- 28 Temmuz 2019
- 46.894
- 47.477
- 3.633
Bu hesabı ben kullanmıyorumbizde konuyu sen açmıştın dimi kanka @Emre Ersoy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hesabı ben kullanmıyorumbizde konuyu sen açmıştın dimi kanka @Emre Ersoy
Bu hesabı ben kullanmıyorum
Uçaklar 4 milyon dolar ile uçuşa hazır hale gelecekken neden hala adım atılmıyor diyorduk meğer emekli tümgeneralimizin ailesi ile yediği haltlardan dolayı uçaklar lanetlenmiş arkadaşlar.
Teşekkürler Levent bey değerli bilgi için
Çok sinirliyim günlerdir yanlış anlayıp yersiz atar yapıyorsam kusura bakılmasın ama konunun başından beri hala şu hükümeti savunma çabasında olanlar yüzünden sinir hastası oldum
Bu mudur yani ? THK falan hepsi MSB’ye bağlı değil mi artık hadi diyelim olmasın, çıkıp siyasi erkan gerekeni neden yapmıyor. Yemişim eski generalin yendiği hastaları ceza almış uçağı. Taşa toprağa ceza verilen bir ortamda olsa, burada yangın söz konusu. Demekli deprem olsa be elde kısıtlı askeri araç olsa ve eğer ceza almışlarsa kullanamayız ama ölebilir öyle mi ?
Kral bende ironi yaptım zaten bana niye yükleniyon![]()
Abi özür dilerim hükümeti savunacak adam değilsin belki ama son adam değilsin. Bunu söylemek zorundaydım. İyi uçuşlar.Ulan ne savunacağım hükümeti.
Hükümeti savunacak son adamım ben. Hasbinallah.
Kafa açma Tahir. Film söyle de akşam izleyelim.Abi özür dilerim hükümeti savunacak adam değilsin belki ama son adam değilsin. Bunu söylemek zorundaydım. İyi uçuşlar.
Spotlight'i izle. Mark Ruffalo'nun oynadığı.Kafa açma Tahir. Film söyle de akşam izleyelim.
Şüphelenebilirsin. Al plakasını ara polisi; söyle hangi yönde gittiğini. Davar sen kimsinsenin koruduğun ağacın sapı girsin sana insallah. boydan hemde.
evet![]()
THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı: 6 uçağın ayağa kalkması için gereken para 4 milyon dolar
Cenap Aşçı, Türkkuşu Yerleşkesi'nde bekletilen yangın söndürme uçaklarına dair, "6 uçağın ayağa kalkması için gereken para 4 milyon dolar. Bu parayı herkes verebilir. Bunun için kimsenin beklemesine gerek yok.," dedi. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Bu ciddi mi
senin koruduğun ağacın sapı girsin sana insallah. boydan hemde.
Şüphelenebilirsin. Al plakasını ara polisi; söyle hangi yönde gittiğini. Davar sen kimsin
Manyak mısınız niye birbirinize hakaret ediyorsunuz?
Maçtan vaz mı geçtin abi? İzleyeceksen Metin Akpınar'ın belgeselini öneririm bu aradaKafa açma Tahir. Film söyle de akşam izleyelim.