madem siz size yetiyorsunuz, neden bütün Türkiye'den imza bekleyip, bu olaylar komplo ayagina yatiyorsunuz??!!?

Gezi olaylarinda ölen cocugu bile kendi ahlaksiz ve serefsiz emelleri icin kullanmaktan utanmiyorlar. Bu yuruyus adalet yuruyusu degil, baskici ve otoriter rejime karsi bir yuruyuste degil, bu yuruyusun tek amaci var:

Fenev ve aziz'i halk tarafindan aklanmis goruntusu yaratip yeniden yargilama yolunu acmak ve "bakin biz sike yapmadik bunlar hep (sözde) paralel devletin uydurmalariydi" demek. Sizin gibi "saflari" da bu kirli emellerine alet edip kullaniyorlar.

Demem o ki: bu yuruyuse katilan GS'liler HAİNDİR, sözde GS'li ama özde fenevlidirler.

Yuruse katilacaklara bir kac sorum olacak:

• Spk sermaye arttirimini kabul etmediginde ve turlu turlu sacma sapan bahaneler uydurup sermaye artisimizi engellediginde nerdeydiniz sahte GS'liler?
  • Tff playofflari icat edip puanlarimizi yariladiginda neredeydiniz sahte GS'liler?
  • İktidar kendi stadimizda eski baskanimiza hakaretler savunurken nerdeydiniz sahte GS'liler?
  • Tff önumuzu kesmek icin - 17 kulubun imzasi oldugu halde - fenev + siyaset istemiyor diye onumuzu kesmek icin kesmek icin varolan yabanci sinirlamasini kaldirmadiginda neredeydiniz sahte GS'liler?
  • Adalet hak hukuk bu kadar umrunuzda ise, gezi, yolsuzluk ve rusvet operasyonlarindan sonra tum ulke kurumlari darma dagin edilirken, demokrasi, gucler ayriligi ortadan kaldirilirken neredeydiniz sahte GS'liler ve sozda "adalet bekciler"?

Hüloooooooooooooooooo Gökay c. Yıldız!!! Şaka bir yana muthiş toparlamışın. Başkada bir şeyde söylenemez galiba :encouragement:

Utanmazlar,arlanmaz camia ve taraftarı....

Yaptığınız suçu bari kabullenin de büyüklüğünüzü görelim. Ama nerdeeeee ?! Fenerbahçe'nin büyüklüğü anca lafta kalır. Ölen kişi üzerinden bile propoganda yapabilecek kadar aciz ve küçük bir camiasınız !

bunların yüzsüzlüğü tahammül sınırlarını zorlamaya başladı artık.

bir de başka takım taraftarları da destek veriyor diye

kamuoyu yaratmaya çalışıyorlar.

hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek.

İlk mesaja da ekledim bu görseli :ka19:

BglnhUGIAAAZlch.jpg

bu aziz ne film fırıldak adam. şike yapmaya calıştı eline ayağına bulaştırdı hapiste yattı cıktı klübün adını lekelediği için taraftarları bunun yüzüne tükürmesi gerekirken yine birşeyler buldu başkanlığını sağlama aldı.

Benim telefonuma bile mesaj attı bu şikeci kulüp aramızda sizi de görmek isteriz diye.

Fenerbahce buyuklugu oyle bir buyukluk ki sike yapar, yakalaninca da miziklar, aglar, o da yaptiydi bana ne ya banane banane der.

Tam da bir buyukten beklenecek tavir.

Gezi olaylarinda ölen cocugu bile kendi ahlaksiz ve serefsiz emelleri icin kullanmaktan utanmiyorlar. Bu yuruyus adalet yuruyusu degil, baskici ve otoriter rejime karsi bir yuruyuste degil, bu yuruyusun tek amaci var:

Fenev ve aziz'i halk tarafindan aklanmis goruntusu yaratip yeniden yargilama yolunu acmak ve "bakin biz sike yapmadik bunlar hep (sözde) paralel devletin uydurmalariydi" demek. Sizin gibi "saflari" da bu kirli emellerine alet edip kullaniyorlar.

Demem o ki: bu yuruyuse katilan GS'liler HAİNDİR, sözde GS'li ama özde fenevlidirler.

