Türkiye Yanıyor

hiçbir yardım kuruluşu afetlere çare olamıyor demekki alayı para cukkalama aracı yapmayın yardım kızılaymış yeşilaymış vs.

Yardım kurumuyla olacak iş değil ki

Hayır işlemek isteyen vatandaşlar olmasını çok normal karşılıyorum ama bu olayın çözümü vergilerimizin doğru değerlendirilmesidir

Bütçeyi bana versinler bakın görün bir tane yangın oluyor mu. Olursa da istisfa ederim. Düzen de bu olmalı tabii

Ama kimse bunu yapmaz. Olay olduktan sonra vicdanı devreye sokmak yerine olay olmadan önce aklı ve yüreği devreye sokmak lazım

Yarın İstanbul'da bi deprem olsa can pazarı olacak. Bunu Maraş/Malatya/Hatay depreminde gördük aslında. Olduktan sonra üzülmekte bir şey yok ki. Gerçekleşmeden önce gerekeni yapmak olay. Onu da insanların çoğu isteyecek de ancak öyle gerçekleşecek. Hatta istemeleri de yetmez mücadele edecekler bunu sağlamak için çünkü kleptokrasiye çomak sokmayı gerektirir önlem düzeni

Allah yar yardımcısı olsun bölge halkının. Ben bir kere şahit oldum orman yangınına 100 150 m ileri gidemiyorsunuz. Yüzünüz gözünüz yanıyor. Eriyor insan.

Geri
Üst Alt