Türkiye Yanıyor

Devletimizin düzenleyici ve denetleyici kurumlarndan olan RTÜK'ün kararı, kalkın haber alma özgürlüğüne minik, tatlış bir darbecik gibi sanki. Bu durumda Devlete mi gönül koyalım hükümete mi? Belki @Abdullah Aşur bizi bu konuda bilgilendirir.

Benim fikrim senin için çok önemli ise belirteyim: halkın haber alma özgürlüğü hiçbir şart altında kısıtlanmaz..

Bu durumun yangınla ilgili bir durum olmadığı, özgürlükle ilgili bir sorun olduğu halde böyle bir şeyle ismimi alayvari bir şekilde yan yana anman manidar.. bunun yerine yazdıklarıma karşılık keşke fikirle cevap vermiş olsaydın, seviyeyi isihzaya indir eseydin.. fikir, fikirle çürütülür istihza ile demagoji ile değil… başkasının fikrine düşüncesine tahammülün yoksa o zaman RTÜK’ün bu kararı ile bu yazmış olduğun iletinin farkı ne?

Hoşgör yada görme birşey diyemem ama tahammül etmek zorunda insan… bu da bu konudaki son sözüm olsun..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İspanya ve Hırvatistan'dan gelen uçaklar ne oldu

Hakkinizi helal edin rengolar aksam antalyaya ucuyorum manavgata gececem elimden gelen birsey varsa mümkünatlar icinde yardim edecem maddi manevi, ordan da marmarise gecerim, durumu müsayit olan arkadaslarin da elinden geldigi kadar o bölgelere yardim etmesini diliyorum, devlet terk etmis sanki oralari, ülke hepimizin hükümet gelip gecici, ordan bilgilendirmeye calisicam burda sizi

Hakkinizi helal edin rengolar aksam antalyaya ucuyorum manavgata gececem elimden gelen birsey varsa mümkünatlar icinde yardim edecem maddi manevi, ordan da marmarise gecerim, durumu müsayit olan arkadaslarin da elinden geldigi kadar o bölgelere yardim etmesini diliyorum, devlet terk etmis sanki oralari, ülke hepimizin hükümet gelip gecici, ordan bilgilendirmeye calisicam burda sizi
yolun ve bahtın açık olsun

Allah yardimcin olsun renktas.

Yardim edeyim derken kendi canini ve saglini da göz ardi etme. Kendine iyi bak dikkatli ve tedbirli olmaya caba göster, Allah tekrardan yardimcin olsun.

RTÜK Başkanının özel mesajı çok derin anlamlar çıkarır. Adam tepki çekmemek için, infial yaratılmasın diye resmi olarak yayın yasağı getirmiyor. Mesajla uyarıyor. T.ş.klı genel yayın yönetimi yok mu yayına devam edecek! Fatih Altaylı boş atıp dururdu genelde. Muhalifçilik oynardı. Günlerdir sesi soluğu çıkmıyor. Bize gelen resmi yazı yok yayınlara devam ediyoruz diyebilecek mi!

Her yerde sevgili kardeşim dediğimdir. O pezevenk dediğin insanlar şuanda orada veteriner , itfaiye , ormancı her yerde o " pezevenkler". Senin sesini duyurmak için tv de sosyal medyada yetişemeyeni yardımda, bağışta çünkü o pezevenkler senin gibi halktı canım kardeşim.

O söylediğin "pezevenkler" canım kardeşim uydudan thk nın uçaklarını bulup bir inat uğruna nasıl zincirlendiğini , vergilerini çar çur edip seni nasıl çaresiz bıraktıklarını bağıra cağıra söylüyor o pezevenkler canım kardeşim.

Bazıları geleceklerini yaktı yurtdışında okumak için uğraşırken özgürlüklerinden oluyordu canım kardeşim ! ?

Akp belediyesi başkanı kıh kıh kıh gülerek "keşke benim de evim yansaydı diyecekler diyor",Milas belediye başkanı ve grup başkan vekili masur kalıyor canım kardeşim ama işte cahillik böyle bir şey CANIM KARDEŞİM!!!

Her yerde sevgili kardeşim dediğimdir. O pezevenk dediğin insanlar şuanda orada veteriner , itfaiye , ormancı her yerde o " pezevenkler". Senin sesini duyurmak için tv de sosyal medyada yetişemeyeni yardımda, bağışta çünkü o pezevenkler senin gibi halktı canım kardeşim.

O söylediğin "pezevenkler" canım kardeşim uydudan thk nın uçaklarını bulup bir inat uğruna nasıl zincirlendiğini , vergilerini çar çur edip seni nasıl çaresiz bıraktıklarını bağıra cağıra söylüyor o pezevenkler canım kardeşim.

Bazıları geleceklerini yaktı yurtdışında okumak için uğraşırken özgürlüklerinden oluyordu canım kardeşim ! ?

Akp belediyesi başkanı kıh kıh kıh gülerek "keşke benim de evim yansaydı diyecekler diyor",Milas belediye başkanı ve grup başkan vekili masur kalıyor canım kardeşim ama işte cahillik böyle bir şey CANIM KARDEŞİM!!!

provakötör şerefsiz oralı bile değil dışardan sırf bunu söyletmek için getirmişler hala ucuz oyun peşindeler şerefsizler

dün 4 ağaç için oradaydılar bugün orman için, gelecek için. O ağaçları kökleriyle birlikte sana

Geri
Üst Alt