Türkiye Yanıyor

Akşamları içip içip forumda hatayspor ve koç güzellemesi yaptığın anda yeni üye adın at toynağı bile olsa tanırım ben seni merak etme
Seni akşam Ulu Cami'ye çağırmadığım için şükredeceğin yerde saygısızlık yapıyorsun Türker.

Yardima gelen ulkelerden biridir muhtemelen.

12550 hektar ormanlık alan yanmış. 18bin adet futbol stadyumu kdr alana denk geliyormuş bu.

+ ölen o kdr canlı.
Yapilan anlaşmada hedefi vurmaya göre başarı kıstası varmis.
Kaç kere kalktiysa ona göre belirleniyormus.
Her 9 kalkışta 5 kere doğru yere su dökerse başarılı sayiliyormus

Dün bir haber okumuştum. Yanan çam ağaçları yerine meyve ağaçları dikelim. Arılar için besin kaynağı olur ve meyve ağacının yanması çam ağacının yanmasına göre çok zordur diye. Bunun gibi bir uygulamaya gidilemez mi,? Dünya artık buna dönmüş, ve her 1 km’de bir ortalama 200 metre boşluk bırakarak dikim yapılıyormuş.

Dün bir haber okumuştum. Yanan çam ağaçları yerine meyve ağaçları dikelim. Arılar için besin kaynağı olur ve meyve ağacının yanması çam ağacının yanmasına göre çok zordur diye. Bunun gibi bir uygulamaya gidilemez mi,? Dünya artık buna dönmüş, ve her 1 km’de bir ortalama 200 metre boşluk bırakarak dikim yapılıyormuş.
her toprakta olmuyordur

meyve ağaçlarının ömrü kısa olur. bakım ister, su ister. ama 1 km de 200 metre boşluk gayet mantıklı hadi 1 km olmasın 2-3 km olsun.

Şimdi evden çektiğim görüntü, adım adım geliyor..

Screenshot_20210804-182215_Instagram.webp

Düzeneklerin fotoğraflarını gordum 8 tane bidon benzin, uzaktan infilak ettirici düzenek. Patlatildigi takdirde 100 metrekarelik alan yanmaya başlıyor en az 10 ağaç birden. İtfayeci göstermişti. Lazer mazer hikaye.

Geri
Üst Alt