Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet (!)

Şimdi yarın bir hakem hatası olsa bize de gösteri hakkı doğmuyor mu ? Her hakem hatasında böyle mi yapıcak bunlar ? Alın la şunu içeri artık milleti de gaza getirip kışkırtıyor!

Bu yürüyüş, suçu sabitlenmiş aşağılık bir adamın organizatörlüğünde, masum insanların adını ve siyaseti kullanarak gündem yaratma çabasına ortak olan sığırları gösterdi bize.

İnsanın adalete sokası geliyor başlığı görünce.

Şimdi yarın bir hakem hatası olsa bize de gösteri hakkı doğmuyor mu ? Her hakem hatasında böyle mi yapıcak bunlar ? Alın la şunu içeri artık milleti de gaza getirip kışkırtıyor!

Her takıma hata yapılır ama Fenerbahçe'ye hata yapılmaz diyorlar yani. Medyada Fenerbahçe'yi eleştirenlerin de işine son veriliyor. Adamlar Türkiye içi lobide oldukça güçlü,siyaset de kapı gibi arkalarında ...

Galatasaray,Trabzon ve Bursa vb. kulüpler şikeye karşı yürüyüş yapsa aslında yerinde olur yoksa meydan şu an bunlara kaldı. 1 hakem hatasıyla 1 haftadır Türkiye'yi yangın yerine çevirdiler,artık hakemler bunların maçlarında Fenerbahçe aleyhine basit bir taç atışı verirken bile 2 kez düşünecekler.

Bağıran,sesi çıkan kazanır bu ülkede. Biz ve bizim gibi şike karşıtları sessiz kaldıkça bunlar daha da utanmaz olacaklar,herkesi tehdit edecekler...

Fenerbahçe bir spor kulübü değil..Fenerbahçe'nin amacı sportif bir yarıştan ziyade rakibi küçümseyerek,saygı ve fair play kurallarını hiçe sayarak kavga ve gürültü kopararak üstünlük kompleksini yenmek ve dediğini yaptırtmak. Kulübün bu yapısı özellikle son yıllarda taraftarına da yansımış,aşırı ve boş bir özgüven oluşturmuştur...Fenerbahçeli birçok taraftarın ağzı bozuktur misal,kendilerine fazla güvenip karşısındakini küçük görürler,en küçük eleştiriyi kaldıramayıp saygısızlıkta çığır açarlar...En iyi Fenerbahçeli dahi futbol söz konusuysa centilmenlikten anlamaz,egoları tavandır.

Bu kulübün ne olduğunu Türkiye iyi biliyor,UEFA da anladı..Tek farkı Türkiye'de bunların holiganlıklarından ve tehditlerinden korkan birçok kişi ve kurum olması dolayısıyla ceza verilemiyor ama UEFA cezayı kesiyor...

Bu kulübün 3 senede 1 şampiyon yapılması gerekiyor yoksa holigan ve saygısız taraftarları ülkede dehşet saçıp,hükümetleri tehdit ediyorlar. Sosyal patlamalar yaratıyorlar...

Kısacası ;

FENERBAHÇE HOLİGAN YETİŞTİRME KULÜBÜ KAPATILMADIKÇA TÜRK FUTBOLUNDA KAVGA,ŞİKE,SAHTEKARLIK EKSİK OLMAZ...

UEFA kendi müsabakalarından men ederek kurtuldu bir müddet de olsa, darısı Türkiye'nin başına...

Bu itlerle beraber yürüyenler atsın formayı.

Bgmh2YSIQAIvFXR.jpg:large

Bugün mü oldu bu olay?

bu yürüyüşe katılan galatasaray (sözde) taraftarları yürüyüş sonrası kadıköyden ayrılmasın şikebahce kasımpaşa macınıda trübünden izlesin

Utanmazların, arsızların, pirsizlerin taşıdıkları o adalet yazısı var ya, adalet dışında her şeye hizmet etti bugün.

Bu ülke böyle arkadaşlar. Adil olunsun diye adalet istenmez, birilerinin götü kurtulsun diye adalet kullanılır.

