Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.927
- 21.020
- 2.233
Tutmadigin takim olmasina ragmen iyi hatirliyorsunteeaaaa ergin ülkerin koçuyken başladı olaylar üstad 15 sene önce falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tutmadigin takim olmasina ragmen iyi hatirliyorsunteeaaaa ergin ülkerin koçuyken başladı olaylar üstad 15 sene önce falan
oha nasıl yakaladın üstadTutmadigin takim olmasina ragmen iyi hatirliyorsun![]()
Berkay, burada fenerlilere hos davraniliyor. Ben 5 yildir uyeyim ve bir kere dahi sorun cikmadi. Fenerli olmands sakinca yok. Itiraf et hadioha nasıl yakaladın üstad
gerçekten alt ettin beni bu sefer
Berkay, burada fenerlilere hos davraniliyor. Ben 5 yildir uyeyim ve bir kere dahi sorun cikmadi. Fenerli olmands sakinca yok. Itiraf et hadi![]()
galatasaraylı isem banlanmayı kabul ediyor musunBerkay, burada fenerlilere hos davraniliyor. Ben 5 yildir uyeyim ve bir kere dahi sorun cikmadi. Fenerli olmands sakinca yok. Itiraf et hadi![]()
Ohhaaa sen kus musun gercekten? Vay be koynumuzda yilan degil de kus beslemisiz.oha nasıl yakaladın üstad
gerçekten alt ettin beni bu sefer
soyismi saracoglu olan biri galatasarayli olabilir mi yav.Ohhaaa sen kus musun gercekten, vay be koynumuzda yilan degil de kus beslemisiz.
Mahirle akrabaligin var migalatasaraylı isem banlanmayı kabul ediyor musun
Fenerli oldugunu itiraf etmissin kusdaşh.Berkay, burada fenerlilere hos davraniliyor. Ben 5 yildir uyeyim ve bir kere dahi sorun cikmadi. Fenerli olmands sakinca yok. Itiraf et hadi![]()
Kacirmisim onu. Fenerli olmasi sorun degil, yeterki etik degerlerimize dokunmasin.itiraf etmisti ztn heis ustune gitme adamin
kendisini tanımıyorumMahirle akrabaligin var mi
neymiş senin etik değerlerin söyle bakalımKacirmisim onu. Fenerli olmasi sorun degil, yeterki etik degerlerimize dokunmasin.![]()
itiraf etmisti ztn heis ustune gitme adamin
Senin mi?neymiş senin etik değerlerin söyle bakalım
senin yazıyor işte okuma yazman yok muSenin mi?