Türkiye Yanıyor

Uzaya turk tatavasi: 50 M dolar
Dolari tutmak: X milyar
Vergi gecirmeler
Zamlar

Mudahele mesafesine gore belli illerin belli havalimanlarina yaparsin ek hangari, koyarsin gerekli ucak mi artik , ek araclar mi. Acil durumda durdurursun her seyi , yol verirsin...

Simcity oynayan 10 yasindaki cocuk bile bunu en basic halde ayarlayabilir mantik kullanarak- hukumet ama baska hesaplarda... Kanal istanbul pazarlayayim, onume gekeni iceriye atayim...

Yazik,cok yazik.

Ve her yaz daha da artabilir cunku dunya genelinde sicak hava dalgalari gibi bir suru riskli durum var.

Deprem kadar caresiz birakmasada, yangin sel de afettir... Onlara bile hazirlik ve planlama yok...

Iktidar kaynaklı senelerdir devam eden bir problem. Yangınlar tabi çıkacak ama önlem yok ki.

Senede ormanlar yanacak gene çaresiz izleyecegiz. Ülke yönetilemez bir hal aldi.

Uzaya turk tatavasi: 50 M dolar
Dolari tutmak: X milyar
Vergi gecirmeler
Zamlar

Mudahele mesafesine gore belli illerin belli havalimanlarina yaparsin ek hangari, koyarsin gerekli ucak mi artik , ek araclar mi. Acil durumda durdurursun her seyi , yol verirsin...

Simcity oynayan 10 yasindaki cocuk bile bunu en basic halde ayarlayabilir mantik kullanarak- hukumet ama baska hesaplarda... Kanal istanbul pazarlayayim, onume gekeni iceriye atayim...

Yazik,cok yazik.

Ve her yaz daha da artabilir cunku dunya genelinde sicak hava dalgalari gibi bir suru riskli durum var.

Deprem kadar caresiz birakmasada, yangin sel de afettir... Onlara bile hazirlik ve planlama yok...
Bir de Suriye yi ayağa kaldıracağımızı açıklayan bakanımız var

Asiri merak ediyorum ya, ayni dert sirf bizde yok, gecen sene yunanistanda da yangin olayi oldu.

Yahu yani iki ulke ege bolgesi icin en azindan karsilikli anlasamiyor mu, ortaklasa bir seyler dusunemiyor mu bilmiyorum ama 2025 yilinda yangina karsi aninda aksiyon alabilmeli insanoglu.

Artniyet ve umursamazligin oldugu asikar tabiiki ama cokta zor isler olmasa gerek. Maksat bunu dusunebilmek/dillendirmek.

Insanimiz her derdi cekiyor- her derdi hemde afetinden gecime, stresten sagliga...bir durumda duzgun yonetilsin arkadas ya. Inanilmaz sinirlendim

Asiri merak ediyorum ya, ayni dert sirf bizde yok, gecen sene yunanistanda da yangin olayi oldu.

Yahu yani iki ulke ege bolgesi icin en azindan karsilikli anlasamiyor mu, ortaklasa bir seyler dusunemiyor mu bilmiyorum ama 2025 yilinda yangina karsi aninda aksiyon alabilmeli insanoglu.

Artniyet ve umursamazligin oldugu asikar tabiiki ama cokta zor isler olmasa gerek. Maksat bunu dusunebilmek/dillendirmek.

Insanimiz her derdi cekiyor- her derdi hemde afetinden gecime, stresten sagliga...bir durumda duzgun yonetilsin arkadas ya. Inanilmaz sinirlendim
Güya süper über yangın tespit sistemimiz var. Bu işi engellemenin tek çözüm yolu hızlı müdahale bir kere sardı mı mangalı karıncanın söndürmeye çalışmasına dönüyor.

Hızlı bir şekilde havadan müdahale edilecek bitecek bunlar zor şeyler değil ya.
Büyüdükten sonra istersen filo sahibi ol istiyorsan denizi komple boşaltabilecek sistemin olsun çok zor.

Gerçekten ciğerimiz yanıyor biz de işte salak salak transfer falan konuşuyoruz gerçeklerden uzaklaşmak için.

Erken müdahale galiba en önemli nokta gerçekten. Bir kere yayıldı mı yangını durdurmak belki de imkansıza yakın oluyor. Kendi kendine sönmesini ya da şiddetinin azalmasını bekliyorsun.

Bakan Yumaklı duyurdu: Çeşme'deki yangın kontrol altına alındı. ödemiş ve buca için yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Çok kötü çok
Durum gerçekten vahim bir hal almış durumda
Her sene aynı şeyi yaşıyoruz
Her defasında aynı sonuçlarla karşılaşıyoruz
Önlem yok
Başımıza gelince bir plan program yok
Kimsenin umurunda değil
Halk, vatandaşlar perişan
Türkiye Cumhuriyeti her anlamda cayır cayır yanıyor

Hava aracı sayısını arttırmak gerekiyor ,birden fazla yangın çıkınca gücümüz bölünüyor diyor bakan
Ödemişte yanan o yerler yüzlerce km ormanlık dağ köylerinin olduğu alanlar

Geri
Üst Alt