Türkiye Yanıyor

Bu hesabı ben kullanmıyorum
1628170957030.png

Uçaklar 4 milyon dolar ile uçuşa hazır hale gelecekken neden hala adım atılmıyor diyorduk meğer emekli tümgeneralimizin ailesi ile yediği haltlardan dolayı uçaklar lanetlenmiş arkadaşlar.

Teşekkürler Levent bey değerli bilgi için

Çok sinirliyim günlerdir yanlış anlayıp yersiz atar yapıyorsam kusura bakılmasın ama konunun başından beri hala şu hükümeti savunma çabasında olanlar yüzünden sinir hastası oldum

Bu mudur yani ? THK falan hepsi MSB’ye bağlı değil mi artık hadi diyelim olmasın, çıkıp siyasi erkan gerekeni neden yapmıyor. Yemişim eski generalin yendiği hastaları ceza almış uçağı. Taşa toprağa ceza verilen bir ortamda olsa, burada yangın söz konusu. Demekli deprem olsa be elde kısıtlı askeri araç olsa ve eğer ceza almışlarsa kullanamayız ama ölebilir öyle mi ?

Bu mudur yani ? THK falan hepsi MSB’ye bağlı değil mi artık hadi diyelim olmasın, çıkıp siyasi erkan gerekeni neden yapmıyor. Yemişim eski generalin yendiği hastaları ceza almış uçağı. Taşa toprağa ceza verilen bir ortamda olsa, burada yangın söz konusu. Demekli deprem olsa be elde kısıtlı askeri araç olsa ve eğer ceza almışlarsa kullanamayız ama ölebilir öyle mi ?

Kral bende ironi yaptım zaten bana niye yükleniyon :D

Kral bende ironi yaptım zaten bana niye yükleniyon :D

Sana değil genel bu durumlara açıkçası. Evveliyatı ne olursa olsun böyle bir durumda envanterimizde olan uçaklar yerde değil havada görevde olmalıydı. İçeriği kaçırdıysam affola ama kişisel değil hani bu tepkim.

Geri
Üst Alt