Gördüğüm kadarıyla; Bir suçu, bir hakszlığı, bir adaletsizliği masum gösterme konusunda en etkili yol, o olayı sulandırmak, ele ayağa düşürüp değersizleştirmekten geçiyor. Çünkü böyle olunca ehemmiyeti azalıyor, insanların gözünde hakikatliği zayıflıyor.

Bu şike olayı aynen böyle oldu işte. Bir düşünün başvurulan her mahkeme ona verirken, suçlar her seferinde daha da sulandırdı işi, başka mecralara çekti.

En basitinden;

Olay patlak verdikten ele başı içeri tıkıldıktan sonra 1 yıl boyunca savunma için hazırlandı bu adam. Medya ayaklarında paspas olmuş, büyük şeyler açıklanacak diye beklemişti.

Ve günü gelince mahkemede gördük ki, savunma dediği şey sadece rakibinin bir avrupa maçını izletmekten başka bir şey değildi. Acizliğin bu kadarı. Yani "ben yaptım ama onlar da yapmıştır bakın" demişti bu adam.

Bu kendini acındırma mottosunun tutmadığını anlayınca bu adam, o an ülkenin gündemde ne varsa onu kullanmaya başladı. Suçu hükümete attı, suçu uefa sekreterine attı, bizi bitirmek istiyorlar diye vs.

Son olarak malum bir 17 aralık yaşandı. Bu adam bunu kaçırır mı? Bu sefer ortaya cemaat bize de komplo kurdu diye atıldı. Bu arada suçu 5574534 defa mahkemece onamıştı. Savunduğu argümanlar da tam bu iş böyle yapılır dedirten cinstendi.

"Vay efendim beni herkes bilir ben atatürk ilkerine bağlı laik demokratik bla bla bla.." gibi klasiğin de klasiği ancak her dönem bu halka yedirilen bir ağızla çıktı ortaya.

E bu kadar şeyi kullanan bir adam; Ali İsmail'i mi kullanamayacak? Adaleti mi paspas yapamayacak ayaklarına?

"Olay sadece fenerbahçe değil anlamadın mıııaa yeaa" gibi sığırlığın dibine vuran bir cümle mi kurdutmayacak taraftrara?

Böyle gelmiş böyle de gider. Adalet, hukuk denen şeyler her zaman güçlülere hizmet eder. O kadar taraftar da Ali ismal'in annesi de kendilerine sanır gider yürüyüşe katılır.

Bu arada ciddiden fenerliler bizim formayı giyip yürüyüşe katılmış . Hata fenerde calışanlarda var aralarında. Twiter'de resimleri dolaşıyor.

yahu hadi herşeyi anladım da,

gezi direnişinde hayatını kaybetmiş insanları neden sömürüyorsunuz?

hiç mi utanma yok sizde?

şike davası ile ali ismail korkmaz'ın ne alakası var?

çocuğun ailesini de maça getirmişler.

ayıp ya.

Fener sampiyon olmasin, azize giydirirler. Sike yapti ali koc gelsin diye. Yanar döner meyve tabakları.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eeee yani sonuç olarak ne elde ediyorlar bu yürüyüşten? Noldu Fener kurtuldu mu şimdi?

Valla buna inananlar harbi salaktır

Ya bu türk insanını kandırmak ne kadar kolay

Bugün birini dinledım adam yolsuzluk yaptık ama o parayı halka harcadık diyor

Nasıl biri memleket burası ilginç

Çal çırp ben sizin için yaptım de

li6f.png

Bu ülkede sağcı ayrı bir dangalak solcu ayrı bir dangalak.

Bu ülkeden Galatasaray gibi bir camia nasıl çıkar hayret ediyorum.

"Ali İsmail Korkmaz Fenerbahçe yıkılmaz!!!" Sahte konulara kahraman üretmekte beis görülmüyor. Ne alakası var bilen var mı? Açıklayabilecek var mı?

"Ali İsmail Korkmaz Fenerbahçe yıkılmaz!!!" Sahte konulara kahraman üretmekte beis görülmüyor. Ne alakası var bilen var mı? Açıklayabilecek var mı?

Çocuk herhalde Fenerbahçeliydi bu kalleşler onun üstünden prim yapıyor.Ali İsmail sizin şike rezilliğiniz için mi öldü ?

Ne pis bir camia bunlar ya

Geri
Üst Alt