Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet (!)

hak adalet herkes için var. sen nasıl satasıyorsan bende aynı cevabı veriyorum.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sen bir şikeci Fenerbahçelisin. 100 yıllık hayatınız şikelerle geçti. Hakkın, hukuğun, biat kültürünün olduğu kulübün taraftarısın. Buralar sana fazla gelir, demokratik şikeci.

Sana tavsiyem Bağdat Caddesinde toplanmış hırsız topluluğuna katılman.

akpli fenerlilere sesleniyorum oyunuzu akp'ye vermeyin. Kırk yılın başı işe yarayın.

akpli fenerlilere sesleniyorum oyunuzu akp'ye vermeyin. Kırk yılın başı işe yarayın.

Valla benim için farketmiyor, ister akp'ye, ister chp'ye, ister mhp, ister bdp, isterse yalama partiye versin... Hepsi aynı rengin laciverti, hepsi aynı ağızdan konuşuyor. Al bak, kendi içimizden biri olan Sarıgül'ün twitlerini oku...

niye yalama yapmadığım için mi banlanacam. klavye delikanlısı olmanın anlamı yok. yazdığın harfler kadar ali sami yene gitmiş insanım. kuş değilim ama keşke olaydımda senin gibilerin o sığ kafasına sı...dım. sözde özgür demokrasi diyorsun, biz konuştuk mu banla şunu. fenerliden daha eziksin. demokrasi anlayışınıza tüküreyim.

Bu demorkasiyi bilmeyen kişiye niye ceza yok ? Ben çok daha azına ceza yediğimi hatırlıyorum. Resmen hakaret ediyor

Demekki ucu febeşe dokununca adalet olmuyor Türkiye de önceden varmiydi adalet neden cikmadiniz meydanlara

soru şu;olay adalet ile ilgili ise,yürüyüş bir adalet arayışıysa tffnin bile şike yaptılar dediği yöneticiler ortada iken hangi argümanla bir adaletsizliğin oluştuğu düşünülüyor.ueafının ve casın(velev ki türkiyedeki kadar maçta şike yapıldığını düşünmüyor olsalar da)teşebbüse bile ağır ceza verildiği bilindiği halde ve buna yönelik fenere ceza verilmişse hangi argüman bunun adaletsiz bir sonuç olduğunu düşündürüyor.kendi başkanları bile tapelerdeki konuşmaları açıklayamıyorsa,tff 50.maddeyi uefa kriterlerine aykırı bir şekilde yargılama sürecinde fenerin lehine olacak şekilde değiştirmişken nasıl bu gerçekler adalet anlayışlarında yer bulamıyor.sedece kendilerini mağdur göstermek ve mevcut siyasi savaştan kendilerine pay çıkarmak için böyle bir yürüyüşü tertiplemişlerken elbette ki kendine galatasaraylı diyen birinin bu yürüyüşe katılması eleştirilecek.

demokrasi bir özgürlük alanının yaratılmasıdır.bu alanda yapılan her hareket elbette ki eleştirilebilir

Mustafa Sarıgül ‏@M_Sarigul 14 Şub

Fenerbahçe camiası ve Aziz Yıldırım'a yapılan zulmü de ciddi biçimde kınıyorum.

Bu adam Galatasaray yöneticiliği yapmış biriydi. Değil mi... Biz de "Yarının başkanı" diyorduk değil mi... Vah Galatasaray'ım vah...

Futboldan anlamaz Sarıgül. Bir kez Siyaset Meydanı'na çıkmıştı, Ali Kırca'nın yüzü yanlışlarını düzeltmekten kızardı. Saf biridir yani,ha bir de seçim/oy olayı da olabilir. "Türkiye için adalet" sloganını akıllı kullanyor Fb. (Türkiye İçin Adalet = Siyasi Propoganda)...Ha bir yandan da Akp'ye yanaşıyorlar...İğrenç bir dansözlük stratejisi yani....

Şu sıralar Fenerbahçe'ye yalakalık moda bir de. Çünkü sesleri çok çıkıyor. Bu ülkede sesi çok çıkarsa kazanırsın maalesef. O yüzden şikeye karşı GS,TS,Bursa gibi kulüpler büyük bir yürüyüş planlamalı;meydan şikeci koyunlara kalmış gibi...

O yürüyüşe katılan Galatasaray lı varsa haindir

Sent from my iPhone using Tapatalk

burası benim takımımın forumu. sırf yalamadığım için boşa debelenmeyin.

Nereleri kimleri yaladığın çok iyi belli. Burada kimsenin kimseyi yaladığı yok. Adalet mi aranıyor adalet şu an ŞİKECİ kulübün bu ligde olmaması. Geç bu işleri.

Bu yürüyüşe katılan Galatasaraylılarda sorgulama yeteneğine sahip beyin yoktur çok net !

Önce bize yapılan haksızlıklara baksınlar, Fenerbahçe'nin "Türkiye için adalet" aldatmacısına gelmesinler diyeceğim de nerede o zeka.

aynı ünide okuyodum bu arkadaşla. fanatik galatasaraylı ama bi yandanda aşırı solcu. geçen sene benfica fener maçlarında benficayı destekliyodu simdi yürüyüşe gitmiş enteresan. adıda volkan delikanlı cocuktur

Şu üniversitede herkes kendini solcu gösteriyor ya bayılıyorum şunlara. Lan altında kot pantolon var hala kendinizi devrimci solcu sanıyorsunuz daha işin özünü kavrayamamışsınız.

Demek ki dengesizmiş arkadaşın Benfica'yı destekleyip şimdi de vatan millet triplerine girmesi enteresan cidden.

Geri
Üst Alt