Türkiye Yanıyor

Malesef bu yangın çıkarmalara önlem almak, önceden haberdar olup engellemek çok zor. Kahpelik, arkadan vurmak tam da bu işte.

bunları yapanlar insan olmadıgı icin diyecek cok sey yok tüm ülkede aynı anda farkı noktalarda çıkarıldı bunun adı terörizmdir

ama orman yakanın cezası 5bin tl olan bir ülkeyiz o yüzden çokta şaapmamak lazım

çok enteresan kasıt var mı bilmiyorum.

bana bir balta verin ve şu agacı kes, sana 30 bin tl deseler genede kıymam. cidden insanlarin icinde koca ormanı yakma fikri gercekten olabilir mi?
bir ormani yakinca topragı yakiyorsunuz oradaki tüm canlilar yok oluyor tekrar bir yasamin olusmasi da yillar aliyor.
Sen kiyamazsin da insaatcilar 300 TL icin bin tane agacin anasini gozlerini kirpmadan beller. Bodrum'da yazin disinda tum trafik beton/insaat kamyonlariyla dolu.

Su yok, kanalizasyon borulari berbat, denizin icine gidiyor, elektrik cok guc bindirdigi icin trafolar surekli atiyor ama her yerde yeni insaat var.

Bir tane de ulusal orman yapsak, milyonlarca agac diksek ya.

Boyle bir ulke...

Bu kadar yerde yangın çıkması sadece sıcak havalarla mı ilgili
Niye kimse açıklama yapmıyor bu konuyla ilgili

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabiki hayir, terör saldirisi, kimlerin yaptigni koymusdum buraya da propaganda olmasin diye arkadaslar uyardi

Türkiye 10 yıldan beri yanıyor biz bunu yeni hissediyoruz sadece.Vatan sevgisi olmayan bilinçsiz milyonlarca kişi elini kolunu sallayarak ülkemizde gezebiliyor.Bu adam hain mi,bu adam bir terör örgütünün üyesi mi,bu adam kim?Hiç bir sorgulama yok.O değil bu adamlar pasaportla filanda girmiyorlar.Goz göre göre kamyonlarla yollara bırakılıp saliveriliyorlar.Ulke terör gruplarının nefes vatanı oldu.Buna ses cikarmadigimiz sürece daha çok şey gelir başımıza.Bu eylemlerin çoğunun terör eylemi olduğunu düşünüyorum bu arada.Hangi örgütün hangi grubu bilinmez tabi.Sonucta elini kolunu sallayarak ülkemizde gezen milyonlarca insan var.

Bu kadar yerde yangın çıkması sadece sıcak havalarla mı ilgili
Niye kimse açıklama yapmıyor bu konuyla ilgili

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net terör olayı ya rant desen Osmaniye'de Kayseri'de neyin rantı olacak bir avuç o..çocuğunun işi her zamanki gibi

ekside bi suser cok güzel acıklamış

pkklı teröristlerle ve destekçileriyle bir tek asker, polis mücadele ederse bunları daha çok yaşarız.
köylü köyünde, şehirli şehrinde mücadele edecek, barındırmayacak.
en ufak sempati, destek, aklama şiddetli biçimde cezalandırılacak.
bu orospu evlatları sana düşman, senden olana düşman, senin yurduna düşman, senin çiçeğine, senin böceğine düşman.
bu haysiyetsiz şerefsiz insan müsveddeleri hala siyasi destek görüyor, fonlanıyor hala bu sözlükte bile 'otelmiş, uçakmış' aklama çabaları var.
muhalif olmayı, memleketine düşman olmakla özdeş gören, böyle hissetmeyeni, düşünmeyeni aptal görenler, itibar suikasti yapanlar var. arkadaşım! burası onun vatanı değil zaten.
yurduna vatanına sahip çık!
öldürülüyorsun, yakılıyorsun...
daha ne kadar öleceksin türk oğlu.
daha ne kadar zulüm görecek evlatların, dağların, ovaların.

Hocam onlara bagli bi örgüt, hemen hemen herhafta biyerleri yakiyolar yurt genelinde, kundaklama anindan da görüntüler var, istersen özelden gönderebilirim
Hocam bana da yollarmısın ?
Bugün Marmaris'teki yangının yanından geçtim,
Datça yolu üzerinde içim yandı.
Bu başlangıcı daha 20 dk sonra heryer karardı.
IMG-20210729-WA0003.webp

Gscimbom mobil

Ormanlarımız mahvoluyor, ileride çocuklarımıza bırakacağımız şey sadece bu dünya'nın zehiri.
Ülkenin her konuda acil durum planına geçmesi lazım(yangınlar felaketler mülteciler)

pkk adı verilen kanı bozuk kansız şerefsiz çapulcu topluluğu yine en iyi bildiği iş olan orman yakma faaliyetine başlamış. Bunların kanaat önderi olan apo piçi bulunduğu fare deliğinde yanarak can vermelidir.

PKK kadar şerefsiz bir örgüt yer yüzünde yooktur.orada ki oteller bölgesinde kekolar çalışıyor hepsini toplasinlar acimasinlar.bu teröristler gibi milyonlarca multeciyi ülkemize almaya devam ediyorlar.isid, Taliban,PKK ne istesek var.2023 te gidecekler ama arkalarında yaşanacak bir ülke birakmayacaklar.

Geri
Üst Alt