Seni akşam Ulu Cami'ye çağırmadığım için şükredeceğin yerde saygısızlık yapıyorsun Türker.Akşamları içip içip forumda hatayspor ve koç güzellemesi yaptığın anda yeni üye adın at toynağı bile olsa tanırım ben seni merak etme
Seni akşam Ulu Cami'ye çağırmadığım için şükredeceğin yerde saygısızlık yapıyorsun Türker.Akşamları içip içip forumda hatayspor ve koç güzellemesi yaptığın anda yeni üye adın at toynağı bile olsa tanırım ben seni merak etme
Ad değiştiren adam aynı tarzda neden yazsın ki. . .Sana Zahir, yazdıkların için flüt gibi mizaha ara verelim derim beni şıp diye Serkan olarak mimlersin Allah'ın cezası adam.
Yapilan anlaşmada hedefi vurmaya göre başarı kıstası varmis.Yardima gelen ulkelerden biridir muhtemelen.
12550 hektar ormanlık alan yanmış. 18bin adet futbol stadyumu kdr alana denk geliyormuş bu.
+ ölen o kdr canlı.
Ben senin çağırdığın yere gelir miyim lale?Seni akşam Ulu Cami'ye çağırmadığım için şükredeceğin yerde saygısızlık yapıyorsun Türker.
Ben senin çağırdığın yere gelir miyim lale?
Ad değiştiren adam aynı tarzda neden yazsın ki. . .
her toprakta olmuyordurDün bir haber okumuştum. Yanan çam ağaçları yerine meyve ağaçları dikelim. Arılar için besin kaynağı olur ve meyve ağacının yanması çam ağacının yanmasına göre çok zordur diye. Bunun gibi bir uygulamaya gidilemez mi,? Dünya artık buna dönmüş, ve her 1 km’de bir ortalama 200 metre boşluk bırakarak dikim yapılıyormuş.
İklimle alakalı bir durum olabilir ama o bölgede yetişen meyveyi dikebilirsin.her toprakta olmuyordur
Şunlara verilen parayla uçak alinaydi duaya gerek kalmazdi
Tahir gece vakti seni biri arayip yangın var dese uçağını kaldırıp yangını söndürmeye gider misinBence gelirdin. Buna adım gibi eminim.
meyve ağaçlarının ömrü kısa olur. bakım ister, su ister. ama 1 km de 200 metre boşluk gayet mantıklı hadi 1 km olmasın 2-3 km olsun.Dün bir haber okumuştum. Yanan çam ağaçları yerine meyve ağaçları dikelim. Arılar için besin kaynağı olur ve meyve ağacının yanması çam ağacının yanmasına göre çok zordur diye. Bunun gibi bir uygulamaya gidilemez mi,? Dünya artık buna dönmüş, ve her 1 km’de bir ortalama 200 metre boşluk bırakarak dikim yapılıyormuş.
Uçağım yok.Tahir gece vakti seni biri arayip yangın var dese uçağını kaldırıp yangını söndürmeye gider misin
ub.mesaji
EvetElinden geleni yapar mısın
ub.mesaji
Ne var bu resimde kardeşim anlayamadım? Neyi gözden kaçırdım ben?