Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet (!)

fener bu şekilde asla sempati toplayamaz aksine her geçen gün daha antipatik oluyor yeni nesil gençlik son derece akıllı ve bilinçli olayları mantık süzgecinden geçirmeden balıklama atlamıyorlar bu yüzdendir ki genç neslin çoğu Galatasaraylı sosyal paylaşım sitelerindeki takip edilme sayıları zaten bunu ortaya koyuyor fener son yıllarda spor klubünden ziyade adeta siyasi parti oldu nerdeyse seçime girecek !!!

BgnFl4kCAAE98Sf.jpg

Hedef gösterme gibi bir niyetim yok ama bu nedir yahu..

Sabah belirttigim konuda israrim devam ediyor arkadaslar.

Bu basligin GSC Komedya bolumunde bulunmasi basligi ve icerigi acisindan daha asikardir.

Nasil bir taraftar toplulugudur ki 107 yillik bir camiayi bu hale dusurenleri,tum yargi organlarinda sucu sabit gorunenleri bas ustunde tasima hangi mantiga sigiyor.Lutfen bir arkadasim bunu bana aciklasin.

Sozde adalet yurusu altinda siyasi propagandalarin yapilmasina nasil musamaa gosteriliyor?

Ayrica Kadikoy Belediyesini de tebrik etmek gerekir(!) Belediye gibi bir kurum hangi hakla flamalari,posterleri vs. sokaklara asiyor.

İsin ozu bu Turkiye'nin trajikomik hikayesidir arkadaslar.

Iste bu yuzdende Galatasarayli olmk bir gurur ve ayricaliktir.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

yaptıkları şike yanlarına kar kaldığı halde, halen bir utanmazın, asker kaçağının peşinde ülkeyi kurtarma derdine düşmüş kuş beyinliler sürüsüdür bunlar gözümde. bunların hepsini allaha havale edeceksiniz başka çare yok. çünkü bu pişkinliğe verecek cevabımız yok

Çocuk herhalde Fenerbahçeliydi bu kalleşler onun üstünden prim yapıyor.Ali İsmail sizin şike rezilliğiniz için mi öldü ?

Ne pis bir camia bunlar ya

Renktaş mantığını soruyorum olayın.

Her gün insanlar ölüyor... Şimdi ölen pkklı fenerbahçeliler için sempatizanı olan grup bişeyler yapsa, akpli biri miting sırasında mefta olsa akpli fenerbahçeliler yeni bir yürüyüş yapsa ya da mhpli biri bok yoluna gitse o grubun fenerbahçelileri bişeyler yapsa ya da gay-lezbiyen grubundan biri öldüğünde bizde herşey serbest mitingi yapılsa... Sokakta ayağı takılıp ölen fenerbahçeli taraftar için dünya "ayağı takılıp düşen fenerbahçeliler günü" ilan etseler... Ya bunun sonu yok ki.

Not: Şemsiyelere özgürlük mitingi adı altında topluca oturma eylemi yapabilirler mesela :D

İnsanlar bu kadar aptal ve cahil oldugu surece Ataturk'u, dini falan kullanarak kitleleri pesinden suruklemek cok kolay.Şike sureci ve gezi ne alaka?Ali İsmail Korkmaz uzerinden prim yapilmasi kimseyi rahatsiz etmiyor aksine destek veriyorlar.Gezi'ye destek veren her kesimden insani kutuplastirdilar.Basbakanin soylediklerine gulenler Aziz Yildirim'in soylediklerini alkisliyor.Sozde ideolojileri ve pesinden gittikleri adam celiskili.

tapatalk

İnsanlar bu kadar aptal ve cahil oldugu surece Ataturk'u, dini falan kullanarak kitleleri pesinden suruklemek cok kolay.Şike sureci ve gezi ne alaka?Ali İsmail Korkmaz uzerinden prim yapilmasi kimseyi rahatsiz etmiyor aksine destek veriyorlar.Gezi'ye destek veren her kesimden insani kutuplastirdilar.Basbakanin soylediklerine gulenler Aziz Yildirim'in soylediklerini alkisliyor.Sozde ideolojileri ve pesinden gittikleri adam celiskili.

tapatalk

Hep demişimdir. Bu ülkede sadece sağcıların değil, bütün partilerin koyun sürüsü var. Ve insanlar sorgulamadıkça bu ülke bir arpa boyu yol alamaz..

Bir işaretimle doğuyu karıştırırım diyen adamın arkasında Atatürkçü diye yürüyorlar. Komediye bak..

Futboldan vs fazla anlamayan insanları iyi kandırdılar Atatürk, cemaat diye diye adam çıkıp şov yapıyor.

Oradakilerin alayı karaktersiz!19 yaşında ki bir çocuğun ölümünü fener gibi şikeci bir kulup için kullanıyorlar. Midem almıyor. Alayı ölse umrumda olmaz..

Cemaat yaptı diyorlar. Cemaat lideri kim. Malum...

İyide cemaat yapmamış.

Aziz; Fethullah Gülen, beni aradı "Kalbimde size kötülük yok. Ben yapmadım" dedi.

O zaman RTE yapmıştır... Diyeceğim de...

Aziz; Sayın Başbakan bize çok destek oldu. Meclis'te yeni bir yasa çıktı. Buradan Sayın Başbakan'a katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.

En azından bu 1.5 senede hür olmamı, şu an hürriyetin nimetlerinden faydalanmayı bu yasadaki değişikliklere bağlıyorum.

Hem şahsım adına hem de oradaki yargılanan arkadaşlarım adına Sayın Başbakan'a, herkese teşekkür ediyorum.

Kim yaptı o zaman... Bakın kim yapmış... Gülenden habersiz cemaatten başkaları...

Peki buna kim inanır. Kim olacak. Kadir İnanır...Bana böyle iğrenç espriler yaptıyor bu salaklar ya. Ne diyeyim :(

Aziz; Cemaatten birileri, yukarı katlarda böyle bir şeyin olmadığını ama aşağıda bazı insanların kendilerini kullanarak bu operasyonları yapabileceklerini söylediler.

Böylelikle carsi grubun pabucu dama atildi, devrimcilerin alayi fenerli oldu :D

bugün bostancı sahildeydim , dostlarımla yürüyüş yaptık , güzel bir akşam üzeriydi.

bir sürü fenerli mal gördüm arada galatasaraylı olduğunu sanan yada öyle göstermeye çalışan mallar da vardı.

Valla benim için farketmiyor, ister akp'ye, ister chp'ye, ister mhp, ister bdp, isterse yalama partiye versin... Hepsi aynı rengin laciverti, hepsi aynı ağızdan konuşuyor. Al bak, kendi içimizden biri olan Sarıgül'ün twitlerini oku...

Aynen nerede rant, orada kal. Ama din üzerinden siyaseti onaylamıyorum.

ULU ÖNDERİMİZ 1938 değilde 1950li yılları görseydi en kalkınmış ülke olurduk. Ah ATAM bizi bırakıp gittin şu zalimlere.

Geri
Üst Alt