Yuruse katilacaklara bir kac sorum olacak:

• Spk sermaye arttirimini kabul etmediginde ve turlu turlu sacma sapan bahaneler uydurup sermaye artisimizi engellediginde nerdeydiniz sahte GS'liler?
  • Tff playofflari icat edip puanlarimizi yariladiginda neredeydiniz sahte GS'liler?
  • İktidar kendi stadimizda eski baskanimiza hakaretler savunurken nerdeydiniz sahte GS'liler?
  • Tff önumuzu kesmek icin - 17 kulubun imzasi oldugu halde - fenev + siyaset istemiyor diye onumuzu kesmek icin kesmek icin varolan yabanci sinirlamasini kaldirmadiginda neredeydiniz sahte GS'liler?
  • Adalet hak hukuk bu kadar umrunuzda ise, gezi, yolsuzluk ve rusvet operasyonlarindan sonra tum ulke kurumlari darma dagin edilirken, demokrasi, gucler ayriligi ayaklar altina alinirken neredeydiniz sahte GS'liler ve sozda "adalet bekciler"?

:ka19:

Yahu ben takılmam sevmem de şu twitterı zartı zurtu ama hakikaten eylem yapmak şart oldu bu tür yerlerde.Çünkü bizim millet fena galeyana geliyor,aldanıyor. Adamlar şu sosyal medya aracılığıyla,medya ile falan acayip kamuoyu oluşturuyorlar.

Kişisel hesaplardan ziyade forum bünyesinde etki gösteremez miyiz ?

(Başka takım taraftarı açısından) Siyasi fikirlerine tuttuğu takımdan daha fazla değer atfeden kişiler pek tabi ki katılacaktır o yürüyüşe.

[attachment=7840:Unbenannt.PNG]

rahmetli selcuk yula mezardan cikip gelmis..o bile kacirmiyorsa bize evde oturmak yakismaz...

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 128
bence adamlar doğru söylüyor.adalet yerini bulsun bu şikeciler küme düşsün.şu ana kadar her trülü adaletsizlik yapılarak en ufak bir yaptırım uygulanmadı (UEFA yı saymıyorum TFF nezdinde ki yaptırımdan bahsediyorum) adalet için olması gereken olsun ve bu ezikler küme düşsün.

Luboş değil mi o... Önceden bejekliydi. sonra Azizin metresi olunca fenerli oldu, şimdide o asil formayı mı giymiş rezil kişiliğinin üstüne

Bilmem cıkaramadım,Lube mi o:D,Lube'ye para versen giydiremezsin o sanlı formayı,giyip de kirletmesin zaten,Lube'ye benzetemedim ama...

Bir itiraf daha ... Buyurun;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9gz855dCWCA[/media]

Diyor ki ; " Teşebbüs ettim en azından"

Şimdi sormak lazım ! UEFA sı FIFA sı böyle saçmalıklarla uğraşmaz iken sen kalkıp 58. maddeyi hem de " Ben yaptım oldu" diyerek değiştiriyorsan,

Ben sana nasıl güveneyim. Sana Türk Futbolunu emanet edenler yarın yine kafana göre kanun nizam değiştirilmeyeceğinden nasıl emin olsun.

Sen Türk Futbolunu yönetmiyorsun. Sen birilerinin menfaatine Türk Futbolunu yönlendiriyorsun.

Bence sadece Aziz değil; Savcıların bir an önce Demirören için de " Görevi kötüye kullanmak" suçundan işlem başlatması gerekiyor.

Bunun çoktan yapılması gerekiyordu ...

Ancak malum tarafsız siyasilerimiz sayesinde bu da engellendi...

Eh tabiki yetmiyormuş gibi bir de teşekkür bile bekliyor bu şahsiyet...

Koyun sürüsü. Aziz bu koyunları kendi çıkarları için kullana dursun, üstüne gs forması geçirmiş ezik fblilerde meydanı süslesin. Yarın bol bol haberi çıkar.

Mustafa Sarıgül ‏@M_Sarigul 14 Şub

Fenerbahçe camiası ve Aziz Yıldırım'a yapılan zulmü de ciddi biçimde kınıyorum.

Bu adam Galatasaray yöneticiliği yapmış biriydi. Değil mi... Biz de "Yarının başkanı" diyorduk değil mi... Vah Galatasaray'ım vah...

o üstüne gsaray forması giyen kaç kişi var bilmiyorum ama galatasaraylı olmadıklarına eminim. aklı başında hiçbir galatasaraylı şikeye destek yürüyüşüne katılmaz.

Geri
Üst Alt